Audi Q2 > Audi België

Audi Q2

 • header-q2-black-desktop.png
  Black Edition
 • 1400x438_Macao_MV_01_Allroad_rgb.jpg
  Black Edition
 • 1400x438_Macao_MV_02_Independent_rgb.jpg
  Black Edition
 • 1400x438_Macao_MV_03_Somehow_rgb.jpg
  Black Edition
 • 1400x438_Macao_MV_04_Coupe_rgb.jpg
  Black Edition
 • 1400x438_Macao_MV_05_SUV_rgb.jpg
  Black Edition
 • 1400x438_Macao_MV_06_Urban_rgb.jpg
  Black Edition
header-q2-black-desktop.png
Black Edition

Een echt karakter. De nieuwe Audi Q2.

De nieuwe Audi Q2 doet zijn intrede – een stadswagen met veel hoeken en kanten, een eigenzinnig karakter met een geheel nieuwe, geometrische vormtaal. Uitgesproken zelfverzekerd en met krachtige TFSI- en TDI-motoren, die 116 tot 190 pk ontwikkelen en optioneel met de permanente vierwielaandrijving quattro kunnen worden gecombineerd. Zijn uitrusting laat niets te wensen over en omvat features die tot nu toe waren voorbehouden voor de hogere klasse. En de connectivity? Ook die is voorbeeldig, met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainmentsystemen en geluidsinstallaties.

Salonvoorwaarden 2018

Verlengd tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 1400x840_q2-header-alternative.jpg
  Salonvoorwaarden 2018

  € 1.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi Q2 met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 1.000 incl. BTW.

  € 1.500 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi Q2 met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 5.250 incl. BTW.

  Verlengd tot en met 1 maart 2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

#untaggable

Met de Audi Q2 op ontdekkingsreis door #scandinavië.

De Audi Q2 speelt graag met kleuren en designelementen – voor meer flexibiliteit en individualiteit. De blade van de C-stijl kan in vijf contrastkleuren worden gekozen. Deze optie vormt bijvoorbeeld een perfecte aanvulling bij de nieuwe koetswerkkleur quantumgrijs.

Meer te weten komen

Audi Q2 Design 1.6 TDI
 • Design, 1.6 TDI
 • Lakkleuren Vegasgeel
 • 3 jaar garantie (max. 120.000 km)
Configureren
 • Design

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste updates over de Audi Q2

Let op, geld lenen kost ook geld.
*
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.
**
weCover by Audi Insurance is de commerciële benaming van een product van Actel – merk van P&V Verzekeringen cvba. Meer info en voorwaarden op www.audi-insurance-wecover.be