Audi Experience > Audi België

Audi Experience

 • 1400x438_ade_s2016_r8_tour_02.jpg
1400x438_ade_s2016_r8_tour_02.jpg

Welkom in de wereld van Audi

Voorsprong door techniek, daar staat Audi al jarenlang voor bekend. Maar we hebben nog veel meer te bieden. We proberen onze klanten enthousiast te maken over onze auto's en diensten, we streven naar een continue stroom aan innovaties zodat Audi zich steeds blijft ontwikkelen, we hebben oog voor de wereld om ons heen en we willen voor een complete beleving zorgen. Kortom, we staan nooit stil. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft.

 • experience app main.png
  Audi e-xperience app

  Is een elektrische Audi iets voor u? Welke afstanden overbrugt u ermee? Waar zijn de laadpunten? En hoe zit het met uw verbruik? De e-xperience app geeft u pasklare antwoorden op al uw vragen. Ontdek vandaag nog de impact van elektrisch rijden op uw persoonlijke mobiliteit.

  Download nu
 • audi_sport_563X317.png
  Audi Sport

  Fabelachtige prestaties. Grandioos dynamisch rijplezier. Innovatieve technologie tot in de puntjes verfijnd op circuit. Audi Sport bundelt alles wat met de meest sportieve beleving van het merk te maken heeft.

  Meer weten
 • audi_shop_563X317.png
  Audi Shop

  In de Audi Shop vindt u alleen 100% originele Audi lifestyle artikelen en accessoires om uw Audi nog meer te kunnen personaliseren. U kan er voor kiezen om uw gekozen Audi artikel thuis te laten leveren of af te halen bij uw vertrouwde Audi verdeler.

  Meer weten
 • audi_events_563X317.png
  Audi Events

  Bij Audi willen we onze klanten niet enkel de finesse en innovatie van het merk doen ervaren in onze wagens, maar ook daarbuiten. Daarom organiseren of ondersteunen we tal van evenementen waar u de wereld van Audi kan ontdekken. Wees van harte welkom.

  Meer weten
 • sponsor_563x317.png
  Sponsoring aanvragen

  Audi heeft als objectief om die partners te ondersteunen die eenzelfde visie handhaven. We proberen daarom die initiatieven te promoten die een nieuwe aanloop van het merk kunnen opleveren.

  Meer weten