Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

Audi | Gamma | Modellen | S1 > Audi België

Audi S1

Sportief en S-specifiek Audi S1

Elke dag de weg veroveren. In de Audi S1 van alle voordelen genieten die een sportauto te bieden heeft: veel vermogen, een scherpe handling en quattro® permanente vierwielaandrijving. Stap in en voel de toonaangevende prestaties. Bovendien een design dat harten verovert. Sportief. S-specifiek. Modern. De Audi S1. De weg behoort hem toe.

Galerij - Audi S1

Bekijk de foto's
Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband met de Audi S1
 • Uniek, net zoals jij

  Audi S1
 • Subtiel elegant: het klassiek donkere interieur benadrukt het unieke van de Audi S1. De omlijstingen van de ventilatieroosters zijn ook in het zwart. Het instrumentenpaneel met S-specifieke grijze achtergronden en de pedaalcovers van geborsteld rvs onderstrepen de consequent doorgevoerde sportiviteit. Met het quattro interieurpakket kunt u bovendien bijzondere kleuraccenten aanbrengen.

  Meer weten
 • Overtuigend hoogwaardig. Breid de omvangrijke standaarduitrusting van de Audi S1 uit met optionele toppers, zoals de MMI® navigatie plus met uitklapbaar kleurenscherm. Of met het glazen panoramadak, dat door het extra grote glasoppervlak veel lucht en licht binnenlaat. De Audi phone box, Audi connect en het Bose Surround Sound System zorgen voor infotainmentgenot van het hoogste niveau.

  Meer weten
 • Briljant in elk detail. De Audi S1 weet te overtuigen met zijn herkenbare, sportieve uiterlijk. Voor een S1-logo en S-bumper met grote luchtinlaten, achter een S-diffusorgedeelte, een S-specifiek dubbel uitlaatsysteem met links en rechts twee ovale sierstukken en de S-dakspoiler. De Xenon plus-koplampen en LED-achterlichten passen perfect bij het expressieve design, dat met het optionele quattro exterieurpakket nog aan kracht wint.

  Meer weten
 • Indrukwekkende prestaties: in 5,8 seconden van 0 naar 100 km/h. Geen probleem voor de 2.0 TFSI-motor. De prestatiegerichte viercilinder staat garant voor 170 kW (231 pk) en een topsnelheid van 250 km/h. De quattro aandrijving met hydraulische lamellenkoppeling zorgt in combinatie met torque vectoring voor een uiterst lichtvoetig, exact en stabiel rijkarakter. De rijbeleving is daardoor indrukwekkend. Hij is de baas in de stad.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.