Het Audi RS gamma: exclusieve sportwagens
TT RS

Audi stelt zijn gamma sportieve wagens voor

Het RS gamma: Audi op z'n sportiefst

Audi België Audi Sport
RS modellen

#PerformanceIsAnAttitude

Bij de Audi RS modellen draait alles rond grensverleggende rijprestaties, geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld de krachtigste sportieve wagens van het compacte segment, zoals de Audi RS 3 Sportback en Audi RS 3 Berline, of de onovertroffen Audi R8 Coupé.
En voortaan is sportiviteit in zijn puurste vorm ook mogelijk met een 100% elektrische aandrijving. Dat bewijst de Audi RS e-tron GT met glans.

Onze flagship models

 • r8_2020_1631.jpg
  Audi R8 Spyder
  360° rijplezier

  Glij achter het stuur. Open het dak. Licht en luchtig als een zomerbries, toont de Audi R8 Spyder u de wereld in toptempo. De Audi sportwagen bij uitstek waarbij de Audi genen zo uitgesproken naar boven komen.

  Ontdek hem hier
 • r8_2020_1591.jpg
  Audi R8 Coupé
  De overtreffende trap

  Neemt voorsprong op het circuit, voelt zich evengoed thuis op de openbare weg. Waarheen de rit u ook brengt, achter het stuur van de Audi R8 Coupé zult u wensen dat hij nooit hoeft te eindigen.

  Ervaar hem hier

Onze populaire RS sportwagens

 • A211433_large.jpg
  Audi RS e-tron GT
  Gevormd door snelheid

  Ervaar hoe opwindend elektrische mobiliteit kan zijn, zowel op het vlak van design, prestaties en technologie. De Audi RS e-tron GT wordt aangedreven door 646 elektrische paarden, die in slechts 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u sprinten.

  Beleef hem hier
 • A214730_large.jpg
  Audi RS 3 Sportback: gebalde kracht

  Laat van u horen met de 2,5-liter TFSI-motor van de Audi RS 3 Sportback. Deze zorgt voor de sensationele soundtrack bij een intense rijervaring. Eén tikje op het gaspedaal zegt het allemaal.

  Ervaar het hier
 • rs3_2021_3182.jpg
  Audi RS 3 Berline: altijd in pole position

  De Audi RS 3 Berline is een geboren winnaar. Scherpe lijnen, expressieve details, een indrukwekkende krachtbron. Bent u klaar voor opwindende prestaties?

  Ervaar het hier
 • rs4_2020_1500.jpg
  Audi RS 4 Avant: hier is sportiviteit standaard

  Krachtig zoals een sportauto. Functioneel zoals een Avant. De ideale wagen voor moderne gezinnen.

  Ontdek hem hier
 • rs5_2020_1519.jpg
  Audi RS 5 Sportback: sportief in elke vezel

  De Audi RS 5 Sportback is meer dan zomaar een sportieve wagen: hij is het toppunt van functionaliteit, comfort en dynamisme. Maak de topatleet in u wakker. En voel zijn topprestaties, van kop tot teen.

  Ervaar het hier
 • 1920x1080_A202359_large.jpg
  Audi RS 5 Coupé: prestaties in de hoogste versnelling

  Beleef dynamisme als nooit tevoren. Een opvallend front dat een en al kracht uitstraalt met de kenmerkende lijnen van een coupé. Breed. Dominant. En een indrukwekkende achterkant.

  Ontdek hem hier
 • rs6_2020_1529.jpg
  Audi RS 6 Avant: leef zonder grenzen

  U zal meteen vallen voor zijn sterke uitstraling. De Audi RS 6 Avant heeft het allemaal. Design perfect gekoppeld met kracht.

  Ontdek hem zelf
 • rs7_2020_1540.jpg
  Audi RS 7 Sportback: ongetemde schoonheid

  Wild en ongetemd of gebalanceerd en esthetisch? De Audi RS 7 Sportback biedt beide. Geniet van het comfort en compromisloos rijplezier.

  Ontdek meer
 • 1920x1080_A191536_large.jpg
  Audi TT RS Coupé
  Toppunt van sportiviteit

  Hij is uitzonderlijk krachtig en heeft een iconsich design. De Audi TT RS Coupé biedt een ongeëvenaarde wegligging en rijdynamiek. Hét topmodel in de TT-reeks van Audi Sport. Ontdek ook onze Audi TT RS Roadster. Uw ultieme sportroadster voor puur rijplezier en dagelijks gebruik. Zowel met open kap als gesloten.

  Ontdek hem hier

Onze RS SUV modellen

 • rsq3_2020_1481.jpg
  Audi RS Q3: leef legendarisch

  Niet de puls van de tijd volgen, maar onze eigen impulsen. De Audi RS Q3 is uw geknipte partner: een nieuwe compacte en sportieve premium SUV met een atletisch design. Klaar om te vertrekken?

  Ontdek hem hier
 • 1920x1080_rsq3_2020_1495.jpg
  Audi RS Q3 Sportback: sportieve SUV én coupé

  Waarom uw vrijheid laten beknotten? De Audi RS Q3 Sportback biedt naast zijn adembenemende prestaties een hoge gebruiksvriendelijkheid met plaats voor veel mogelijkheden. Gewoon flexibel blijven.

  Ontdek hem hier
 • rsq8_ae_2020_2431.jpg
  De Audi RS Q8: buitenaards vermogen

  Spring eruit en onderscheid u van de rest met deze sportieve SUV. De Audi RS Q8 is een krachtpatser met ongeëvenaard veel zelfvertrouwen.

  Ervaar hem hier