Audi Q2

Dynamisch design, massa’s plezier.
De nieuwe Audi Q2

Gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 7,9–4,7 l/100km (NEDC: 6,6–4,0 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 178–123 g/km (NEDC: 151–107 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De stads-SUV wordt gekenmerkt door een indrukwekkend, krachtig design, een waaier aan infotainmentopties en dynamische ophangingstechnologie. Bijzondere kenmerken als de progressieve stuurinrichting en de optionele adaptieve cruise assist² staan garant voor comfort en enorm veel rijplezier – niet alleen in de stad.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q2-side-my2021-0680.jpg
1920x1080-audi-q2-side-my2021-0680.jpg
 • De Audi Q2³ is een indrukwekkende stads-SUV met progressief design. Optische kenmerken zijn de nieuwe bumpers, de iconische blade op de C-stijl en de optionele Matrix ledkoplampen.

 • Voor voortreffelijk rijplezier en -comfort zorgen de standaard progressieve stuurinrichting en de optionele adaptieve cruise assist².

 • De opvallende achterkant van de Audi Q2³ wordt gedefinieerd door de karakteristieke bumpers en de dakrandspoiler.

 • Door en door dynamisch. Zelfs de koplampen. De nieuwe Q2³.

 • Een fascinerende Audi exclusive⁴ à la carte-koetswerkkleur, bijvoorbeeld zandbeige, pareleffect, verleent de Audi Q2³ een nog krachtiger profiel en karakter.

 • Dankzij zijn exterieuruitrusting maakt de nieuwe Audi Q2³ edition one een duidelijk statement, bijvoorbeeld met de Matrix ledkoplampen, instapleds met Audi-ringen en lichtmetalen 19" velgen.

 • Het optionele style-pakket Carbon beklemtoont het dynamische karakter van de Audi Q2³ nog extra.

 • De dakrandspoiler in koetswerkkleur vormt een karaktervolle afronding van de achterkant.

 • De Audi virtual cockpit geeft belangrijke informatie weer, precies in het gezichtsveld van de bestuurder.

SUV met een scherp randje

Verrassend karaktervol: het nieuwe design van de bumpers en de dynamische, excentrieke carrosserielijnen verlenen de nieuwe Audi Q2³ zijn krachtige uiterlijk. De Q2 Advanced en S line-uitrustingslijnen gecombineerd met nieuwe velgdesigns en koetswerkkleuren geven iedere nieuwe Audi Q2³ zijn eigen unieke look.

virtual cockpit view Audi Q2
 

Ontdek nieuwe verbindingen. Iedere dag weer

De Audi virtual cockpit is een innovatief, volledig digitaal combi-instrument dat de door u gewenste informatie op flexibele wijze weergeeft. De 12,3" display heeft een hoge resolutie. De op de display weergegeven informatie kan worden aangepast aan de behoeften van de bestuurder, zoals snelheid, toerental, kaarten, Audi connect-diensten⁵, radio- en media-informatie en nog veel meer.

Plezier aan het stuur

De nieuwe Audi Q2³ staat garant voor voortreffelijk rijplezier dankzij zijn krachtige aandrijving en innovatieve technologieën: de standaard progressieve stuurinrichting verschaft indrukwekkende rijeigenschappen dankzij een variabele stuuroverbrengingsverhouding op basis van de stuurhoek evenals snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. De ophanging met adaptieve schokdempers past zich aan aan uiteenlopende rijsituaties dankzij de elektronische dempingsregeling.

Vooraanzicht Audi Q2
Zijaanzicht Audi Q2

Voor meer veiligheid en rijcomfort

Voor het eerst is de adaptieve cruise assist² als optie verkrijgbaar voor de nieuwe Audi Q2³. Deze combineert de functies van de adaptieve cruise control met die van active lane assist. Het systeem helpt de bestuurder bij het gas geven, remmen en handhaven van een constante snelheid en afstand, en zorgt ervoor dat hij in zijn rijstrook blijft.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakafwerkingen en velgen om een Audi Q2 volledig volgens uw wensen te creëren.
1920x728-N6N6_U47_Pyramid_AU32x_Q2_001_03.jpg
Turboblauw, metaalkleur Turboblauw, metaalkleur
Mythoszwart, metaalkleur Mythoszwart, metaalkleur
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Arrowgrijs, pareleffect Arrowgrijs, pareleffect
Ibiswit Ibiswit
17 " Lichtmetalen velgen in 5-V-spakendesign 17 " Lichtmetalen velgen in 5-V-spakendesign
17 " Lichtmetalen velgen in 5-spaken-sterdesign 17 " Lichtmetalen velgen in 5-spaken-sterdesign
18 " Lichtmetalen velgen in 5-spaken-Y-design 18 " Lichtmetalen velgen in 5-spaken-Y-design
19 " Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edgedesign, mat titaniumgrijs, hoogglanzend 19 " Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edgedesign, mat titaniumgrijs, hoogglanzend
19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spaken-trapezoïdedesign, titaniumgrijs mat, gepolijste afwerking 19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spaken-trapezoïdedesign, titaniumgrijs mat, gepolijste afwerking

Comfortabel en sportief

Met het optionele sfeerverlichtingspakket plus kunt u het kleurenschema in de nieuwe Audi Q2³ aanpassen aan uw voorkeuren. De niet-verblindende verlichting met ledtechnologie creëert een bijzonder harmonisch en uniform licht. Het S line-interieur met sportzetels in fijn Nappaleder, zwart, valt op door zijn indrukwekkend consequente focus op sportiviteit. De sportzetels voorin bieden de perfecte zitpositie en uitgesproken zittingzijkussens.

360 graden camerabeleving
 • 1920x1080-audi-q2-headlights-my2021-0690.jpg
  Matrix ledkoplampen
 • 1920x1080-audi-q2-roof-spoiler-my2012-0696.jpg
  Dakrandspoiler in koetswerkkleur

edition one

Dankzij zijn exterieuruitrusting maakt de nieuwe Audi Q2³ edition one een duidelijk statement, bijvoorbeeld met de Matrix ledkoplampen, instapleds met Audi-ringen en lichtmetalen 19" velgen. In het interieur voldoen een aantal extra Q2 edition one-elementen aan deze designeisen, zoals het met leder beklede sportcontourstuur in 3-spakendesign en het inlegwerk in Format-lichtgrafiek.

edition one Audi Q2
Zij- en vooraanzicht Audi Q2

Audi exclusive

Een unieke wagen die past bij uw persoonlijkheid: Audi exclusive⁴ biedt een waaier aan configuratieopties voor uw nieuwe Audi Q2³, bijvoorbeeld de Audi exclusive⁴ à la carte-koetswerkkleur in zandbeige, pareleffect of merlijn, pareleffect.

Kijk nog eens goed naar de nieuwe
Audi Q2³

360 degree view of the Audi Q2
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
3
Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 5,4 - 5,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 124-116 g/km
4
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.
5
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.