Audi A6 Berline | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 188–135 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,2–5,1 l/100 km

Zijaanzicht Audi A6 Berline

Klassieke schoonheid met atletische trekjes

De Audi A6 Berline in de advanced uitrustingslijn is sportief en elegant van voor tot achter: van de Audi Singleframe met zijn nieuwe structuur tot de nieuw ontworpen achterdiffuser.

Een duidelijk statement. Vanuit elke hoek

De voorzijde onderscheidt zich dankzij het Audi Singleframe met zijn nieuwe structuur, en zijdelingse luchtinlaten met decoratieve elementen in selenietzilver. De scherpere schouderlijn met de krachtige welvingen boven de wielkasten benadrukt de quattro-architectuur, terwijl de buitenspiegels sportiviteit ademen.

Achteraanzicht Audi A6 Berline

Opvallende achterkant: De coupéachtige daklijn vloeit over in de elegante, sculpturale achterzijde. In de advanced uitrustingslijn trekken karakteristieke sierelementen in aluminiumlook de aandacht, evenals een nieuwe zwarte diffuser met sierstrip in selenietzilver.

Meer ruimte

Het royaal ontworpen interieur van de Audi A6 Berline biedt tal van comfortfuncties, een individueel instelbaar bedieningsconcept en een aangename stilte binnenin.

MMI-systeem met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁸ Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁸. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁹ onder Thema's⁷,¹⁰ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁷ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi thema's interieurverlichtingAudi thema's interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Snediger. Wendbaarder. Sportiever.

De standaard verkrijgbare progressieve stuurinrichting zorgt voor een krachtige rijdynamiek dankzij haar uitzonderlijk sportieve stuuroverbrenging, die de wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid verhoogt, vooral in combinatie met de dynamische vierwielbesturing⁷. De 21-inch velgen⁷ beklemtonen het atletische karakter van de wagen en verbeteren tegelijkertijd het geluidscomfort.

Rijhulpsystemen Audi A6 Berline

Rijhulpsystemen: Kies uit een ruim gamma aan rijhulpsystemen²,⁴ voor lange ritten, in de stad en bij het parkeren.

Nog unieker. Met Audi exclusive⁵

Maak uw Audi A6 Berline even uniek als uzelf met exclusieve inlegplaatjes, gekleurd leder en gepersonaliseerd koetswerk in een breed gamma aan Audi exclusive⁵ kleuren. Met een koetswerk in de kleur Misanorood pareleffect bijvoorbeeld.

Indrukwekkende lichtervaring

De instap-LED⁶ projecteert de Audi ringen op de grond met LED-licht, voor een onmiskenbare indruk.

Audi A6 Berline met LED projectie
Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5-5,3 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 193-138 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁷De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁸Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.