Audi e-tron

De toekomst krijgt vorm.
De Audi e-tron.

Gecombineerd stroomverbruik*/¹: WLTP: 26,1–21,7 kWh/100 km (NEDC: ) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 0–0 g/km (NEDC: )
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Dit is uw kans. Neem een duik in de boeiende wereld van de elektrische mobiliteit met de Audi e-tron en bouw mee aan de mobiliteit van morgen. Met een maximaal vermogen van 300 kW (408 pk) en een rijbereik tot 436 kilometer is onze eerste volledig elektrische SUV uw sportieve en veilige reisgezel. Hij neemt u mee op al uw dagelijkse verplaatsingen in dit nieuwe tijdperk. Met de Audi e-tron 50 quattro en Audi e-tron 55 quattro leveren we twee verschillende versies af met een vermogen op maat van uw behoeften.

alt
Download alle
00:00 | 00:00
1920_1080_A_E-TRON_181039.jpg
1920_1080_A_E-TRON_181039.jpg
 • Laad onderweg uw accu op in meer dan 120.000 laadpunten in België en Europa.

 • Even snel als een motorfiets, maar krachtiger: de Audi e-tron.

 • Praktische allrounder: uw Audi e-tron overtuigt ook als veelzijdige bagagedrager.

 • Stippel uw eigen reis uit met de e-tron routeplanner.

 • Een werkvergadering of gezinsuitstapje? Op de Audi e-tron kunt u iedere dag van de week rekenen.

 • De Audi e-tron is onze eerste 100% elektrische SUV.

 • Dankzij onze diensten kunt u thuis uw auto in de beste omstandigheden opladen.

 • Het optionele glazen panoramadak zorgt voor extra lichtinval en een nog aangenamere sfeer in het interieur.

 • De lange dakspoiler en brede diffuser benadrukken het sportieve achterste van de Audi e-tron.

 • De optionele virtuele buitenspiegels bieden een nieuwe technologische ervaring en introduceren een nieuwe manier van rijden.

 • Steel de show: de remklauwen kunnen optioneel oranje gelakt worden, wat de illusie creëert als zouden ze onder hoogspanning staan.

 • Het interieur van de Audi e-tron is functioneel en van topkwaliteit.

 • Laat uw hand tijdens het schakelen rusten op de polssteun op de versnellingshendel.

 • De standaard Audi virtual cockpit geeft u een overzicht van de belangrijkste gegevens, met ook e-tron specifieke diensten.

De Audi e-tron 55 quattro in cijfers

Meer over de designkenmerken
Kijk 360° rond in uw tweede thuis

Combineer met de Audi e-tron de voordelen van een innovatieve elektrische auto en een moderne SUV. Het interieur is luxueus en biedt een zee aan ruimte. U en uw vier passagiers hebben genoeg hoofd- en beenruimte om in alle comfort te reizen. Dankzij de totale bagagecapaciteit van 660 liter is de Audi e-tron de gedroomde oplossing om mee op reis te vertrekken.

Meer over het ruimteconcept

Krachtig en gecontroleerd

Cijfers zeggen veel (Gecombineerd stroomverbruik*/¹: WLTP: 26,1–21,7 kWh/100 km (NEDC: ) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 0–0 g/km (NEDC: )), maar lang niet alles. Een Audi e-tron die uit de startblokken schiet? Dat moet u voelen om te begrijpen. Of u nu uit stilstand optrekt of inhaalt op de autosnelweg – de Audi e-tron gaat meteen met zijn spieren (265 kW) aan het rollen. Zelfs in z'n achteruit voelt u het geweldige koppel. De buitengewone tractie introduceert een nieuwe quattro-generatie, die u inschakelt wanneer u dat nodig acht. Bijgevolg hebt u altijd de volledige controle over uw auto.

Audi e-tron dynamisch
Meer over de aandrijving en rijdynamiek

De Audi e-tron 50 quattro

Met de Audi e-tron 50 quattro haalt u meteen de tweede variant van onze eerste zuiver elektrische wagen in huis. Met zijn betrouwbare en efficiënte aandrijfsysteem is hij de perfecte metgezel.

De Audi e-tron 50 quattro

Welke Audi e-tron Sportback kiest u?

 • 1440x840_comparism_55.jpg
  De Audi e-tron 50 quattro

  Prijs in €: 70.950

  Batterijcapaciteit in kWh¹: 71 (bruto), 64 (netto)

  Max. vermogen in kW: 230
  Max. koppel in Nm: 540
  Topsnelheid in km/u: 190
  Versnelling 0–100 km/u in seconden: 6,8
  Leeggewicht in kg: 2.445

  Elektrisch rijbereik (WLTP): tot 336 km
  Energieverbruik in kWh/100 km (WLTP): 22,4 - 26,6

  Laadvermogen AC/DC: tot 11 kW/tot 120 kW
  Oplaadduur 11 kW (0–100 procent): ca. 6 uur.
  Oplaadduur 120 kW (5–80 procent): ca. 30 min.

