Audi Q2 | Audi België

Dynamisch design, massa’s plezier.
De nieuwe Audi Q2

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,9–4,7 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 179–123 g/km (NEDC: 151–107 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De stads-SUV wordt gekenmerkt door een indrukwekkend, krachtig design, een waaier aan infotainmentopties en dynamische ophangingstechnologie. Bijzondere kenmerken als de progressieve stuurinrichting en de optionele adaptieve cruise assist² staan garant voor comfort en enorm veel rijplezier – niet alleen in de stad.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q2-my2021-1257.jpg
1920x1080-audi-q2-my2021-1257.jpg
 • De Audi Q2 is een indrukwekkende stads-SUV met progressief design. Optische kenmerken zijn de nieuwe bumpers, de iconische blade op de C-stijl en de optionele Matrix ledkoplampen.

 • Ondergewaardeerd : de nieuwe Audi Q2.

 • Het nieuwe ontwerp van de Audi Q2: opvallend sterk karakter.

 • Ontdek, elke dag weer, nieuwe verbindingen met Audi connect³.

 • Meer ruimte voor al uw plannen met de Audi ski- en bagagekoffer.

 • Met zijn Matrix-ledkoplampen kan uw Audi Q2 het wegdek nauwkeurig en met hoge resolutie verlichten.

 • Voor voortreffelijk rijplezier en -comfort zorgen de standaard progressieve stuurinrichting en de optionele adaptieve cruise assist².

 • De opvallende achterkant van de Audi Q2 wordt gedefinieerd door de karakteristieke bumpers en de dakrandspoiler.

 • De grote luchtinlaten zijn nog expressiever en het achthoekige Audi Singleframe is een beetje lager dan voorheen, waardoor de voorpartij breder oogt.

 • De optionele Audi virtual cockpit en het met leder beklede stuur in 3-spakendesign met multifunctie plus en schakelpeddels verschaffen u een maximale controle en een goed overzicht van de cockpit.

 • Voldoende ruimte voor dagelijks gebruik: het bagageruimtevolume bij neergeklapte achterbankleuning bedraagt 1.050 liter.

 • De sportzetels, vooraan met contrastnaden in rotsgrijs en S-stempel in de rugleuningen accentueren het sportieve karakter.

 • Sierfolies in mat platinagrijs plaatsen accenten en verlenen de wagen een unieke look. Sierfolieset voor de zijskirts in de uitvoeringen "Audi-ringen" of "quattro-opschrift", afhankelijk van het aandrijftype. Hier getoond in de uitvoering met Audi-ringen.

 • De buitenspiegelbehuizing in mat zwart is een kenmerk van het optionele black-styling-pakket.

 • De Audi virtual cockpit geeft belangrijke informatie weer, precies in het gezichtsveld van de bestuurder.

SUV met een scherp randje

Verrassend karaktervol: het nieuwe design van de bumpers en de dynamische, excentrieke carrosserielijnen verlenen de nieuwe Audi Q2 zijn krachtige uiterlijk. De Q2 Advanced en S line-uitrustingslijnen gecombineerd met nieuwe velgdesigns en koetswerkkleuren geven iedere nieuwe Audi Q2 zijn eigen unieke look.

Audi virtual cockpit in an Audi Q2

Ontdek nieuwe verbindingen. Iedere dag weer.

De Audi virtual cockpit is een innovatief, volledig digitaal combi-instrument dat de door u gewenste informatie op flexibele wijze weergeeft. De 12,3" display heeft een hoge resolutie. De op de display weergegeven informatie kan worden aangepast aan de behoeften van de bestuurder, zoals snelheid, toerental, kaarten, Audi connect-diensten³, radio- en media-informatie en nog veel meer.

Plezier aan het stuur

De nieuwe Audi Q2 staat garant voor voortreffelijk rijplezier dankzij zijn krachtige aandrijving en innovatieve technologieën: de standaard progressieve stuurinrichting verschaft indrukwekkende rijeigenschappen dankzij een variabele stuuroverbrengingsverhouding op basis van de stuurhoek evenals snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. De ophanging met adaptieve schokdempers past zich aan aan uiteenlopende rijsituaties dankzij de elektronische dempingsregeling. Quattro vierwielaandrijving is standaard beschikbaar wanneer u kiest voor de TDI-motor.

Audi Q2 driving
Topview Audi Q2

Voor meer veiligheid en rijcomfort

Voor het eerst is de adaptieve cruise assist² als optie verkrijgbaar voor de nieuwe Audi Q2. Deze combineert de functies van de adaptieve cruise control met die van active lane assist. Het systeem helpt de bestuurder bij het gas geven, remmen en handhaven van een constante snelheid en afstand, en zorgt ervoor dat hij in zijn rijstrook blijft.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakafwerkingen en velgen om een Audi Q2 volledig volgens uw wensen te creëren.
N6N6_U47_Pyramid_AU32x_Q2_001_03.jpg
Turboblauw, metaalkleur Turboblauw, metaalkleur
Tangorood, metaalkleur Tangorood, metaalkleur
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Appelgroen, metaalkleur Appelgroen, metaalkleur
Ibiswit Ibiswit
17 " Lichtmetalen velgen in 5-V-spakendesign 17 " Lichtmetalen velgen in 5-V-spakendesign
17 " Lichtmetalen velgen in 5-spaken-sterdesign 17 " Lichtmetalen velgen in 5-spaken-sterdesign
17 " Lichtmetalen velgen in 5-spaken-Y-design 17 " Lichtmetalen velgen in 5-spaken-Y-design
19 " Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edgedesign, mat titaniumgrijs, hoogglanzend 19 " Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edgedesign, mat titaniumgrijs, hoogglanzend
19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spaken-trapezoïdedesign, titaniumgrijs mat, gepolijste afwerking 19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-spaken-trapezoïdedesign, titaniumgrijs mat, gepolijste afwerking

Comfortabel en sportief

Met het optionele sfeerverlichtingspakket plus kunt u het kleurenschema in de nieuwe Audi Q2 aanpassen aan uw voorkeuren. De niet-verblindende verlichting met ledtechnologie creëert een bijzonder harmonisch en uniform licht. Het S line-interieur met sportzetels in fijn Nappaleder, zwart, valt op door zijn indrukwekkend consequente focus op sportiviteit.

Opmerking: beleef het sfeervolle interieur van de Audi Q2 met deze sfeerverlichtingsanimatie.

Cockpit view Audi Q2
Audi Q2 with sport seats

De sportzetels, vooraan met contrastnaden in rotsgrijs en S-stempel in de rugleuningen accentueren het sportieve karakter.

Kijk eens rond in het interieur

Praktisch en ruim

De bagageruimte heeft een volume van 405 liter, dat tot 1.050 liter kan worden vergroot door de rugleuningen van de achterbank neer te klappen. Deze volumes zijn elk 50 liter kleiner bij de TDI-motor met quattroaandrijving. Op verzoek levert Audi het opberg- en bagageruimtepakket en een achterklep die elektrisch open- en dichtgaat.

Opmerking: ervaar de royale opbergruimte van de Audi Q2 met deze achterbankanimatie.

Seats animation Audi Q2
Audi Q2 with Audi exclusive

Audi exclusive

Een unieke wagen die past bij uw persoonlijkheid: Audi exclusive⁴ biedt een waaier aan configuratieopties voor uw nieuwe Audi Q2, bijvoorbeeld de Audi exclusive⁴ à la carte-koetswerkkleur in zandbeige, pareleffect of merlijn, pareleffect.

Kijk nog eens goed naar de nieuwe Audi Q2³

Rundumansicht Audi Q2
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.