Audi SQ2 | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 193–188 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–8,3 l/100km

Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vermogen

221

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4.9

s

Koppel (maximaal)

400

Nm

Audi SQ2 vooraanzicht zijkant

Compacte sportwagen voor onafhankelijke karakters

Deze compacte SUV combineert ultiem rijplezier, een sportief design, geavanceerde infotainmentfuncties en intelligente rijhulpsystemen².

Audi SQ2 profiel
Zijaanzicht achteraanzicht Audi SQ2
Audi Q2

Audi Q2

Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,7–4,7 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 154–123 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,0-4,7 l/100 km (WLTP), Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 182-123 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
³Brandstofverbruik gecombineerd¹: 8,5–8,3 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 193–188 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.