 • 1440x840_comparism_50.jpg
  De Audi e-tron 55 quattro

  Prijs in €: 83.500

  Batterijcapaciteit in kWh¹: 95 (bruto), 86 (netto)

  Max. vermogen in kW: 300 (boostmodus²)/265
  Max. koppel in Nm: 664 (boostmodus²)/561
  Topsnelheid in km/u: 200
  Versnelling 0–100 km/u in seconden: 5,7 (boostmodus²)/6,6
  Leeg gewicht in kg: 2.555

  Elektrisch rijbereik (WLTP): tot 436 km
  Energieverbruik in kWh/100 km (WLTP): 22,4 - 26,4

  Laadvermogen AC/DC: tot 11 kW/tot 150 kW
  Oplaadduur 11 kW (0–100 procent): ca. 8:50 u
  Oplaadduur 150 kW (5–80 procent): ca. 30 min.

1
De capaciteit van de hoogspanningsbatterij van een elektrisch aangedreven voertuig is verdeeld in bruto- en nettocapaciteit. De brutocapaciteit beschrijft de volledige fysieke capaciteit van de hoogspanningsbatterij. Om te beschermen tegen zelfontlading, om de levensduur te verlengen en om de noodstartreserve te garanderen is de theoretisch beschikbare energie-inhoud technisch beperkt. Deze werkelijk bruikbare energie-inhoud wordt nettocapaciteit genoemd.
2
De Audi e-tron 55 quattro trekt in boostmodus in 5,7 seconden op van 0 tot 100 km/u, in standaardmodus kost hem dat 5,7 seconden. (De boostmodus is gedurende 8 seconden beschikbaar. Hoe vaak de boostmodus kan worden gebruikt, hangt af van verschillende factoren (bv. temperatuur, rijprofiel, topografie enz.).
Meer over de batterijcapaciteit

Langeafstandbereik

Met de Audi e-tron rijdt u van Hamburg naar Düsseldorf, zonder dat u moet stoppen om de batterij op te laden. Dat is voornamelijk te danken aan het recuperatiesysteem, dat remenergie opvangt en vervolgens transporteert naar de accu. In ruim 90 procent van de afremmingen laadt de Audi e-tron zichzelf op via zijn elektromotoren. In combinatie met het elektrohydraulisch geïntegreerde regelsysteem voor de remmen – dat Audi als eerste autofabrikant wereldwijd gebruikt in een auto in serieproductie met elektrische aandrijving – maakt de elektrische SUV systematisch gebruik van zijn maximale recuperatiepotentieel.

Achterkant van de Audi e-tron
Bereken hier uw actieradius

Geschikt voor dagelijks gebruik

We hebben de Audi e-tron uitvoerig getest op alle relevante factoren voor elektrische voertuigen. Zodoende kunnen we niet alleen de kwaliteit van een van onze modellen uit ons gamma garanderen, maar bovenal uw veiligheid.

Audi e-tron met aanhangwagen
Meer over kwaliteit en veiligheid

Eenvoudig laden

Voor de Audi e-tron kunt u kiezen uit een waaier aan oplaadopties. Zowel in de stad als naast snelwegen hebt u toegang tot duizenden snellaadpalen. Daarnaast bieden we u duurzame oplossingen voor thuis. U haalt de stroom dus gewoon van het elektriciteitsnet in uw woning. Dankzij een uitgebreide waaier van digitale diensten beschikt u te allen tijde over de belangrijkste laadinformatie – zowel in de Audi virtual cockpit van de Audi e-tron als op uw smartphone in de myAudi-app. Informatie en openbare laadopties.

Audi e-tron charging
Meer over opladen

Reis in stijl

Efficiëntie, veiligheid en een nieuwe technologie en rijervaring – de optionele virtuele buitenspiegels van de Audi e-tron zijn ongetwijfeld een meerwaarde. Door de vlakke montagesteun is het voertuig 15 centimeter minder breed dan met een conventionele buitenspiegel. Dankzij hun nieuwe ontwerp verlagen ze de luchtweerstand en beperken ze ook windgeluiden. Een kleine camera projecteert de beelden op de OLED-displays met hoge resolutie binnenin. Vooral in de schemer en 's nachts ziet u uw achterliggers met een vlijmscherpe precisie naderen, zonder dat de koplampen u verblinden. De Audi e-tron is het eerste productiemodel waarop de virtuele buitenspiegels zijn gemonteerd.

Virtuele buitenspiegel
Meer over de virtuele buitenspiegels

Digitale assistenten

Dankzij de specifieke e-tron instellingen van Audi connect hoeft u niet langer te piekeren over zaken zoals resterend bereik en het dichtstbijzijnde laadstation. Gebruik myAudi – via het online portaal of de myAudi-app. Zo stippelt u bijvoorbeeld aan de ontbijttafel al uw route voor de dag uit. De e-tron routeplanner berekent voor u de efficiëntste route, inclusief alle stops om uw batterij weer op te laden.

Audi connect
Meer over digitale diensten

Goed ingelicht en veilig

Dankzij de slimme technologieën in de Audi e-tron kunt u zich concentreren op het verkeer. Belangrijke informatie en meldingen worden weergegeven in de standaard Audi virtual cockpit en het sublieme infotainmentsysteem MMI navigation plus. Diverse rijbijstandssystemen staan in voor uw veiligheid.

MMI Navigation plus in de Audi e-tron
Meer over de rijbijstandssystemen
Dit is de Audi e-tron
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.