Audi Q5 > Audi Q5 > Audi België

Now is calling!

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 9,4–5,5 l/100km (NEDC*: 7,5–4,5 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 225–145 g/km (NEDC*: 172–117 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Laat niets aan het toeval over. Deze premium SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Zijn karaktervolle verschijning met krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën biedt eindeloos veel mogelijkheden. Elke dag weer.

00:00 | 00:00
Navarrablauw metaalkleur Navarrablauw metaalkleur
Manhattangrijs metaalkleur Manhattangrijs metaalkleur
Lichtmetalen velgen Audi Sport 5 spaken Polygon, 8,5 x 21, banden 255/40 r21 Lichtmetalen velgen Audi Sport 5 spaken Polygon, 8,5 x 21, banden 255/40 r21
Lichtmetalen velgen 5 spaken Offroad, titanium mat afwerking, 8 x 20, banden 255/45 R20 Lichtmetalen velgen 5 spaken Offroad, titanium mat afwerking, 8 x 20, banden 255/45 R20
Lichtmetalen velgen 5 spaken Segment, contrastgrijs, 8 x 20, banden 255/45 R 20 Lichtmetalen velgen 5 spaken Segment, contrastgrijs, 8 x 20, banden 255/45 R 20
Lichtmetalen velgen 5 spaken Dynamic, 8 x 19, banden 235/55 R 19 Lichtmetalen velgen 5 spaken Dynamic, 8 x 19, banden 235/55 R 19
Configureren
Download alle
00:00 | 00:00
 • De Audi Q5 - gemaakt voor vrijwel elk terrein.

 • In elk detail van de Audi Q5 is het karakteristieke Q-design zichtbaar, dat staat voor dynamiek en onafhankelijkheid.

 • De gegoten aluminium velgen met 5-spaken-design in contrasterend grijs, die ook verkrijgbaar zijn in een deels gepolijste versie, benadrukken de sportiviteit van deze prestigieuze SUV. Ze geven iedereen het nakijken, zelfs op ruw terrein.

 • Gecombineerd brandstofverbruik: 7,1-4,9 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot: 162-129 g/km¹. De TFSI en TDI geven de nieuwe Audi Q5 extra kracht en dat zal u voelen.

 • Met het optionele actieve sportdifferentieel verleent Audi een nieuwe dimensie aan de rijdynamiek die de permanente vierwielaandrijving quattro biedt, met een nog betere respons in bochten en tijdens het accelereren.

 • Videos

  De optionele adaptive air suspension past de demping per wiel aan de rijomstandigheden aan. Het onderstel reageert nauwkeurig en razendsnel op wat er onder de wielen gebeurt, op de rijstijl van de bestuurder en op de gekozen stand van Audi drive select.

 • Met Audi drive select is het autokarakter te wijzigen: efficiënter, comfortabeler of dynamischer. Altijd precies naar wens.

 • De Audi Q5 - Laat niets aan het toeval over.

 • Gecombineerd brandstofverbruik: 7,1-4,9 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot: 162-129 g/km¹. Als quattro niet nodig is, ontkoppelt de vierwielaandrijving en wordt brandstof bespaard. Vanzelfsprekend doet dit niets af aan de voordelen van quattro, want als de rijomstandigheden erom vragen, is de techniek paraat. (Van toepassing op viercilindermotoren)

 • De horizontaal georiënteerde lijnvoering benadrukt de impressie van ruimte en comfort.

 • Videos

  De Audi Q5 - Now is calling!

 • 4,66 m lang, 1,89 m breed, 1,66 m hoog en een wielbasis van 2,82 m - vergeleken met zijn voorganger is de nieuwe Q5 in bijna alle richtingen gegroeid.

 • De laadklep omarmt de C-stijl - een typische eigenschap van de Q-modellen van Audi.

 • De nieuwe SUV van Audi is gemaakt om bestuurders en passagiers in de watten te leggen met de beste interieurakoestiek in zijn klasse.

 • Afhankelijk van de positie van de achterbank heeft de bagageruimte een basisinhoud van 550 tot 610 liter, en met de achterbank neergeklapt wordt dat 1550 liter.

 • Afhankelijk van de positie van de achterbank heeft de bagageruimte een basisinhoud van 550 tot 610 liter, en met de achterbank neergeklapt wordt dat 1550 liter.

 • Videos

  De ruimte in de Audi Q5.

