Audi Q2 | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 164–125 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 6,5–4,8 l/100 km

Zijaanzicht van de Audi Q2

Dynamisch design, niets dan plezier aan het stuur

Audi Q2 - de compacte SUV heeft een indrukwekkend, krachtig design, een breed scala aan infotainmentopties en dynamische ophangingstechnologie.

SUV met een scherp randje

Uitermate karaktervol – het design van de voor- en achterbumpers en de dynamische, excentrieke carrosserielijnen verlenen de Audi Q2 zijn krachtige uiterlijk. De advanced- en S line-uitrustingslijnen gecombineerd met nieuwe velgdesigns en koetswerkkleuren verlenen iedere Audi Q2 zijn eigen unieke look.

Audi Q2 zijaanzicht achterkant

Verbeterde sportiviteit: Het Shadow look plus pakket⁵ geeft de Audi Q2 een nog expressievere en sportievere touch. Voor- en achterzijde krijgen zwarte accenten en delen van opvallende designelementen zijn zwart gelakt.

Altijd vertrekkensklaar

Fantastisch rijplezier verzekerd dankzij de krachtige aandrijving en innovatieve technologieën van de Audi Q2.

Interieur

Met een S line⁵ interieur en sportzetels in fijn zwart nappaleder⁵ is de binnenzijde van de wagen indrukwekkend gericht op sportiviteit.

Personaliseerbare verlichting: Met het sfeerverlichtingspakket plus⁵ kunt u het kleurenschema in de Audi Q2 aanpassen aan uw voorkeuren. De niet-verblindende verlichting met ledtechnologie creëert een bijzonder harmonisch en uniform licht.

Praktisch en ruim

De bagageruimte bedraagt 405 liter, wat oploopt tot een indrukwekkende 1.050 liter met neergeklapte achterbankleuningen. Voor TDI-motoren met quattro-aandrijving bedragen deze waarden 50 liter minder. Het opberg- en bagageruimtepakket⁵ zorgt voor nog meer gemak bij het in- en uitladen, net als de achterklep⁵ die u elektrisch opent en sluit.

Achterstoelen

Audi exclusive⁴

Een unieke wagen die past bij uw persoonlijkheid. Audi exclusive⁴ biedt een waaier aan configuratieopties voor uw nieuwe Audi Q2, bijvoorbeeld de Audi exclusive⁴ koetswerkkleur in merlijn, pareleffect.

Audi Q2 mit Audi exclusive Lack
 Seitenansicht des Audi SQ2

Audi SQ2

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,6–8,4 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 196–190 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5-8,3 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 193-188 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
³Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.