Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

Audi | Gamma | Modellen | A4 Berline > Audi België

Audi A4 Berline

Nieuwe Audi A4 2.0 TDI 122 pk
vanaf € 330/maand BTW excl. in Financiële Renting

De nieuwe Audi A4 Berline Voorsprong is intens

Krachtiger, zuiniger, intelligenter. De nieuwe Audi A4 bekoort dankzij een vooruitstrevende synthese van technologie en schoonheid. De als optie beschikbare innoverende virtual cockpit met een helder LCD-scherm van 12,3 duim en het 3D-geluidssysteem van Bang & Olufsen Sound zorgen voor aantrekkelijke accenten in het interieur en bepalen nieuwe normen in het segment.

Commerciële aanbiedingen 'Lenteactie 2017'

Tot 3 april 2017 bij uw Audi verdeler

Neem eens een kijkje!

Ontdek nu hoe de Audi A4 Berline & Audi A4 Avant eruitziet langs de binnen- en buitenkant. We tonen u alle mogelijkheden voor de configuratie van deze wagen. Onze kenner vertelt u meer over de verschillende standaarduitrustingen en opties, en geeft u tips voor uw eigen configuratie.

00:00 | 00:00
 • 1300x551_AA4_D_151166.jpg
  Audi A4 Berline - 2.0 TDI 122 pk

  Voortaan is de langverwachte 2.0 TDI 122 pk motor beschikbaar in de Audi A4 Berline en Audi A4 Avant. Deze nieuwe instapdiesel, die zowel verkrijgbaar is met een manuele versnellingsbak (6V) als met de S tronic automaat, verlaagt de instapprijs in de dieselmotorisaties naar € 32.262 euro BTWi voor de A4 Berline. Daarenboven staat deze motor heel gunstig gepositioneerd wat betreft CO² uitstoot ten opzchte van zijn concurrenten. In de Audi A4 Avant is het zelfs de referentie, zowel met de manuele versnellingsbak als met de automaat!

  Vanaf € 330/maand in Financiële Renting*
Wenst u via e-mail op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband met de Audi A4 Berline? Vul het formulier in en ontvang alle informatie.

 • Header.jpg
  Audi A4 Berline

  De nieuwe Audi A4 beweert krachtiger, zuiniger en intelligenter te zijn. Als proef op de som snellen we, op een dag waarop een laatste winterprik de prille lentezon verstoort, met de wagen richting de Vogezen.

  Lezen

Laat je inspireren

Audi A4 Berline Design 2.0 TDI
 • Design, 2.0 TDI
 • Lakkleuren Argusbruin metaalkleur
 • Pack Executive Plus, Audi virtual cockpit
 • 3 jaar garantie met een onbeperkt aantal kilometers
ConfigurerenNieuwe configuratie starten
 • a-fullscreen-exterior.jpg
  Design
 • a-fullscreen-exterior.jpg
  Sport
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.