Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

Audi | Gamma | Modellen | A4 Avant > Audi België

Audi A4 Avant

De nieuwe Audi A4 Avant Voorsprong is intens

Krachtiger, zuiniger, intelligenter. De nieuwe Audi A4 bekoort dankzij een vooruitstrevende synthese van technologie en schoonheid. De als optie beschikbare innoverende virtual cockpit met een helder LCD-scherm van 12,3 duim en het 3D-geluidssysteem van Bang & Olufsen Sound zorgen voor aantrekkelijke accenten in het interieur en bepalen nieuwe normen in het segment. Naast zijn koffervolume van 505 liter, biedt de Audi A4 Avant ook een automatisch openende achterklep aan als optie.

Commerciële aanbiedingen 'Lenteactie 2017'

Tot 3 april 2017 bij uw Audi verdeler

Audi A4 Avant - 2.0 TDI 122 pk

Voortaan is de langverwachte 2.0 TDI 122 pk motor beschikbaar in de Audi Audi A4 Avant. Deze nieuwe instapdiesel, die zowel verkrijgbaar is met een manuele versnellingsbak (6V) als met de S tronic automaat, verlaagt de instapprijs in de dieselmotorisaties naar € 33.460 euro BTWi voor de A4 Avant. Daarenboven staat deze motor heel gunstig gepositioneerd wat betreft CO² uitstoot ten opzchte van zijn concurrenten. In de Audi A4 Avant is het zelfs de referentie, zowel met de manuele versnellingsbak als met de automaat!

Vanaf € 299/maand in Financiële Renting*
Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband met de Audi A4 Avant.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.