Audi SQ2 | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 196–190 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,6–8,4 l/100 km

Vermogen

221

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4.9

s

Koppel (maximaal)

400

Nm

Audi SQ2 vooraanzicht zijkant

Compacte sportwagen voor onafhankelijke karakters

Deze compacte SUV combineert ultiem rijplezier, een sportief design, geavanceerde infotainmentfuncties en intelligente rijhulpsystemen².

Plezier aan het stuur: Dynamisch en krachtig

Naast de krachtige TFSI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5-8,3 l/100 km; Gecombineerde CO2-uitstoot¹: 193–188 g/km) zorgt de volledig variabele quattro-aandrijving ook voor dynamisch rijplezier in uw Audi SQ2³. Dat maakt het mogelijk de aandrijfkrachten volgens behoefte te verdelen over de afzonderlijke wielen.

SQ2 van achter in het donker

Dynamiek zit in zijn DNA De S-sportophanging met S-specifieke veer-/demperinstellingen en lagere rijhoogte zorgt voor een betere rijdynamiek met een betere wegligging en een sportiever rijgedrag. Het S-specifieke geluid beklemtoont het sportieve karakter van uw Audi SQ2³.

Sportief exterieurdesign: meeslepend en excentriek

Het dynamische en sportieve karakter van uw Audi SQ2³ wordt prachtig geaccentueerd door de zwart verchroomde sportuitlaten⁵ in S-specifiek design met 4 uitlaten en door de opvallende achterzijde met S-dakrandspoiler⁵.

Audi SQ2 profiel

Sportief interieurdesign: Progressief en charismatisch

Ook het interieur van de Audi SQ2³ valt op door zijn consequente focus op sportiviteit. Kijk maar naar de sportzetels met S-reliëf, die u met hun gevormde zijwangen de perfecte zitpositie bieden. Het S line-interieurpakket⁵ met bekleding in fijn nappaleder met ruitpatroon en het zwarte middenvak van de zetels accentueert de stijlvolle uitstraling van de wagen.

Indrukwekkende rijervaring: Het sfeerverlichtingspakket plus⁵ zorgt voor een aangename finishing touch door met veelkleurige verlichting de contouren en vlakken van uw Audi SQ2³ optimaal tot hun recht te laten komen.

Audi exclusive

Een unieke wagen die past bij uw persoonlijkheid: Audi exclusive⁴ biedt u een groot aantal configuratiemogelijkheden voor uw Audi SQ2³. Het goud van een zonsondergang, het rood van wijn, het groen van een smaragdgroene ring – al deze kleuren zijn verkrijgbaar voor de carrosserie van uw Audi.

Zijaanzicht achteraanzicht Audi SQ2
Audi Q2

Audi Q2

Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,5–4,8 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 164–125 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,0-4,7 l/100 km (WLTP), Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 182-123 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
³Brandstofverbruik gecombineerd¹: 8,5–8,3 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 193–188 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.