Audi A6 Berline > Audi België

Audi A6 Berline

Fascinatie uit zich op vele manieren De Audi A6 Berline

Innovatieve technologieën, een progressief design en een veelomvattende uitrusting. Bovendien combineert de Audi A6 Berline sportiviteit met elegantie. Hij maakt de weg vrij voor toonaangevende mobiliteit.

Salonvoorwaarden 2018

Verlengd tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_AA6_141014_2_1.jpg
  Salonvoorwaarden 2018

  € 4.000 geldig op packs en/of opties bij bestelling van een Audi A6 Berline met minstens 1 pack en/of opties ter waarde van minimaal € 5.000 incl. BTW.

  Verlengd tot en met 1 maart 2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi A6 Berline

Galerij
Download alle
00:00 | 00:00
 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg
  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.