Een Audi A1 citycarver kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A1 citycarver

Audi A1 citycarver

Assertieve trendsetter.
De Audi A1 citycarver.Zijn opvallende design verleent hem een onmiskenbare look, zijn flexibele uitrustingsopties prikkelen de verbeelding en zijn vinnige rijgedrag staat garant voor een geweldige ervaring onderweg – de A1 citycarver is een crossover met tal van voordelen.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a1-citycarver-rim-my2021-191006_1.jpg
1920x1080-audi-a1-citycarver-rim-my2021-191006_1.jpg
  • De matzwarte, glanzend afgewerkte³ 18” Audi Sport velgen² in 5-arm-jet design en roodgelakte remklauwen geven de Audi A1 citycarver een bijzonder sportieve uitstraling.

  • De zijpanelen op de wielkasten en zijdorpels benadrukken de offroad-capaciteiten van de Audi A1 citycarver.

  • Het grote Audi Singleframe met zijn achthoekige design is een typisch kenmerk aan de voorzijde van de wagen.

  • Met zijn uitstekende bodemvrijheid, royale bagageruimte en optionele transportuitrusting van Audi Originele Accessoires⁴ toont de Audi A1 citycarver dat hij uiterst geschikt is voor alle dagelijkse verplaatsingen.

  • De optionele ledachterlichten zijn ook verkrijgbaar met dynamische richtingaanwijzer.

  • De optionele Audi virtual cockpit recht voor u toont alle belangrijke voertuiginformatie in hoge resolutie.

  • Het interieur van de Audi A1 citycarver biedt u digitale technologieën en een vooruitstrevend design – bijvoorbeeld de S line interieuruitrusting zoals sportzetels, voorkant met contrasterend stiksel en S-reliëf op de rugleuningen van de zetels vooraan.

  • Met het optionele SONOS Premium Sound System met 3D-geluid ervaart u surround sound zoals op een live concert.

Robuuste look

De zijpanelen op de wielkasten en zijdorpels accentueren de stoere look van de Audi A1 citycarver. Korte overhangen voor en achter, brede vleugels en de optionele 18” velgen verlenen de wagen een krachtige en sportieve uitstraling, terwijl de bodembeschermplaat in staallakafwerking zijn offroad-capaciteiten in de verf zet.

Comfortabel en uiterst praktisch voor alle dagelijkse verplaatsingen

In vergelijking met het basismodel staat de Audi A1 citycarver hoger op zijn wielen en beschikt hij over een grotere bodemvrijheid en hogere zitpositie voor de inzittenden. Ondanks zijn compacte afmetingen biedt de Audi A1 citycarver een ruime koffer met een volume van 335 liter. Met de achterzetel neergeklapt groeit het laadvolume zelfs tot 1.090 liter. Wie nog meer opbergruimte zoekt, vindt een gepaste oplossing bij de Originele Audi Accessoires⁴: bijvoorbeeld een speciale Audi ski- en bagagebox.

De Audi A1 citycarver op de stoep met gemonteerde ski- en bagagebox van Originele Audi Accessoires.

Digitale diversiteit

In de Audi A1 citycarver kunt u rekenen op een brede waaier aan digitale technologieën en diensten. Het volledig digitale en 10,25" grote instrumentencluster toont voertuiggegevens zoals de snelheid, en behoort tot de standaarduitrusting. Optioneel kunt u kiezen voor de Audi virtual cockpit, waarmee u via verschillende weergaveopties allerlei informatie kunt aflezen. Het standaard MMI-systeem in de middenconsole biedt toegang tot de digitale diensten van Audi connect⁵. Het optionele topsysteem MMI Navigatie plus met MMI touch bedient u via het 10,1" grote aanraakscherm of spraakcommando's.

De Audi virtual cockpit in de Audi A1 citycarver
Design om u goed in te voelen – het interieur

Dankzij de nieuwe, flexibele uitrustingslijnen kunt u verschillende interieurpakketten vrij combineren met het exterieurpakket.

Meeslepend rijplezier

Het optionele Pack Dynamic omvat rode remzadels, het Audi drive select rijdynamieksysteem, een geluidsactuator en ophanging met schakelbare dempers. Qua motorisatie kunt u kiezen uit TFSI-motoren met een vermogen van 70 kW tot 110 kW (brandstofverbruik gecombineerd¹: 5,2–4,9 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 119–112 g/km).

De Audi A1 citycarver in vooraanzicht
Achterlicht van de A1 citycarver

Helder verlicht

Aan de voorkant van de Audi A1 citycarver zorgen optionele full-ledkoplampen voor een daglichtachtige verlichting van de weg. De ledachterlichten zijn verkrijgbaar met dynamische richtingaanwijzers, waardoor u meteen opvalt.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Van Audi Sport GmbH.
3
Glanzend gefreesde lichtmetalen velgen, alsook geheel of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen zijn niet bestand tegen winterse omstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan worden aangetast door strooizout of equivalente producten.
4
Originele Audi Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom mogen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
5
Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.