Audi Q2 > Q2 > Audi België
Audi Q2 2019
Audi Q2

Een echt karakter.

De Audi Q2 doet zijn intrede – een stadswagen met veel hoeken en kanten, een eigenzinnig karakter met een geometrische vormtaal. Uitgesproken zelfverzekerd en met krachtige TFSI- en TDI-motoren, die 116 tot 190 pk ontwikkelen en optioneel met de permanente vierwielaandrijving quattro kunnen worden gecombineerd. Zijn uitrusting laat niets te wensen over en omvat features die tot nu toe waren voorbehouden voor de hogere klasse. En de connectivity? Ook die is voorbeeldig, met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainmentsystemen en geluidsinstallaties.

Download alle
00:00 | 00:00
 • De wigvormige koplampen van de Audi Q2 zijn beschikbaar met LED-koplampen en dynamische richtingaanwijzers achteraan.

 • Typisch voor de Audi Q2: het high-end Singleframe en de luchtinlaten.

 • De motorkap is driedimensionaal geïntegreerd en de achthoekige rooster met Singleframe is verhoogd. Het geeft de voorkant van de Audi Q2 een duidelijke SUV-look.

 • Of het nu gaat om avonturen buiten de platgetrede paden of het dagelijks leven in de grote stad - de Audi Q2 is een echte allrounder.

 • De achterlichten van de Audi Q2 lijken eerder tweedimensionaal dan plat en zijn typisch voor de nieuwe ontwerptaal van Audi.

 • Als een alternatief voor de makkelijk te lezen analoge instrumenten is de volledig digitale Audi virtuele cockpit beschikbaar als optie.

 • De talrijke uitrustingspakketten bieden volop ruimte voor het personaliseren van de zetelbekleding en de decoratieve afwerking van uw Audi Q2.

 • Voor wie een statement wil maken: de geselecteerde quattro aandrijving kan ook op de Audi Q2 worden aangegeven met de bijbehorende markeringen op de deurstijlen.

 • Met een hoog instapniveau, goed zicht en een groot kofferruimte van 355 tot 1.050 liter is de Audi Q2 een typische compacte SUV.

Audi Q2 avec Pack Business

Audi Q2 met Pack Business

1.0 TFSI 116 pk 6v

 • € 28.396 Aanbevolen catalogusprijs*
 • € 2.426 Totaal klantenvoordeel**
 • € 25.970 Nettoprijs
Configureer uw Audi Q2
*
Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
**
Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een nieuwe Audi Q2 uitgerust met Pack Business bestaat uit de voordelen op de packs (€ 1.426 BTWi voordeel Pack Business) en de voordelen Vouchers Business Days 2018 (€ 1.000 BTWi). Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de nettoprijs van de packs.
Action Printemps 2018

Business Days 2018
Personaliseringsvouchers

Personaliseringcheque € 1.500
Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • Geldig tot en met 29/11/‌2018.
Downloaden

Play Aandrijving en onderstel Met de Audi Q2 op ontdekkingsreis door #scandinavië.

De Audi Q2 speelt graag met kleuren en designelementen – voor meer flexibiliteit en individualiteit. De blade van de C-stijl kan in vijf contrastkleuren worden gekozen. Deze optie vormt bijvoorbeeld een perfecte aanvulling bij de nieuwe koetswerkkleur quantumgrijs.

dynamic
Action Printemps 2018

weCover, de geconnecteerde verzekering op maat.

Verminder de premie van uw verplichte verzekering dankzij een box die gratis in uw wagen geïnstalleerd wordt. weCover past zich aan uw rijgewoontes aan en u betaalt enkel op basis van uw rijgedrag.**

Ontdek weCover

Dynamisch rijplezier

Het standaard progressieve besturigssysteem garandeert een directe en dynamische bediening. De quattro aandrijving, het dynamische rijssysteem en de adaptieve schokdemperregeling zorgen voor een ongezien rijplezier.

dynamic

Robuuste look

De Audi Q2 toont meteen zijn ware gelaat. Of beter: zijn gespierde karakter. Zijn brede schouders en hoekige functies stralen energie en zelfvertrouwen uit. Het lage dak met de hoge ramen geven hem coupé-allures. Bijzonder opvallend: de wigvormige koplampen, het high-end single rooster en de luchtinlaten. De lange dakspoiler accentueert dan weer zijn sportieve achterkant.

Exterior-Design
Licht

Progressief lichtdesign

De Audi Q2 is standaard uitgerust met halogeenkoplampen. De LED-koplampen, inclusief de dynamisch richtingaanwijzers achteraan, zijn als optie beschikbaar. Ze zorgen niet alleen voor meer veiligheid en minder energieverbruik, ze hebben ook een langere levensduur.

Functioneel interieur

Het interieur van de Audi Q2, die de slanke, hoekige designtaal van de buitenkant voortzet, biedt ruimte aan vijf personen. De deuren bieden gemakkelijk toegang met voldoende zichtbaarheid. De zitpositie van u en uw passagier is sportief en lost alle verwachtingen ruimschoots in.

interior

Een besturings- en infotainmentconcept met veel afwisseling

De Audi Q2 is uitgerust met een 5,8-inch MMI-monitor. Als u de MMI Plus met MMI touch bestelt, krijgt u ook een touchpad op het centrale bedieningselement. Het systeem kan ook worden gebruikt via de natuurlijke taalcontrole en de geïntegreerde MMI-zoekfunctie. Als alternatief voor de standaard analoge instrumenten zijn alle schermen perfect zichtbaar in de volledig digitale Audi virtuele cockpit. Een andere high-end functie: een head-up display is ook optioneel beschikbaar. Het projecteert relevante gegevens voor de bestuurder in de vorm van gekleurde afbeeldingen en cijfers op een glasplaat in uw directe gezichtsveld en biedt een nog beter overzicht.

operating concept and infotainment
driver assistance systems

Veiligheid eerst

De Audi Q2 heeft uitgebreide hulpssystemen voor de bestuurder - inclusief het standaard Audi pre-sense-front. Dit systeem bevat functies die met behulp van andere voertuigen kunnen worden gedetecteerd of, indien nodig, beginnen met remmen bij lage snelheden tot volledige stilstand. Ook beschikbaar: stop-and-go-functie, congestie-assistent, rijstrookwisselassistent, rijbaanassistent, verkeersbordherkenning evenals de park assist en de dwarsverkeersassistent achteraan.

Altijd up-to-date

Met MMI Navigation wordt surfen en streamen met uw smartphone mogelijk gemaakt dankzij de geïntegreerde WIFI-hotspot van de LTE / UMTS-module. De gegevens zijn opgenomen voor de ingebedde SIM die permanent in de auto is geïnstalleerd. Mobiele telefoons met iOS- en Android-besturingssystemen zijn geïntegreerd via de interface van de Audi-smartphone.

connectivity

Strakkere look

Het veelhoekige ontwerp voegt nieuwe facetten toe aan de ontwerptaal van Audi. De motorkap is driedimensionaal geïntegreerd en de achthoekige rooster met Singleframe is verhoogd. Het geeft de voorkant van de Q2 een duidelijke SUV-look.

Q2
Let op, geld lenen kost ook geld.
*
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.
**
weCover by Audi Insurance is de commerciële benaming van een product van Actel – merk van P&V Verzekeringen cvba. Meer info en voorwaarden op www.audi-insurance-wecover.be