Audi A1 citycarver | Audi België
Audi A1 citycarver

Audi A1 citycarver

Assertieve trendsetter.
De Audi A1 citycarver

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,7–5,6 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 153–128 g/km (NEDC: 119–112 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Zijn unieke design verleent hem een onmiskenbaar uiterlijk, zijn multifunctionele uitrustingsopties prikkelen de verbeelding en zijn vinnige rijgedrag staat garant voor een niet te evenaren rijervaring – de Audi A1 citycarver is een crossover met vele voordelen.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a1-citycarver-rim-my2021-191006_1.jpg
1920x1080-audi-a1-citycarver-rim-my2021-191006_1.jpg
  • 18” velgen, 5 spaken jet-design, mat zwart, hoogglans gepolijste afwerking², Audi Sport GmbH³ en roodgeschilderde remzadels geven de Audi A1 citycarver “edition one” (optioneel) een zeer sportieve look.

  • De zijpanelen op de wielkasten en zijdorpels zinspelen op de offroad mogelijkheid van de Audi A1 citycarver.

  • “edition one”: Deze speciale versie van de Audi A1 citycarver valt op door zijn koetswerkkleur in Pijlgrijs, pareleffect.

  • Een typisch kenmerk aan de voorkant van het voertuig is het grote Audi Singleframe in een achthoekig design.

  • Met zijn goede bodemspeling, grote opbergcapaciteit en optionele transportuitrusting uit de Audi Genuine Accessories⁴, blinkt de Audi A1 citycarver uit in dagelijks gebruik.

  • De optionele ledachterlichten zijn ook beschikbaar met dynamische richtingaanwijzer.

  • De optionele Audi virtual cockpit recht voor u geeft alle belangrijke informatie over het voertuig in hoge resolutie weer.

  • Het interieur van de Audi A1 citycarver is een combinatie van digitale technologieën en progressief design: neem nu bijvoorbeeld de “edition one”, waarvan het exclusieve S line interieur sportzetels vooraan heeft met een centrale zetelstrook in het oranje en accentoppervlakken in satijnen lakafwerking, oranje.

  • Met het optionele Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-geluid zal u surround sound ervaren net zoals bij een concert.

Robuuste look

De zijpanelen op de wielkasten en zijdorpels zijn een voorbeeld van de stoere look van de Audi A1 citycarver. Korte overhangen, aan de voor- en achterkant, brede vleugels en de optionele, tot 18" velgen geven het voertuig een krachtig en geheel sportief voorkomen, terwijl de bodembeschermplaat in staallakafwerking zinspeelt op zijn offroad mogelijkheid.

Comfortabel en uiterst praktisch voor alle dagelijkse verplaatsingen

In vergelijking met het basismodel staat de Audi A1 citycarver hoger op zijn wielen en beschikt hij over een grotere bodemvrijheid en hogere zitpositie voor de inzittenden. Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de Audi A1 citycarver een ruime koffer met een volume van 335 liter. Met de achterzetel neergeklapt groeit het laadvolume zelfs tot 1.090 liter – ideaal voor een vakantie met z'n tweeën. Wie nog meer opbergruimte zoekt, kan een gepaste oplossing zoeken bij de Originele Audi Accessoires⁴: bijvoorbeeld een speciale Audi ski- en bagagebox.

De Audi A1 citycarver met dakkoffer

Digitale diversiteit

In de Audi A1 citycarver kunt u rekenen op een brede waaier aan digitale technologieën en diensten. Het volledig digitale en 10,25" grote instrumentencluster toont voertuiggegevens zoals de snelheid en behoort tot de standaarduitrusting. Optioneel kunt u echter ook kiezen voor de Audi virtual cockpit, waarmee u via verschillende weergaveopties allerlei informatie kunt aflezen. Het standaard MMI-systeem in de middenconsole biedt toegang tot de digitale diensten van Audi connect⁵. Het optionele topsysteem MMI Navigatie plus met MMI touch bedient u via het 10,1" grote aanraakscherm of spraakcommando's.

The Audi virtual cockpit in the Audi A1 citycarver
Een design om u goed te voelen - het interieur

In het interieur van de Audi A1 citycarver wordt de progressieve designtaal van de buitenkant naadloos doorgetrokken. Dankzij de nieuwe, flexibele structuur van de uitrustingslijn kunt u kiezen uit verschillende interieurpacks die perfect aansluiten bij het exterieur. Kiest u voor de speciale Audi A1 citycarver ""edition one"", dan is het interieur uitgerust met de sportieve S line. Die omvat sportzetels vooraan, een 3-spakig stuur met S-logo en roestvrijstalen pedalen. Op de foto: een kleurvariant met oranje zetelbekleding en accentvlakken.

Onvervalst rijplezier

Het optionele Pack Dynamic omvat rode remzadels, het Audi drive select rijdynamieksysteem, een geluidsactuator en ophanging met schakelbare dempers. Wat de motor betreft, bieden we u TFSI-motoren met een vermogen van 70 kW tot 110 kW (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,7–5,6 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 153–128 g/km (NEDC: 119–112 g/km)).

De Audi A1 citycarver - vooraanzicht
Helder verlicht

Helder verlicht

Aan de voorkant van de Audi A1 citycarver, geven de optionele volledig ledkoplampen een daglichtachtige verlichting van de weg. De ledachterlichten zijn beschikbaar met een met dynamische richtingaanwijzers, wat een hoge herkenbaarheidsfactor geeft in het dagelijks gebruik op de weg.

Uniek karakter

Een bijzonder sportieve versie van de Audi A1 citycarver is de "edition one" die u op de afbeeldingen ziet. Zijn exclusieve kenmerken omvatten onder meer de opvallende pijlgrijze koetswerkkleur met pareleffect en 18" velgen uit het Audi Sport³-gamma. Het zwarte dak, het radiatorrooster van het Singleframe-rooster en de Audi-ringen voor- en achteraan zorgen voor opvallende contrasten met de rest van het koetswerk. Getinte ledkoplampen en ledachterlichten sluiten daar naadloos bij aan. Het "edition one"-logo op de zijdrempels wijst onmiskenbaar op het sportieve karakter van de auto.

Zijaanzicht Audi A1 citycarver
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
De velgen met hoogglans of glans gefreesde afwerking alsook de gepolijste of deels gepolijste velgen zijn niet bestand tegen winterse weeromstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan worden aangetast door strooizout of equivalente producten.
3
Van Audi Sport GmbH.
4
Audi Originele Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij Audi AG. Bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig wordt geen rekening gehouden met de accessoires. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
5
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.