 • Het geavanceerde infotainmentsysteem met MMI Navigation plus, een MMI-aanraakscherm en 8,3-inch display, bedient u met de draai/drukknop die is uitgerust met een geïntegreerde touchpad.

 • Het eveneens optionele head-updisplay projecteert de belangrijkste informatie op de voorruit.

 • De MMI Navigation plus bevat een LTE-module en een WLAN-hotspot die is aangesloten op de Audi connect-module zodat passagiers met acht apparaten tegelijk kunnen inloggen en surfen.

 • Videos

  Geschikt voor vrijwel elke ondergrond: de quattro vierwielaandrijving met ultra-technologie.

 • In het donker zorgt het optionele ambientelichtpakket voor fraaie accenten met dertig verschillende, individueel te selecteren kleuren.

 • Het Bang & Olufsen Sound System met 3D sound werkt met een fascinerende innovatie: de dimensie 'hoogte' is toegevoegd aan het geluid.

 • De Audi Q5: sportief en gestroomlijnd.

 • Pure dynamiek: optionele aluminium velgen.

 • De matrix-ledkoplampen van de Audi Q5.

Hij brengt veel teweeg

In elk detail van de Audi Q5 is het karakteristieke Q-design zichtbaar, dat staat voor dynamiek en onafhankelijkheid. Zie de markante motorkap en de aflopende daklijn, de op de schouderlijn geplaatste buitenspiegels en de smalle raampartij.

Meer over het design

Onnavolgbaar en onmisbaar

De Audi Q5 is een lichtend voorbeeld. Al van ver maakt hij indruk met de optionele Audi Matrix LED-koplampen. De LED-dagrijverlichting en dynamische richtingaanwijzers vallen goed op. Een camera registreert – binnen de technische beperkingen – vooruitrijdend en tegemoetkomend verkeer. Op basis van die informatie passen de koplampen zich razendsnel aan. Zij maken vooruitgang letterlijk zichtbaar.

Meer over de verlichtingstechnologie

Gemaakt voor vrijwel elk terrein

De quattro vierwielaandrijving met ultra-technologie is geschikt voor vrijwel elke ondergrond, waardoor deze altijd klaar is voor nieuwe uitdagingen. Deze aandrijving voor de viercilinder uitvoeringen werkt efficiënt en draagt bij aan de rijveiligheid. Als quattro niet nodig is, ontkoppelt de vierwielaandrijving en wordt brandstof bespaard. Vanzelfsprekend doet dit niets af aan de voordelen van quattro, want als de rijomstandigheden erom vragen, is de techniek paraat.

Audi Q5 2019
Meer over de aandrijving

Praktisch en ruim

Een mooie optie is de elektrisch bedienbare achterklep met virtual pedal. Na een voetbeweging onder de achterbumper zwaait de achterklep automatisch omhoog. Erg handig wanneer u uw handen vol heeft. En om in- en uitladen nog gemakkelijker te maken, kan de optionele luchtvering de achterkant van de auto laten zakken.

Kofferruimte Audi Q5

In een oogopslag

Met de optionele Audi virtual cockpit is voorsprong letterlijk zichtbaar. Het volledig digitale instrumentenpaneel bestaat uit een hoge resolutie 12,3-inch display. Dit toont alle voor de bestuurder relevante informatie, van de snelheid via navigatiekaarten tot aan communicatiemeldingen. Daarbij kiest u zelf welke informatie u ziet en in welke vorm. Het grote, slanke 8,3-inch kleurendisplay van de optionele MMI navigatie plus geeft overzichtelijke en eenvoudig te doorgronden menu's weer.

Interieur Audi Q5 dashboard
Meer over het infotainment

Groots op elk gebied

De Audi Q5 weet te overtuigen met zijn ruime interieur en handige opbergmogelijkheden. Met de optionele verschuifbare achterbank groeit het bagagevolume in een handomdraai van 550 tot 610 liter. Door de achterbankleuningen vanuit de bagageruimte neer te klappen, ontstaat een maar liefst 1.550 liter grote bagageruimte.

De beste in zijn klasse

De tweede generatie van de Audi Q5 is op vele vlakken de benchmark in het D-segment van de premium-SUV's. In 2017 won de Q5 in Duitsland het "Goldene Lenkrad" in de categorie "grote SUV's". De beste cw-waarde in zijn segment, consequent doorgevoerde gewichtsverlaging, moderne motoren en quattro-aandrijving met ultra-technologie zorgen voor een goede efficiency.

Zijkant Audi Q5 ruime SUV
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.