Een Audi Q5 Sportback kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 207–147 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,1–5,6 l/100 km

Koplampen van de Audi Q5 Sportback

De SUV heruitgevonden

De Audi Q5 Sportback koppelt de krachtige prestaties van een SUV aan zijn bijzondere geschiktheid voor dagelijks gebruik.

Iedere rit is een statement

Het design van de Audi Q5 Sportback verleent het voertuig een indrukwekkend, dynamisch en zelfverzekerd charisma. De S line⁶ uitrusting voegt nog meer sportieve accenten toe.

Zijaanzicht achterkant Audi Q5 Sportback

Sportief vanuit élk oogpunt: De Audi S5 Sportback laat een buitengewone indruk achter dankzij de Matrix LED-koplampen met Audi laserverlichting, dynamische lichtanimaties en donkere sierlijsten. De lamellen onder de honingraatgrille met inzetstukken en de luchtinlaten in glanzend zwart springen in het oog.

Oledachterlichten⁶ met specifieke achterlichtsignatuur

De oleds van de Audi Q5 Sportback bestaan uit kleine, afzonderlijk regelbare segmenten met een driedimensionale lay-out, die nieuwe verlichtingsscenario’s creëren dankzij hun indrukwekkende sequencingfunctie. Bij de aankoop van het voertuig kunt u kiezen uit drie verschillende achterlichtsignaturen⁶. Bovendien verandert het karakter van de achterlichtsignatuur automatisch tijdens het rijden, afhankelijk van de gekozen rijmodus. De achterlichten met oledtechnologie⁶ zijn uitgerust met nabijheidsdetectie²: wanneer het voertuig stilstaat en een andere weggebruiker nadert tot op minder dan twee meter achter het voertuig, dan worden alle oledsegmenten automatisch geactiveerd om een grotere zichtbare zone te creëren. De animatie toont de dynamische lichtstaging van de achterlichtvariant 1.

Fascinerende rijdynamiek

De Audi Q5 Sportback biedt een indrukwekkend spontane en dynamische acceleratie en een uitgesproken wendbaarheid. De wagen is standaard uitgerust met een quattro-aandrijving met ultratechnologie⁶, die de rijomstandigheden permanent monitort en op basis daarvan de aandrijfkracht over de wielen verdeelt. Dat resulteert in een uiterst nauwkeurig en sportief achterwielgericht rijgedrag. Voor een rijgevoel afgestemd op uw persoonlijke voorkeur biedt Audi drive select u een heel gamma aan modi waarmee u de gewenste voertuigeigenschappen kunt instellen. Ga voor betere prestaties, meer comfort of een gepersonaliseerde combinatie van beide.

Audi Q5 Sportback dynamisch rijden

Het interieur: praktisch en functioneel

Kenmerkend voor de Audi Q5 Sportback is de combinatie van afmetingen, prestaties en functionaliteit. De hogere zitpositie geeft een goed overzicht van elke verkeerssituatie. De horizontale koetswerklijn van het voertuig versterkt het gevoel van breedte en comfort. En een driedimensionale inlegstrook loopt over de gehele breedte van het instrumentenpaneel.

Audi Q5 Sportback interieur

Sportief en elegant: Fijn nappaleder, design selection⁶ voegt visuele accenten toe. De sportzetels vooraan hebben gevormde zijkussens en bieden de perfecte zitpositie. De zetelbekleding in criollo bruin met contrasterende stiksels benadrukt het stijlvolle karakter van het voertuig.

MMI system met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁷: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁷. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's⁶,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁶ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Interieurverlichting met Audi-themaInterieurverlichting met Audi-thema

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Onmiskenbaar uniek. Met Audi exclusive³

Maak uw Audi Q5 Sportback even uniek als uzelf, dankzij Audi exclusive³. Met exclusieve inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed gamma aan gepersonaliseerde koetswerkkleuren. Precies zoals u het wenst.

Sport edition met zwarte⁶ accenten, en Sport edition met magnesiumgrijze⁶ accenten

Geef uw Q5 Sportback een persoonlijke en dynamische uitstraling. Mag het iets specialer zijn? Dan zullen de uitrustingspakketten Sport edition met zwarte⁶ accenten, en sport edition met magnesiumgrijze⁶ accenten u zeker bekoren.

Vooraanzicht Audi Q5 Sportback

Sportief in elk detail: De Sport edition met zwarte⁶ accenten maakt indruk met glanzend zwarte elementen zoals de inlaatroosters aan de zijkant en de bescherming aan de onderkant. De zwarte details worden doorgetrokken in de matrix ledkoplampen die – net zoals de rode remklauwen – kracht en dynamiek uitstralen.

Audi Originele Accessoires®⁴

Dankzij Audi Originele Accessoires®⁴ voegt u nog meer persoonlijke toetsen aan uw Audi Q5 Sportback. Bijvoorbeeld: de Audi ringen en de modelnaam in het zwart.

Audi Q5 Sportback achteraanzicht
Audi Q5 zijaanzicht

Audi Q5

Gemiddeld brandstofverbruik*: 9,1–5,6 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 208–146 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,1–5,6 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-emissie¹: 208-146 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Alleen beschikbaar in combinatie met Audi active lane assist, adaptive cruise control (ACC) en snelheidsbegrenzer of Audi lane departure warning. Let op: de systemen werken alleen binnen systeemlimieten en bieden assistentie tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend blijven.
³Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁴Audi Originele Accessoires® zijn tegen een toeslag verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij het berekenen van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Als zodanig kunnen accessoires pas gemonteerd worden na de eerste registratie.
⁵Kan niet besteld worden voor de Audi Q5 35 TDI / Q5 Sportback 35 TDI en alleen in combinatie met S line afwerking.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land. Maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment (IT3).