Een Audi Q2 kopen? | Audi België

Een compacte SUV, niets dan plezier aan het stuur.
De nieuwe Audi Q2.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,7–4,7 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 154–123 g/km
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De compacte SUV heeft een indrukwekkend, krachtig design, een breed scala aan infotainmentopties en dynamische ophangingstechnologie. Highlights zoals de progressieve besturing en de optionele adaptive cruise assist² staan garant voor comfort en plezier achter het stuur.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q2-my2021-v2-1257.jpg
1920x1080-audi-q2-my2021-v2-1257.jpg
 • De Audi Q2 is een compacte SUV met een indrukwekkend vooruitstrevend design. Optische kenmerken zijn de nieuwe voor- en achterbumpers, de iconische blade op de C-stijl en de optionele matrix-ledkoplampen.

 • Soms mag het een beetje meer zijn: De nieuwe Audi Q2.

 • Het nieuwe design van de Audi Q2: een opvallend sterk karakter.

 • Ontdek nieuwe verbindingen met Audi connect³. Iedere dag weer.

 • Meer ruimte voor al uw plannen met de Audi ski- en bagagebox.

 • Matrix-ledkoplampen verlenen de Audi Q2 een nauwkeurige verlichting van hoge resolutie op de weg.

 • De standaard progressieve stuurbekrachtiging en de optionele adaptive cruise assist² zorgen voor superieur comfort en plezier achter het stuur.

 • De achterkant van de Audi Q2³ wordt gedefinieerd door de karakteristieke bumpers en de dakrandspoiler.

 • Sterke voorkant met zwarte Audi-ringen: De expressieve zijdelingse luchtinlaten in combinatie met het achthoekige Audi Singleframe verlenen de nieuwe Audi Q2 een brede uitstraling.

 • De optionele Audi virtual cockpit en met leder bekleed 3 spaaks-sportstuur onderaan afgeplat met schakelpeddels, zorgen voor volledige controle en overzicht van de cockpit.

 • Voldoende ruimte voor het dagelijks leven: de bagageruimte bedraagt 1050 liter met neergeklapte achterbankleuningen.

 • De sportzetels voorin met contrasterende stiksels in steengrijs en S-reliëf op de rugleuningen benadrukken het sportieve karakter.

 • Het optionele stijlpakket Carbon zet het dynamische karakter van de Audi Q2 nog extra in de verf.

 • Decoratieve folie in mat platinagrijs voegen highlights toe en zorgen voor een individuele look. Set plakplaatjes voor zijdrempels met Audi-ringen of quattro-logo, afhankelijk van het type aandrijving. De hier getoonde variant is met Audi ringen.

 • De buitenspiegelbehuizingen in matzwart vormen het hoogtepunt van het optionele stijlpakket ‘matzwart’.

 • De Audi virtual cockpit geeft belangrijke informatie weer, precies in uw gezichtsveld.

SUV met een scherp randje

Uitermate karaktervol – het nieuwe design van de voor- en achterbumpers en de dynamische, excentrieke carrosserielijnen verlenen de nieuwe Audi Q2 zijn krachtige uiterlijk. De advanced- en S line-uitrustingslijnen gecombineerd met nieuwe velgdesigns en koetswerkkleuren verlenen iedere nieuwe Audi Q2 zijn eigen unieke look.

virtual cockpit Audi Q2

Ontdek nieuwe verbindingen. Elke dag

Audi virtual cockpit is een innovatief, volledig digitaal combi-instrument dat de door u gewenste informatie op flexibele wijze weergeeft. De 12,3” display heeft een hoge resolutie. De op de display weergegeven informatie kan worden aangepast aan de behoeften van de bestuurder, zoals snelheid, toerental, kaarten, Audi connect-diensten3, radio- en media-informatie en nog veel meer.

Razend enthousiast om te vertrekken

De nieuwe Audi Q2 staat garant voor ultiem plezier aan het stuur dankzij zijn krachtige aandrijving en innovatieve technologieën: de standaard progressieve besturing biedt indrukwekkende rijeigenschappen dankzij een variabele stuuroverbrenging op basis van de stuurhoek en progressieve stuurbekrachtiging. De ophanging met adaptieve schokdempers past zich aan aan uiteenlopende rijsituaties dankzij de elektronische dempingsregeling.

