Het Audi RS gamma: exclusieve sportwagens
TT RS

Audi stelt zijn gamma sportieve wagens voor

Het RS gamma: Audi op z'n sportiefst

Audi België Audi Sport
RS modellen

#PerformanceIsAnAttitude

Bij de Audi RS modellen draait alles rond grensverleggende rijprestaties, geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld de krachtigste sportieve wagens van het compacte segment, zoals de Audi RS 3 Sportback en Audi RS 3 Berline, of de onovertroffen Audi R8 Coupé.
En voortaan is sportiviteit in zijn puurste vorm ook mogelijk met een 100% elektrische aandrijving. Dat bewijst de Audi RS e-tron GT met glans.

Onze flagship models

 • A211433_large.jpg
  Audi RS e-tron GT
  Gevormd door snelheid

  Ervaar hoe opwindend elektrische mobiliteit kan zijn, zowel op het vlak van design, prestaties en technologie. De Audi RS e-tron GT wordt aangedreven door 646 elektrische paarden, die in slechts 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u sprinten.

  Beleef hem hier

Onze populaire RS sportwagens

 • rs4_2020_1500.jpg
  Audi RS 4 Avant: hier is sportiviteit standaard

  Krachtig zoals een sportauto. Functioneel zoals een Avant. De ideale wagen voor moderne gezinnen.

  Ontdek hem hier
 • rs5_2020_1519.jpg
  Audi RS 5 Sportback: sportief in elke vezel

  De Audi RS 5 Sportback is meer dan zomaar een sportieve wagen: hij is het toppunt van functionaliteit, comfort en dynamisme. Maak de topatleet in u wakker. En voel zijn topprestaties, van kop tot teen.

  Ervaar het hier
 • 1920x1080_A202359_large.jpg
  Audi RS 5 Coupé: prestaties in de hoogste versnelling

  Beleef dynamisme als nooit tevoren. Een opvallend front dat een en al kracht uitstraalt met de kenmerkende lijnen van een coupé. Breed. Dominant. En een indrukwekkende achterkant.

  Ontdek hem hier
 • 1920x1080-RS6.jpg
  Audi RS 6 Avant Performance: pure sportiviteit

  Op zoek naar spannende prestaties? Voeg een extra dosis dynamiek toe aan uw dagelijkse ritten met de Audi RS 6 Avant Performance en zijn krachtigste motor ooit.

  Ontdek hem zelf
 • 1920x1080-RS7.jpg
  Audi RS 7 Sportback Performance: gedreven door prestaties

  Zo voelt én klinkt een uitzonderlijke rijervaring. Neem plaats in de Audi RS 7 Performance met zijn 463 kW sterke 4,0-liter V8 biturbo TFSI-motor. Z'n acceleraties zullen u naar adem doen happen.

  Ontdek meer

Onze RS SUV modellen

 • 1920x1080_rsq3_2020_1495.jpg
  Audi RS Q3 Sportback: sportieve SUV én coupé

  Waarom uw vrijheid laten beknotten? De Audi RS Q3 Sportback biedt naast zijn adembenemende prestaties een hoge gebruiksvriendelijkheid met plaats voor veel mogelijkheden. Gewoon flexibel blijven.

  Ontdek hem hier
 • rsq8_ae_2020_2431.jpg
  De Audi RS Q8: buitenaards vermogen

  Spring eruit en onderscheid u van de rest met deze sportieve SUV. De Audi RS Q8 is een krachtpatser met ongeëvenaard veel zelfvertrouwen.

  Ervaar hem hier