Digitale radio-ontvangst (DAB) voor uw Audi
Audi België Functions on Demand
Digitale radio-ontvangst (DAB) voor uw Audi

Digitale radio-ontvangst (DAB) voor uw Audi

Gedaan met ontvangstproblemen: helder geluid zonder ruis en gratis ontvangst van uw favoriete zender, waar u ook gaat. Met de digitale audio-uitzending¹ van Functions on Demand kunt u naast het analoge zenderaanbod ook digitaal uitgezonden radiozenders ontvangen volgens de DAB-standaard, inclusief DAB+- en DMB-audio. Bovendien verstrekt digitale audio-uitzending informatie over het programma, zoals artiest en titel. Een tweede DAB-tuner met DAB-antenne zoekt permanent naar alternatieve ontvangstfrequenties voor de gekozen zender en werkt de zenderlijst bij.

Uw gebruiksperiodes in één oogopslag

U kunt kiezen uit verschillende contractlooptijden om ervoor te zorgen dat uw Audi meegroeit met uw veranderende behoeften.

1 testmaand²

1 maand

6 maanden

1 jaar

3 jaar

4 jaar

Levenslang
€ 1

Vanaf € 11³

Vanaf € 54³

Vanaf € 100³

Vanaf € 275³

Vanaf € 371³

Vanaf € 521³

Hoe werkt de functie digitale audio-uitzending (DAB)

Digitale audio-uitzending¹ ondersteunt naast analoge zenders de hoogwaardige ontvangst van digitaal uitgezonden radiozenders (DAB-standaard inclusief DAB + en DMB-audio). Een tweede DAB-tuner met eigen DAB-antenne zoekt permanent naar alternatieve ontvangstfrequenties voor de gekozen radiozender; terzelfder tijd wordt de zenderlijst bijgewerkt. De functie ‘digitale audio-uitzending’, die kan worden geboekt met behulp van Functions on Demand, garandeert niet alleen hoogwaardige radio-ontvangst van digitale zenders, maar verstrekt u ook interessante informatie zoals artiest en titel, en aanvullende informatie in de vorm van een diavoorstelling (bijv. albumillustratie, weer).

Voeg eenvoudig Functions on Demand toe om uw Audi te configureren en ontdek hoe goed digitale audio-ontvangst bij uw behoeften past

Download nu de myAudi-app en selecteer de gewenste tijdsperiode voor digitale audio-uitzending.
Comfortabel

Flexibel boeken op aanvraag

Kwaliteitsvol

Helder geluid zonder ruis, geen vervelend zoeken naar zenders

Informatief

Weergave van aanvullende informatie, zoals albumillustratie of weer

Boekingsvoorwaarden

U hebt het volgende nodig om digitale audio-uitzending via Functions on Demand te gebruiken:

  • een geverifieerd myAudi-account als primaire of secundaire gebruiker
  • een voertuig compatibel met Functions on Demand
Juridische info
1
De ontvangst is afhankelijk van de beschikbaarheid van het lokale digitale netwerk. De inhoud en omvang van de aanvullende informatie is afhankelijk van de verstrekking door de betreffende radiozender.
2
De functie mag één keer gedurende een maand worden getest per aangewezen hoofdgebruiker voor 1 euro exclusief BTW. Dat geldt voor max. 2 hoofdgebruikers per jaar en per voertuig.
3
Alle prijzen zijn inclusief btw.
De op het moment van aankoop in de myAudi-app weergegeven prijzen zijn juridisch bindend.