Dynamisch achteraanzicht Audi Q2
Bovenaanzicht Audi Q2

Voor meer veiligheid en rijcomfort

Voor het eerst is de adaptieve cruise assist² als optie verkrijgbaar voor de nieuwe Audi Q2. Deze combineert de functies van de adaptive cruise control met die van active lane assist. Het systeem helpt de bestuurder bij het gas geven, remmen en handhaven van een constante snelheid en afstand, en zorgt ervoor dat hij in zijn rijstrook blijft.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi Q2 te ontwerpen.
N6N6_U47_Pyramid_AU32x_Q2_001_03.jpg
Turboblauw Turboblauw
Tangorrood metallic Tangorrood metallic
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Appelgroen metallic Appelgroen metallic
Ibiswit Ibiswit
17” lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design 17” lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design
17” lichtmetalen velgen in 5-spaak-ster design 17” lichtmetalen velgen in 5-spaak-ster design
18” lichtmetalen velgen in 5-Y-spaak design 18” lichtmetalen velgen in 5-Y-spaak design
19" lichtmetalen Audi Sport-velgen in 5-dubbelspaaks edge design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking 19" lichtmetalen Audi Sport-velgen in 5-dubbelspaaks edge design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking
19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking 19” Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-trapezium design, titaangrijs mat, hoogglanzende afwerking

Comfortabel en sportief

Met het optionele sfeerverlichtingspakket plus kunt u het kleurenschema in de nieuwe Audi Q2 aanpassen aan uw voorkeuren. De niet-verblindende verlichting met ledtechnologie creëert een bijzonder harmonisch en uniform licht. Het S line-interieur met sportzetels in fijn Nappaleder, zwart, valt op door zijn indrukwekkend consequente focus op sportiviteit.

Opmerking: Beleef het sfeervolle interieur van de Audi Q2 door middel van deze sfeerverlichingsanimatie.

Weergave cockpit Audi Q2
Audi Q2 met sportstoelen

De sportzetels voorin met contrasterende stiksels in steengrijs en S-reliëf op de rugleuningen benadrukken het sportieve karakter.

Kijk eens rond in het interieur

Praktisch en ruim

De bagageruimte van de nieuwe Audi Q2 bedraagt 405 liter, wat oploopt tot een indrukwekkende 1050 liter met neergeklapte achterbankleuningen. Voor TDI-motoren met quattro-aandrijving bedragen deze waarden 50 liter minder. Het optionele opberg- en bagageruimtepakket zorgt voor nog meer gemak bij het in- en uitladen, net als de optionele achterklep die u elektrisch opent en sluit.

Opmerking: Ervaar de royale opbergruimte van de Audi Q2 via deze achterbankanimatie.

Weergave opbergruimte Audi Q2

edition one

Met de edition one exterieuruitrusting maakt de nieuwe Audi Q2 een duidelijk statement, bijvoorbeeld met de matrix-ledkoplampen, instapleds met Audi-ringen en lichtmetalen 19” velgen⁴. In het interieur voldoen verdere elementen zoals het met leder beklede sportcontourstuur in 3-spaaks design verlichte inlegplaatjes aan de designvereisten van edition one.

Zijaanzicht achter Audi Q2
Zijaanzicht voor Audi Q2

Audi exclusive

Een unieke wagen die past bij uw persoonlijkheid. Audi exclusive⁵ biedt een waaier aan configuratieopties voor uw nieuwe Audi Q2, bijvoorbeeld de Audi exclusive à la carte-koetswerkkleur in merlijn, pareleffect.

Verbeterde sportiviteit

Het Shadow look plus pakket verleent de Audi Q2 een nog expressiever en sportiever tintje. Voor- en achterzijde met zwarte accenten en delen van bijzonder opvallende designelementen zwart gelakt. Van het Singleframe tot de voor- en achterbumpers. De Audi-ringen, voor en achter, en de modelnaam aan de achterkant – telkens in het zwart – staan garant voor een exclusief karakter.

Shadow look plus

Kijk nog eens goed naar de nieuwe Audi Q2

Rondom zicht Audi Q2
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
3
Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
4
Bij gebruik van deze uitrustingstekst voor klantcommunicatie in online- en/of gedrukte media, bepaalt de Europese, nationale en andere relevante wetgeving dat de bandparameters voor de vermelde wielen/banden moeten worden opgegeven. In de EU omvatten die de brandstofefficiëntieklasse, de klassen voor grip op nat wegdek en uitwendig rolgeluid, en het relevante grafische symbool.
5
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.