Een Audi Q5 kopen? | Audi België

Meer dan een SUV.
De nieuwe Audi Q5

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,2–5,5 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 208–146 g/km
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De nieuwe Audi Q5² zorgt voor een sportieve rijervaring die is aangepast aan uw dagelijks leven. Zijn nieuwe, sportieve designtaal bekoort op het eerste gezicht, net als zijn dynamische rijgedrag tijdens iedere rit dankzij de quattro vierwielaandrijving.

Design waar je kippenvel van krijgt

De fascinerende designtaal van de nieuwe Audi Q5² wordt gekenmerkt door sportieve elementen en massa’s charisma. Met hoge luchtinlaten en een plat, breed achthoekig radiatorrooster met verticaal geribde look, laat zijn opvallend voorkant geen twijfel bestaan over het zelfverzekerde karakter van de wagen. Trapeziumvormige uitlaten, de diffusor met horizontale afwerking en de chroomstrip over de volledige voertuigbreedte onder de lichten ronden het dynamische design harmonieus af.

Nieuwe verlichtingsscenario’s

Het is een wereldprimeur: voor zijn achterlichten is de nieuwe Audi Q5 uitgerust met digitale oledlampen. Deze hoogwaardige leds bieden talrijke voordelen dankzij hun homogene verlichtingsoppervlak. Hun driedimensionale opstelling levert een indrukwekkend lichtpatroon op waarmee nieuwe lichtscenario's en een unieke lichtsignatuur kunnen worden gecreëerd. Bij aankoop kunt u kiezen tussen drie achterlichtsignaturen, voor een persoonlijke toets. Tijdens het rijden wordt het karakter van de achterlichtsignatuur bovendien automatisch aangepast aan de geselecteerde rijmodus. De digitale oledachterlichten zijn uitgerust met nabijheidsdetectie³: wanneer het voertuig stilstaat en een andere weggebruiker nadert tot op minder dan twee meter achter het voertuig, worden alle oledsegmenten automatisch geactiveerd om een grotere zichtbare zone te creëren.
OLED rearlights Audi Q5
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v3-my2021.jpg
    Energetic design
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v1-my2021.jpg
    Athletic design
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v2-my2021.jpg
    Pragmatic design
Zijaanzicht Audi Q5

Fascinerende rijdynamiek

De nieuwe Audi Q5² biedt een indrukwekkende spontane, dynamische acceleratie en een uitgesproken wendbaarheid. Hij is optioneel uitgerust met de quattro vierwielaandrijving. Daardoor kunnen de aandrijfkrachten volgens behoefte worden verdeeld over de afzonderlijke wielen. De mechanische sperfunctie werd ontworpen voor een uitstekende rijdynamiek en verdeelt het aandrijfkoppel zonder vertraging tussen de voor- en achterassen. Het resultaat is een uitstekende tractie en richtingsstabiliteit. De elektronisch geregelde luchtvering met traploos variabel adaptief dempingssysteem op de vier wielen regelt automatisch de voertuighoogte en -demping. Daarnaast stelt Audi drive select de bestuurder in staat de voertuigeigenschappen aan te passen via diverse modi.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakafwerkingen en velgen om een Audi Q5 volledig volgens uw wensen te creëren.
M4M4_54U_Pyramid_AU42x_Q5_003_00.jpg
Districtgroen, metaalkleur Districtgroen, metaalkleur
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Quantumgrijs Quantumgrijs
20" lichtmetalen Audi Sport velgen met 5 spaken, 'V'-design, Anthracietzwart, glansgedraaid 20" lichtmetalen Audi Sport velgen met 5 spaken, 'V'-design, Anthracietzwart, glansgedraaid
20" lichtmetalen velgen met 5 spaken 20" lichtmetalen velgen met 5 spaken
21" lichtmetalen Audi Sport velgen met 5 spaken, 'Offset'-design, Anthracietzwart, glansgedraaid 21" lichtmetalen Audi Sport velgen met 5 spaken, 'Offset'-design, Anthracietzwart, glansgedraaid
21" lichtmetalen Audi Sport velgen met 5 spaken, 'Polygon'-design 21" lichtmetalen Audi Sport velgen met 5 spaken, 'Polygon'-design

Het dagelijks leven wordt een belevenis

De nieuwe Audi Q5² combineert omvang, prestaties en functionaliteit tot een hoogwaardige SUV voor dagelijks gebruik. Dankzij eenvoudig te bedienen functies bent u perfect opgewassen tegen de uitdagingen van het leven van alledag. De uit drie segmenten bestaande achterbankrugleuning van de nieuwe Audi Q5² kan naar believen voor- en achterwaarts worden bewogen. Ook de hoek van de rugleuning kan worden versteld. Intelligente oplossingen zoals de variabele opvouwbare mat (standaard), de sensorbediening van de elektrisch bediende achterklep (optie) en de handmatige verlaging van de variabele luchtvering (optie) vereenvoudigen het laden.

Rearseat animation Audi Q5
360° panoramisch zicht van het interieur

Massa’s ruimte voor individualiteit

Royaal ruimteconcept met massa’s ruimte voor vijf mensen inclusief veel hoofd- en voetenruimte. De zitpositie verschaft een goed overzicht op de verkeerssituatie. De horizontale koetswerklijn van het voertuig versterkt de indruk van breedte en comfort. Een gebeeldhouwde sierstrip loopt over de volledige breedte van het instrumentenpaneel en rondt de globale indruk van elegantie op stijlvolle wijze af. Het assortiment zeteluitrustingen omvat zelfs een massagefunctie. In het donker plaatst de optionele sfeerverlichting aantrekkelijke accenten – standaard in het uitrustingspakket 'interior design selection'.

MMI system Audi Q5

Zoeken behoort tot het verleden

Verbonden met de wereld – verwacht niets minder in de Audi Q5². Met 'online point-of-interest' kunt u bijvoorbeeld navigatiegegevens gebruiken om nabijgelegen tankstations of parkeergarages te vinden en weer te geven. De afgebeelde informatie omvat openingsuren, beschikbaarheden en prijzen. Onlineverkeersinformatie plus⁴ kan u de snelste route naar uw bestemming helpen zoeken dankzij uiterst gedetailleerde realtime informatie over de verkeerssituatie, obstakels en de vorming en oplossing van files. En met myAudi-navigatie⁴ kunt u bestemmingen zoeken en routes plannen met uw smartphone. Wanneer u de wagen start, wordt de informatie automatisch en onmerkbaar overgedragen naar het boordnavigatiesysteem en daar voortgezet. Als u de wagen verlaat, hervat de smartphone de routegeleiding automatisch om u te voet naar uw bestemming te leiden.

De Audi Q5
laat zijn sporen na

De Audi Q5 laat zijn sporen na
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,2–5,5 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 208–146 g/km
3
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
4
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid.