Audi A6 Berline > A6 > Audi België
Voel de vooruitgang niet alleen. Beleef hem ook. De nieuwe Audi A6 Berline.
Verloren tijd is verleden tijd.
De nieuwe Audi A6 Berline.

Haal meer uit uw tijd.
De nieuwe Audi A6 Berline.

De nieuwe Audi A6 Berline met zijn fascinerende design is even veelzijdig als u. Tijdens het rijden wordt u bijgestaan door verschillende rijassistentiesystemen. Dankzij de MMI touch response bedient u snel en eenvoudig het infotainment op de aanraakschermen met haptische feedback. Ondertussen ook uw mails beantwoorden? Dat kan via natural speech technologie. Zo hebt u meer tijd om te doen wat u echt graag doet.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Het karakter van deze berline blijkt onmiskenbaar uit de gespierde, strakke lijnen.

 • De Audi A6 Berline is een waardig toonbeeld van de nieuwe Audi designtaal.

 • Met Audi Connect Key heeft u niet langer een traditionele autosleutel. Het ont- en vergrendelen van de portieren en het starten van de motor gebeurt eenvoudigweg met een Android smartphone (NFC-ondersteuning). Het gebruik van de Audi A6 Berline wordt dus nog makkelijker.

 • De korte achterklep en de ronde vormen zorgen voor een gestroomlijnd karakter en zijn een streling voor het oog.

 • Een lange voorsteven, grote wielbasis en korte overhangen. De Audi A6 Berline heeft harmonieuze verhoudingen en een atletische inborst.

 • Pure dynamiek. De krachtige contouren benadrukken de wielen, als verwijzing naar de quattro-genen van Audi.

 • Het bestaande loslaten, nieuwe dingen ontdekken en de wereld anders bekijken. Veel mensen delen dit verlangen. Audi komt eraan tegemoet.

 • Met nieuwe, nog verfijnder werkende rijassistentiesystemen is de Audi A6 Berline dé benchmark in zijn segment. Voor nog meer comfort, autonomie en veiligheid op korte en lange ritten.

 • Een sportieve uitstraling dankzij de laag geplaatste, brede Singleframe-rooster, de slanke koplampen en de krachtig aangezette luchtinlaten.

 • De nieuwe Audi A6 Berline is groter dan zijn voorganger en dat levert achterin meer beenruimte op. De kofferbak heeft een inhoud van 530 liter.

Audi A6 Berline Platinum

Audi A6 Berline Platinum

Motor 50 TDI 210(286) Kw(pk) tiptronic

 • Aanbevolen catalogusprijs* € 75.292,52
 • Totaal klantenvoordeel** € 4.743,51
 • Nettoprijs € 70.549,01
Configureer hem
*
Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
**
Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een nieuwe Audi A6 Berline Platinum bestaat uit de voordelen op de packs. Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de nettoprijs van de packs

Een helder statement.
Vanuit elk oogpunt.

Van het verbeterde singleframe rooster, over de zijdelingse luchtinlaat met sportieve chroomaccenten tot de ranke koplampen … De voorsteven van de A6 Berline imponeert met zijn vooruitstrevendheid, vanaf de eerste oogopslag. De scherp aangezette schouderlijn die krachtig welft boven de wielkasten is een hint naar Audi’s quattro DNA. De buitenspiegels staan sportief op de deurstijlen. En de vloeiende daklijn mondt elegant uit in de driedimensionale sierlijk gevormde achterpartij.

Een helder statement.<br>Vanuit elk oogpunt.
Das Ambientelicht der neuen A6 Limousine bereichert das stimmige Interieur-Design.

Sfeerbrenger

Het optionele Contour-Ambiente-lichtpakket creëert een unieke setting en geeft het interieur van de A6 Berline een fascinerende feelgoodsfeer mee. Gerichte contourverlichting accentueert het dashboard, de middenconsole en andere designelementen. Dit in 30 verschillende, naadloos dimbare kleurtonen.

Specificaties

400

Personaliseerbare instellingen

4

Chassis-instellingen

21"

Velgen

Uw ideale leasewagen

Uw ideale leasewagen

De Audi A6 Berline is voortaan ook beschikbaar als 40 TDI, met een gemiddeld verbruik van 4,3 l diesel / 100 km en een CO2-uitstoot van 112 g/km.
De 2.0 TDI van 150 kW (204 pk) wordt aangedreven op de voorwielen en beschikt over een 7-traps S tronic automatische versnellingsbak.

Er bestaat al een Audi A6 Berline vanaf € 599 per maand excl. BTW in Financiële Renting*

Configureer nu uw
Audi A6 Berline 40 TDI
*Catalogusprijs incl. btw: € 58.850. Huurprijs incl. btw: € 724,79/maand. Offerte in Financiële Renting Audi Financial Services berekend op basis van 60 maanden en 100.000 kilometer, met een eerste verhoogde huurprijs van € 3.700 excl. btw en een aankoopoptie van 20% rekening houdend met een bonus-malusscore van 0. Aanbieding voorbehouden aan professionele gebruikers en geldig op 01/09/2018 en tot 31/10/2018.

Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - KBO 0402623937, RPR Leuven. Audi Financial Services is een commerciële benaming van D’Ieteren Lease n.v. (FSMA 20172A), een niet-verbonden agent van P&V Verzekeringen (FSMA 0058). Onder voorbehoud van fouten of prijswijzigingen. 2. Het product ‘3 jaar garantie’ is een product voorgesteld door Audi Import België. Meer informatie over de voorwaarden van deze garantie vindt u op www.audi.be. Model enkel ter illustratie en uitgerust met te betalen opties

Altijd een generatie voor op de anderen.
Al acht generaties lang.

Innovatie met vooruitziende blik vormgeven. De digitalisering in de praktijk brengen. Met een toekomstgerichte service, een uitgebreid Audi netwerk en een breed aanbod aan rijhulpsystemen. Voor meer veiligheid. Meer comfort. En voor nieuwe maatstaven in de Business Class. Dat is ons leitmotiv. Dat is de achtste generatie van de A6 Berline.

Auch im Weitwinkel ein echter Hingucker: die neue A6 Limousine.