Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

Audi | Gamma | Modellen | A1 Sportback > Audi België

Audi A1 Sportback

Maak van elke ontmoeting iets bijzonders De vernieuwde Audi A1 Sportback

De vernieuwde Audi A1 Sportback weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de vernieuwde Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten.

Commerciële aanbiedingen 'Actie Audi Days 2017'

Tot 29 juni 2017 bij uw Audi verdeler.

Galerij - Audi A1 Sportback

Bekijk de foto's
Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband met de Audi A1 Sportback
 • Groot in elk detail

  Audi A1 Sportback
 • Meer ruimte om vrienden en familie veilig en ontspannen mee te nemen. Dan ziet iedereen dat de Audi A1 Sportback volledig aan de eigen wensen en smaak is aan te passen. Er zijn diverse uitvoeringen om mee te beginnen, die vervolgens met behulp van de kleuren voor buiten- en binnenkant en interessante extra's op maat zijn samen te stellen. De een gaat voor sportiviteit, de ander legt wellicht meer de nadruk op designaspecten. Druk een eigen stempel op deze Audi en geef hem daardoor een uniek karakter.

  Meer weten
 • De Audi A1 Sportback zit boordevol doordachte technologieën die autorijden makkelijker en leuker maken. Zo verschijnen de 3D-kaarten van de optionele 'MMI® navigatie plus' op een 6,5-inch groot kleurendisplay. Ook de oren komen niets te kort, want de veertien luidsprekers van het optionele BOSE Surround Sound-systeem produceren een indrukwekkend geluid.

  Kiezen voor de uitrusting
 • De horizontale lijnen van de Audi A1 Sportback benadrukken zijn breedte, waardoor hij nog meer indruk maakt. Bovendien verraden deze gespierde looks dat rijplezier en dynamiek in deze auto vanzelfsprekend zijn. De buitenspiegels zijn nu nog gestroomlijnder van vorm en ook de voorzijde heeft aan karakter gewonnen.

  Meer weten
 • Onderweg valt er veel te beleven. Dat komt mede doordat de actuele generatie TDI- en TFSI-motoren bijdraagt aan sportief en zuinig autorijden. Een start-stopsysteem en terugwinning van remenergie zijn standaard. De 7-traps S tronic® versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt razendsnel. Goede prestaties en een uitstekende wagenbeheersing.

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
 • 480x270__0024_AA1_D_141012.jpg
  Audi Genuine Accessories

  Hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en geavanceerde productieprocessen vormen een topproriteit. Dat geldt uiteraard ook voor Audi Genuine Accessories.

  Ontdek
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.