Audi Accessoires - Seizoensgebonden Collectie

Uw Audi: volledig uitgerust

Audi Magazine

U wil er dringend even op uit om te genieten van het mooie weer en de buitenlucht? Of u nu aan een sportieve vakantie denkt, liever de rust opzoekt, of gewoon van stadje naar stadje rijdt, het wordt een comfortabele vakantie met de juiste accessoires voor uw Audi. We maakten een kleine selectie uit ons uitgebreide aanbod van accessoires, gewoon om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is met uw Audi.

Uw Audi: volledig uitgerust
Fietsendrager Audi

Fietsen op vakantie

Geen vakantie zonder fiets? Geen probleem. Er zijn twee manieren om uw fiets mee op vakantie te nemen.
De eerste optie is gewoon op een fietsendrager die u achteraan uw wagen op de trekhaak monteert. Dat is heel makkelijk, het kost u amper moeite, én het is ideaal voor één of meerdere (elektrische) fietsen.
Maar ook voor de modellen zonder trekhaak is er een oplossing: de dakdrager. Hierop kan u namelijk ook een fietsendrager op maat van uw wagen bevestigen.
En net als uw wagen, zijn de originele Audi fietsendragers absoluut top. Zowel op vlak van kwaliteit als handigheid. Welke wagen of fiets u ook hebt, er is altijd een fietsendrager die bij u en uw wagen past. U vindt ze allemaal in ons assortiment.

Bekijk onze fietsendragers
Kajakhouder

Waterwegen

Wil u de natuur op een andere manier ontdekken dan wandelend of fietsend? Dan is kajakken misschien wel uw ding. Rustig drijvend door een kabbelende rivier of zonder problemen peddelend langs stroomversnellingen en kleine watervallen. En ook het vervoer van uw kajak hoeft geen probleem te zijn.
De kajakdrager van Audi past op uw dakdrager en is zo gemaakt dat het op- en afladen van uw kajak heel eenvoudig is.

Ontdek de kajakhouder
Dakdragers

Niets vergeten?

Waar reizen met het vliegtuig vaak limieten heeft op vlak van bagage meenemen, hoeft dat met uw Audi zo absoluut niet te zijn. Want naast de standaard kofferruimte van uw Audi bestaan er de dakdragers van Audi. U kan kiezen uit de verschillende kleuren en formaten, om te zien welke grootte bij u past. Groot genoeg voor ski’s, compact genoeg om handig te monteren. Dus kies het juiste volume van dakkoffer, inladen en genieten maar.

Kies uw dakdragers
Kinderstoeltjes

Kleine kruiper en trouwe viervoeter

Op vakantie vertrekken? Dan moet er waarschijnlijk niet enkel bagage mee, maar ook de mensen die u liefhebt. In uw Audi kan dat ongetwijfeld veilig en comfortabel. Uw pasgeborene of kleine kruiper zitten veilig en wel in hun baby- of kinderzitje. Zo rijdt u zonder zorgen uw vakantiebestemming tegemoet. Aangekomen? Dan is er ook de kinderwagen van Audi om de rit van de kleinste gezellig verder te zetten.

Shop comfort voor de kleinsten
 beschermhoes speciaal voor honden

Mag er een trouwe wandelcompagnon mee op vakantie? Natuurlijk. Dat kan comfortabel én hygiënisch met een beschermhoes speciaal voor honden. Deze hoes beschermt de achterbank, deuren en kopsteunen tegen uw enthousiaste - of modderige - viervoeter. Maar ook veiligheid is belangrijk: rust daarom uw Audi zeker uit met een veiligheidsgordel voor honden.

Ontdek het gamma
Kinderstoeltjes

Compagnon de route

Een laatste die we u graag willen voorstellen? De thermo-elektrische koelbox: onmisbaar tijdens lange autoritten. De inhoud van de box is ten minste 20 liter en zorgt bij elke gelegenheid voor de juiste temperatuur. Koud of warm, u kiest wat u nodig hebt. De box is geschikt om 2l-flessen probleemloos staand te vervoeren en u sluit hem makkelijk aan via de 12 volt aansluiting in de wagen. Handig voor onderweg én ter plekke.

Bekijk deze koelbox

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels