Een Audi A6 Berline kopen? | Audi België

Vooruitgang waar u stil van wordt.
De Audi A6 Berline.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,8–5,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 200–134 g/km

Wanneer design wordt gekoppeld aan efficiëntie en sportiviteit aan stijl. Wanneer innovatie en precisie hand in hand gaan. Wanneer vorm en functie één statement worden. Dan heeft de bedrijfsklasse een nieuwe leider: de A6 Berline. Atletischer dan ooit. Net zo zelfverzekerd als altijd.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a6-limousine-rear-AA6_L_181023_2.jpg
1920x1080-audi-a6-limousine-rear-AA6_L_181023_2.jpg
  • Ontgrendel, vergrendel en start de motor met een smartphone² – u kunt de conventionele autosleutel vervangen door de Audi connect key³, waardoor het dagelijkse gebruik van de Audi A6 Berline nog comfortabeler wordt.

  • Ruimte voor meer: de Audi A6 Berline is ruimer dan zijn voorganger en biedt meer beenruimte achterin met behoud van dezelfde bagagecapaciteit van 530 liter.

  • De korte bagageruimteafdekking eindigt in een gebogen achterrand voor optimale aerodynamica en een onvergetelijke visuele indruk.

  • Nog meer gemak, vertrouwen en veiligheid tijdens lange en korte ritten – de Audi A6 Berline zet met de optionele verbeterde rijbijstandssystemen nieuwe maatstaven in de hogere segmenten.

  • Door sensorgegevens samen te voegen, berekent de Audi A6 Berline continu een gedetailleerd model van zijn omgeving en evalueert hij de rijsituatie⁴. Afhankelijk van de (deels optionele) uitrusting bestaat de sensorset uit maximaal vijf radarsensoren, vijf camera's en twaalf ultrasoonsensoren.

  • De instapled⁵ projecteert de Audi ringen op de grond met ledlicht, waardoor de auto een onmiskenbare indruk maakt.

  • Zo onmiskenbaar als uw ambities: De optionele Audi design selection biedt u een aantrekkelijk assortiment van speciale materialen en kleuren voor het interieur.

  • Het bedienen van de MMI van de Audi A6 Berline is eenvoudiger en intuïtiever dan ooit tevoren dankzij spraakbesturing. Dit wordt mogelijk gemaakt door de optionele Natuurlijke spraakbediening⁶ – een spraakgestuurde assistent die u begrijpt, antwoordt en specifieke voertuigfuncties uitvoert, ook zonder vaste commando’s. Zo hebt u uw handen vrij voor dingen die er echt toe doen.

  • De optionele Audi design selection biedt kwaliteit met het gevoel van handwerk. Hier afgebeeld: hoogwaardig inlegwerk in berken lineair naturel, grijsbruin samen met deurbekleding en armleuning in parelbeige.

  • Bedieningsconcept van topklasse. MMI touch response-technologie biedt het gemak van de nieuwste smartphones, maar is ook perfect geschikt voor gebruik in auto's. Als uw vinger het display aanraakt, activeert u niet meteen een functie. Dat gebeurt pas na een zachte druk waarop een mechanische klik volgt ter bevestiging.

Een duidelijk statement. Vanuit elke hoek
Van het verbrede Audi Singleframe en de zijdelingse luchtinlaten met sportieve chroomafwerking tot de smalle koplampen – de voorkant van de Audi A6 Berline is door en door vooruitstrevend. De scherpere schouderlijn met de sterke rondingen boven de wielkasten benadrukt zijn verwantschap met de quattro. De buitenspiegels rusten op sportieve wijze bovenop de deurrails. En de coupéachtige vloeiende daklijn gaat over in de elegant gevormde achterkant met karakteristieke sierlijsten in aluminiumlook.
Meer over verlichtingstechnologie
Het interieurdesign van de Audi A6 Berline met sfeerverlichting

Sfeerverlichting

Het optionele sfeerverlichtingspakket plus schept een unieke, fascinerende sfeer met hoge feelgoodfactor in het interieur van de Audi A6 Berline. Nauwkeurige contourverlichting beklemtoont het instrumentenpaneel, de middenconsole en andere prominente designelementen in 30 verschillende kleurtinten.

Meer over het interieur

Geperfectioneerd design. Maximaal bedieningsgemak

De als optie verkrijgbare 10,1-inch en 8,6-inch HD touch displays van de MMI navigation plus met MMI touch response passen naadloos in het hoogwaardige dashboard en worden aangevuld met het 12,3-inch display van de optionele Audi virtual cockpit plus. Uitgebreide personaliseringsmogelijkheden stellen gebruikers in staat om hun persoonlijke profielen aan te maken⁸. Belangrijke voertuigfuncties kunnen met drag & drop naar de gewenste positie op het onderste MMI-scherm worden verplaatst, net als bij een smartphone.

De cockpit van de Audi A6 Berline
Meer over infotainment
Meer over het rijden
Achteraanzicht van de Audi A6 Berline

Meer wendbaarheid. Meer manoeuvreerbaarheid. Meer sportiviteit

De standaard progressieve besturing zorgt voor een krachtige rijdynamiek dankzij de uitzonderlijk sportieve stuurtransmissie, die de wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid verhoogt, vooral in combinatie met de optionele dynamische vierwielbesturing. De optionele 21 inch velgen beklemtonen het atletische karakter van de wagen en verbeteren tegelijkertijd het geluidscomfort.

Meer over rijdynamiek
Audi exclusive

Resoluut onmiskenbaar. Audi exclusive

Maak uw eigen Audi A6 Berline – net zo uniek als uzelf – met Audi exclusive¹¹. Met geselecteerd inlegwerk, gekleurd leer en aangepaste lakafwerkingen in een breed scala aan kleuren. Precies zoals u het wilt.

Altijd een generatie voor. Nu al voor de achtste keer

Innovaties toepassen met een brede visie op hun positieve effecten. Profiteren van verregaande digitalisering. Een vernieuwend bedieningsconcept, uitgebreide connectiviteit en een groot aanbod aan rijassistentiesystemen. Voor meer veiligheid. Meer comfort en gemak. Meteen ook de nieuwe benchmark in dit hogere segment. We claimen het en maken het waar. De achtste generatie van de Audi A6 Berline bewijst het.

Een echte blikvanger, zelfs vanop afstand: de nieuwe A6 Berline.
Smartphone met open myAudi-app en Functions on Demand
 

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij de keuze van de uitrusting. Talloze functies kunnen op elk moment worden toegevoegd. Met de myAudi-app verloopt de selectie van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons (vereisten zijn onder meer: Android-besturingssysteem, NFC-technologie en een Secure Element ingebouwd in de smartphone) contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be.
3
De optionele comfortsleutel is een voorwaarde voor de Audi connect-sleutel.
4
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
5
Originele Audi Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom mogen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
6
Verkrijgbaar in geselecteerde talen. Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid.
7
Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op www.audi.be voor informatie over compatibele mobiele telefoons.
8
Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
9
De inhoud van de functies kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.
10
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.