De Audi A1 citycarver

Assertieve trendsetter.
De Audi A1 citycarver.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 6,7–5,9 l/100km (NEDC*: 5,5–5,1 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 151–134 g/km (NEDC*: 124–117 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Zijn unieke design verleent hem een onmiskenbaar uiterlijk, zijn flexibele uitrustingsopties prikkelen de verbeelding en zijn vinnige rijgedrag staat garant voor een niet te evenaren rijervaring – de Audi A1 citycarver is een crossover met vele voordelen. Krachtig. Sportief. Inspirerend. Modern.

Robuuste verschijning

Het krachtige design van de Audi A1 citycarver komt tot uiting in een robuuste look. Dat blijkt onder meer in de subtiele luchtinlaten onder de motorkap en de zijdelingse panelen op de wielkasten en zijdrempels. Die lijn wordt doorgetrokken in het grote, achthoekige Singleframe-rooster met driedimensionaal honingraatmotief met matzwarte afwerking. De korte overhangen voor- en achteraan, de brede spatborden en de wielen van optioneel tot 18 duim geven de auto een krachtige en sportieve uitstraling; een bodembeschermplaat met roestvrijstalen afwerking maakt hem ook geschikt voor offroadavonturen.

Comfortabel en uiterst praktisch voor alle dagelijkse verplaatsingen

In vergelijking met het basismodel staat de Audi A1 citycarver hoger op zijn wielen en beschikt hij over een grotere bodemvrijheid en hogere zitpositie voor de inzittenden. Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de Audi A1 citycarver een ruime koffer met een volume van 335 liter. Met de achterzetel neergeklapt groeit het laadvolume zelfs tot 1.090 liter – ideaal voor een vakantie met z'n tweeën. Wie nog meer opbergruimte zoekt, kan een gepaste oplossing zoeken bij de Originele Audi Accessoires: bijvoorbeeld een speciale Audi ski- en bagagebox.

Der Audi A1 citycarver auf dem Gehsteig mit montierter Ski- und Gepäckbox von Audi Original Zubehör

Digitale diversiteit

In de Audi A1 citycarver kunt u rekenen op een brede waaier aan digitale technologieën en diensten. Het volledig digitale en 10,25 duims grote instrumentencluster toont voertuiggegevens zoals de snelheid en behoort tot de standaarduitrusting. Optioneel kunt u echter ook kiezen voor de Audi virtual cockpit, waarmee u via verschillende weergaveopties allerlei informatie kunt aflezen. Het standaard MMI-systeem in de middenconsole biedt toegang tot de digitale diensten van Audi connect¹. Het optionele topsysteem MMI Navigatie plus met MMI touch bedient u via het 10,1 duims grote aanraakscherm of spraakcommando's.

Das Audi virtual cockpit im Audi A1 citycarver

Comfortabel design –
het interieur

In het interieur van de Audi A1 citycarver wordt de progressieve designtaal van de buitenkant naadloos doorgetrokken. Dankzij de nieuwe, flexibele structuur van de uitrustingslijn kunt u kiezen uit verschillende interieurpacks die perfect aansluiten bij het exterieur. Kiest u voor de speciale Audi A1 citycarver 'edition one', dan is het interieur uitgerust met de sportieve S line. Die omvat sportzetels vooraan, een 3-spakig stuur met S-logo en roestvrijstalen pedalen. Op de foto: een kleurvariant met oranje zetelbekleding en accentvlakken.

Blick raus aus dem Cockpit des Audi A1 citycarver auf die Strandpromenade

Onvervalst rijplezier

Het koetswerk, het stuurgedrag en de gewichtsverdeling van de Audi A1 citycarver zijn perfect op elkaar afgestemd, wat resulteert in een sportieve rijstijl. Het optionele pack Dynamic maakt hem nog vinniger en omvat rode remklauwen, het Audi drive select vehicle dynamics-systeem, een geluidsactuator en een onderstel met verstelbare dempers.

Der Audi A1 citycarver in Frontseitenansicht auf einem Outdoor-Basketballfeld

Uniek karakter

Een bijzonder sportieve versie van de Audi A1 citycarver is de 'edition one' die u op de afbeeldingen ziet. Zijn exclusieve kenmerken omvatten onder meer de opvallende arrowgrijze koetswerkkleur met pareleffect en 18-duimswielen uit het Audi Sport-gamma. Het zwarte dak, het radiatorrooster van het Singleframe-rooster en de Audi-ringen voor- en achteraan zorgen voor opvallende contrasten met de rest van het koetswerk. Getinte ledkoplampen en ledachterlichten sluiten daar naadloos bij aan. Het 'edition one'-logo op de zijdrempels wijst onmiskenbaar op het sportieve karakter van de auto.

Der Audi A1 citycarver in der Seitenansicht bei Abenddämmerung
1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.