Een Audi e-tron GT quattro kopen? | Audi België
Audi e-tron GT

e-tron GT quattro

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 19,6–18,8 kWh/100 km

Elektrisch vermogen tot

350

kW

Elektrisch koppel: 630 Nm

Acceleratie (0 tot 100 km/u) tot

4,1

Bereik (WLTP) tot

501

km

Elektrisch. En nog zoveel meer.

Exterieur design

Ideeën geven de toekomst. De proporties van deze Gran Turismo – laag, breed, met een lange wielbasis – maken meteen duidelijk dat de wagen sportiviteit en dagelijks gebruikscomfort combineert. Het sculpturale ontwerp van het koetswerk straalt kracht en topprestatie uit.

Interieur design

De Audi e-tron GT quattro² is een hedendaags toonbeeld van vooruitgang. Hij straalt sportiviteit, exclusiviteit en comfort uit. De sportzetels plus vooraan⁸ met geïntegreerde hoofsteunen hebben verstevigde zijflanken die extra steun bieden in bochten en bij een sportieve rijstijl.

Cockpit view Audi e-tron GT

Fascinerend bedieningsconcept: Het functionele hart van de wagen bevindt zich vooraan, visueel gericht naar de positie van de bestuurder en omlijst door de middenconsole en de cockpit met touchscreen.

Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁹: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁹. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app¹⁰ onder Thema's⁸,¹¹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁸ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Vlot opladen, thuis en onderweg

De lithium-ionbatterij van 800 V die in het vlakke onderstel verwerkt is, biedt absolute topprestaties — zowel bij het opladen als tijdens het rijden. In combinatie met het recuperatiesysteem biedt ze een bereik tot 501 km volgens de WLTP-meetprocedure (Stroomverbruik¹: 21,6–19,6 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

Batterij opgeladen van 5 tot 80% in ong.

22,5

min

(bij maximaal gelijkstroom laadvermogen tot 270 kW en onder ideale omstandigheden⁵)

Oplaadsysteem

800

volt

Maximaal laadvermogen tot 270 kW

Batterijcapaciteit (netto) tot

83,7

kWh

Stroomverbruik¹: 20,1–16,6 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

oplaadsituatie Audi e-tron GT

Laad uw batterijen op: Geniet van de voordelen van Audi charging¹²: meer dan 500.000 laadpunten in 27 Europese landen. Met tarieven voor occasioneel gebruik of regelmatig opladen, ook tijdens lange ritten. Handig te gebruiken met een RFID-kaart of de myAudi-app¹⁰.

Dynamisch rijden

De volledig variabele quattro-aandrijving zorgt er in combinatie met de elektrische motoren voor dat het vermogen intelligent wordt verdeeld over de afzonderlijke wielen. Wanneer er voldoende tractie is, wordt het vermogen voornamelijk naar de vooras gestuurd.

Audi exclusive⁵

Word uw eigen ontwerper en creëer een look voor uw Audi e-tron GT quattro² die hem net zo uniek maakt als uzelf.

 • eGT_2021_2302.jpg
  Start configuratie

  Personaliseer een Audi e-tron GT ² met uw eigen ideeën.

  Start hier
 • egt_2021_2336_previewImage.jpg
  Audi News - altijd een stapje voor

  Schrijf u in op de Audi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Al het nieuws uit het Audi universum en de beste aanbiedingen in het gamma.

  Schrijf u in op de nieuwsbrief
Zijaanzicht Audi e-tron GT

Gebouwd met karakter

Deze elektrisch aangedreven Gran Turismo wordt gemaakt in de Böllinger Höfe-fabriek dicht bij Neckarsulm, waar oog voor detail hand in hand gaat met precisie en kwaliteit.

Audi RS e-tron GT

Audi RS e-tron GT

Gemiddeld brandstofverbruik*: 20,2–19,3 kWh/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: 0 g/km

Stroomverbruik¹: 19,8–22,1 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Audi e-tron GT quattro: gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 19,6–21,6 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
³Door fysieke beperkingen kan de maximale output voor de gegeven versnellingscijfers meerdere keren, maar niet onbeperkt, na elkaar herhaald worden.
⁴De oplaadtijd van de batterij kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder omgevingstemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren en het gebruik van de voorconditioneringsfunctie (b.v. op afstand bedienbare airconditioning van het voertuig). Bij het gebruik van huishoudelijke connectoren beperkt het e-tron-oplaadsysteem de laadcapaciteit.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁷Voor AC-laden raadt Audi aan om de hoogspanningsbatterij op te laden bij industriële stopcontacten, bij laadstations of bij een wandlader. Dit is efficiënter en aanzienlijk sneller dan opladen via een stopcontact. Het voertuig mag niet regelmatig opgeladen worden via stopcontacten met behulp van het mobiele e-tron-oplaadsysteem ( compact and connect) als er toegang is tot een industrieel stopcontact met wisselstroom (AC) of een openbaar AC- of DC-laadstation. Het laadvermogen is afhankelijk van het type gebruikte netconnector, courante netspanning van het land en het aantal beschikbare fasen van het elektriciteitsnet, evenals de eigen binnenlandse installatie van de klant. Het laadvermogen kan daarom in sommige gevallen lager zijn.
⁸De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹²De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.