Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

Audi | Gamma | Modellen | Q2 > Audi België

Audi Q2

Een echt karakter. De nieuwe Audi Q2.

De nieuwe Audi Q2 doet zijn intrede – een stadswagen met veel hoeken en kanten, een eigenzinnig karakter met een geheel nieuwe, geometrische vormtaal. Uitgesproken zelfverzekerd en met krachtige TFSI- en TDI-motoren, die 116 tot 190 pk ontwikkelen en optioneel met de permanente vierwielaandrijving quattro kunnen worden gecombineerd. Zijn uitrusting laat niets te wensen over en omvat features die tot nu toe waren voorbehouden voor de hogere klasse. En de connectivity? Ook die is voorbeeldig, met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainmentsystemen en geluidsinstallaties.

#untaggable

Audi Q2 #untaggable

De nieuwe Audi Q2 komt in november op de markt, maar in de tussentijd kan u via het Vorsprung durch Technik platform al het #untaggable nieuws volgen. Krijg updates over events, lifestyle thema’s, bekijk het werk van de #untaggable persoonlijkheden waarmee we samenwerken en kom meer te weten over de nieuwe Audi Q2. Blijf #untaggable en volg alles op de voet op!

Nu ontdekken
Met de Audi Q2 op ontdekkingsreis door #scandinavië.

De Audi Q2 speelt graag met kleuren en designelementen – voor meer flexibiliteit en individualiteit. De blade van de C-stijl kan in vijf contrastkleuren worden gekozen. Deze optie vormt bijvoorbeeld een perfecte aanvulling bij de nieuwe koetswerkkleur quantumgrijs.

Meer te weten komen

Audi Q2 Design 1.6 TDI
  • Design, 1.6 TDI
  • Lakkleuren Vegasgeel
  • 3 jaar garantie (max. 120.000 km)
ConfigurerenNieuwe configuratie starten
  • q-fullscreen-exterior.jpg
    Design
Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste updates over de Audi Q2:
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.