Audi RS 7 Sportback > Audi België

Audi RS 7 Sportback

Onvoorwaardelijke dynamiek De Audi RS 7 Sportback

uristische elegantie, fascinerende kracht en innovatieve techniek. Het is precies deze combinatie die de vernieuwde Audi RS 7 Sportback tot een unieke auto maakt. Zijn dynamiek is indrukwekkend en de 8-traps tiptronic draagt ertoe bij dat altijd de juiste versnelling aan het werk is. De singleframe grille met het voor de RS kenmerkende zwarte honingraatpatroon is een herkenbaar designdetail. Naar wens is uw auto voorzien van de geavanceerde Audi Matrix LED-koplampen met donker gekleurd binnenwerk.

Ontdek het hele Audi Sport gamma bij één van onze 3 officiële Audi Sport verdelers
 • DELORGE AUTOMOTIVE HASSELT

 • Herkenrodesingel 8 C
  3500 Hasselt
  +32 11 27 84 40

 • AUDI DELBAR

 • Gentstraat 99-101
  8930 Rekkem
  +32 56 43 35 70

 • AUDI CENTER BRUSSELS

 • Bemptstraat, 38
  1620 Drogenbos
  +32 2 371 27 11

Galerij – RS 7 Sportback

Meer foto’s

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi RS 7 Sportback

 • Markant en oppermachtig

  De Audi RS 7 Sportback
 • Beheers het vermogen en gebruik het optimaal. Met de schakelpaddels aan de achterzijde van het RS multifunctionele lederen sportstuurwiel bepaalt u zelf in welk verzet de versnelling staat. Uw handen blijven intussen aan het heerlijke dikke stuurwiel, zodat het betere stuurwerk onverminderd doorgaat.

  Meer weten
 • Ook het uiterlijk van de vernieuwde Audi RS 7 Sportback mag er zijn: een lange motorkap, sportief vlakliggende C-stijlen en een scherp afgesneden achterkant. De RS onderscheidt zich door zijn zwarte honingraatpatroon in de singleframe grille. Met elementen in mat aluminium, glimmend zwart of koolstofvezel is het exterieur verder aan te kleden. De facelift heeft bovendien nieuwe lakkleuren opgeleverd: Floretzilver metallic, Gletsjerwit metallic, Mythoszwart metallic en Sepangblauw pareleffect.

  Meer weten
 • Consequente power: De 4.0 liter V8 TFSI motor met 412 kW. Met een maximale koppel van 700 Nm accelereert de Audi RS 7 Sportback van 0 naar 100 km/u in slechts 3.9 seconden. De voortdrijvende kracht eindigt op een elektronisch gereguleerde 250 km/u, met de optie om de topsnelheid naar 280 km/u of 305 km/u te boosten.

  Meer weten
 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg
  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 480x270__0012_ARS7_121006_2.jpg
  Audi Quintessentially

  Met hooggekwalificeerde teams in de 60 belangrijkste steden overal ter wereld biedt Quintessentially een ware service op maat aan zijn leden.

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.