Audi Q5 > Audi België

Audi Q5

 • q5-black-1400X438.png
  Black Edition
q5-black-1400X438.png
Black Edition

Nog sportiever en veelzijdiger. De nieuwe Audi Q5.

De SUV met de vier ringen verenigt de sportiviteit van een Audi-berline met een veelzijdig karakter en een uiterst praktisch interieur. Of het nu gaat om connectiviteit, efficiëntie of rijbijstandssystemen, de nieuwe Audi Q5 bepaalt eens te meer nieuwe normen in zijn segment.

Salonvoorwaarden 2018

Verlengd tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_0004_AQ5_D_161008.jpg
  Salonvoorwaarden 2018

  € 1.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi Q5 met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 1.000 incl. BTW.

  € 2.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi Q5 met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 8.500 incl. BTW.

  Verlengd tot en met 1 maart 2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste updates over de Audi Q5

Sportief en krachtig op de weg.

Het krachtig vormgegeven Singleframe-rooster met massieve omlijsting domineert de aerodynamisch vlakke voorzijde. De koplampen zijn als optie met led- of de bijzonder lichtintensieve Matrix ledtechnologie met dynamische richtingaanwijzers verkrijgbaar.

Meer over het design van de nieuwe Audi Q5
Logische eenvoud.

De bediening van de nieuwe Audi-SUV is intuïtief en wordt gekenmerkt door drie grote nieuwigheden. De optionele Audi virtual cockpit staat met zijn hogeresolutiescherm van 12,3 inch garant voor een briljante grafische weergave. De bestuurder kan kiezen tussen twee weergavemogelijkheden – een klassieke weergave met grote ronde wijzerplaten en een modus waarin de navigatiekaart of andere informatie domineren. Het eveneens optionele head-updisplay projecteert de belangrijkste informatie op de voorruit.

De infotainmentuitrusting in de nieuwe Audi Q5
Riante ruimte.

De nieuwe Q5 onderscheidt zich door een afwerkingskwaliteit zonder compromissen. Intelligente oplossingen zoals de standaard variabel vouwbare mat, de optionele sensorbediening van de elektrisch bediende kofferklep en de manuele verlaging van de achterophanging via de optionele luchtvering maken van in- en uitladen kinderspel.

Het interieur in de nieuwe Audi Q5

Audi Matrix LED-koplampen

 • 563x317_AQ5_161007.jpg
  Krachtoverbrenging en onderstel

  Zowel bij de voorwielaandrijving als bij de quattro zorgt de individuele koppelherverdeling per wiel voor de final touch op het vlak van handling.

  Meer weten
 • 563x317_AQ5_161011.jpg
  Informatie over de Audi Q5

  Wenst u via e-mail op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband met de Audi Q5? Vul het formulier in en ontvang alle informatie.

  Inschrijving
 • 563x317_AQ5_161002.jpg
  Galerij

  Leer de nieuwe Audi Q5 van alle kanten kennen. Hier vindt u video's en foto's, ook om te downloaden.

  Ontdek meer
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.