Recharge > Audi e-tron > e-tron > Audi België

Uw Audi Audi e-tron

 • Slim laden begint hier.
  Met de 100 % elektrische Audi.

  1920x600_A_E-TRON_181015_new.jpg

Slim laden begint hier.
Met de 100 % elektrische Audi.

1920x600_A_E-TRON_181015_new.jpg

Efficiëntie ontmoet prestatie.

Stilvallen door een lege batterij: het is de nachtmerrie van veel bestuurders die elektrisch rijden overwegen. En vandaag is dat onterecht. De 100 procent elektrische SUV van Audi heeft een maximale actieradius van 400 kilometer. Dat in combinatie met zijn pittige prestaties, maakt van dit model een echte pionier.

De Audi e-tron elke dag opnieuw.

De Audi e-tron elke dag opnieuw.

De ongeziene acceleratie. De nagenoeg geluidloze rijervaring. Het besef geen CO2 uit te stoten op de weg. Een e-tron betekent niet alleen rijgenot in een elektrische wagen. Het is ook onbeperkte duurzaamheid voor alledaags gebruik. De zorgeloosheid van een elektrische wagen of een plug-inhybride zit hem vooral in het gemak van het opladen.

Meer weten
Thuis laden.

Thuis laden.

U kunt uw elektrische wagen of plug-inhybride comfortabel thuis opladen dankzij het krachtig, intelligent en allesomvattend laadconcept met de e-tron laadsystemen van Audi.

Meer weten
Onderweg opladen.

Onderweg opladen.

U wilt de vrijheid om lange afstanden te rijden met een elektrische auto en de flexibiliteit om uw auto op te laden wanneer u onderweg even stopt. Of u vindt het fijn om alternatieven te hebben wanneer u thuis niet kunt opladen. Welke van deze situaties ook op u persoonlijk van toepassing is, een netwerk van openbare laadmogelijkheden is cruciaal.

Meer weten
 • A_E-TRON_D_181047_F39.jpg
  EDI. E-Mobility. Rijd de toekomst binnen.

  We staan aan het begin van een nieuw mobiliteitstijdperk. De elektrische auto is het antwoord op de mobiliteitsvraag van de toekomst. D’Ieteren Auto, de innoverende speler op de Belgische automotive markt, stelt u graag EDI – Electric by D’Ieteren voor. EDI biedt een compleet ecosysteem van intelligente laadoplossingen.

  Ontdek EDI hier