Audi Q4 Sportback e-tron concept: compacte, elektrische coupé
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 Sportback e-tron concept

Compacte, elektrische coupé
De Audi Q4 Sportback e-tron concept

Nog sportiever. Nog dynamischer. En efficiënt en hoogtechnologisch als vanouds. De intrede van Audi Q4 Sportback e-tron concept in het 100% elektrische gamma van Audi gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Zijn atletische schoonheid, ruime interieur en krachtige motoren zijn allemaal kenmerken die hem meteen tot een vaste waarde in het Audi-universum katapulteren. Afspraak op de baan in 2021.

Neem voorsprong en reserveer vandaag al een van de eerste Audi Q4 Sportback e-tron. U betaalt hierbij een reservatierecht van € 1.500, waardoor u de wagen als een van de eersten kunt configureren en bestellen. Bovendien bieden we u een gratis laadpaal* of een Audi electric kick scooter powered by Segway** bij aankoop van de wagen.
U ontvangt na uw betaling een voucher met uw unieke reservatienummer. En we houden u op geregelde basis op de hoogte van de evolutie.

Twee krachtige en zuinige motoren

Om prestaties te kunnen leveren op het niveau van een coupé, is de Audi Q4 Sportback e-tron concept voorzien van twee elektrische motoren: een op de vooras en een op de achteras. De achterste levert een vermogen van 150 kW en een koppel van 310 Nm, die vooraan is goed voor 75 kW en 150 Nm. De batterij, ingewerkt in de vloer van de wagen, heeft een capaciteit van 82 kWh, goed voor een rijbereik van ruim 450 kilometer volgens de WLTP. Met zijn maximale oplaadvermogen van 125 kW is de batterij in amper 30 minuten weer voor 80% van zijn totaalcapaciteit opgeladen.

Twee krachtige en zuinige motoren

Verleidelijk en dynamisch

Elke elektrische Audi is uniek. U herkent de Audi Q4 Sportback e-tron concept vooraan meteen aan het brede, achthoekige en bijna verticale Singleframerooster. Zijn uitgesproken daklijn, die zich uitstrekt tot aan de afhellende D-stijlen, benadrukt zijn dynamische karakter. En hoewel de Audi Q4 Sportback e-tron concept duidelijk tot de e-tronfamilie behoort, onderscheidt hij zich van de andere modellen door het opvallende design van de diffusor – geïntegreerd in het koetswerk, de horizontale lamellen en het verlichte e-tronsymbool in het midden. Tot slot laten de grote 22" wielen geen twijfel bestaan over zijn prestaties.

Een ruim, geraffineerd en duurzaam interieur

Elektrische voertuigen hebben een uniek voordeel ten opzichte van wagens met een verbrandingsmotor: omdat er geen overbrengingsas is, bieden ze veel meer ruimte in het interieur. In de Audi Q4 Sportback e-tron concept genieten alle passagiers dus van een ruim zitcomfort. Ook de gebruikte kleuren spelen in op dit ruimtegevoel. In het bovenste gedeelte zijn ze licht en warm, onderin en op de vloer worden ze donkerder met uitgesproken contrasten. Het melkwitte plexiglas op de inzetstukken creëert een intens diepte-effect. De vier zetels zijn comfortabel overtrokken met alcantarahoezen, die prachtig zijn afgewerkt met dubbele sierstiksels met dikke draad. En aangezien duurzaamheid een prioriteit is bij Audi, zijn de tapijten gemaakt van gerecycleerde materialen.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_USP_motor.jpg
1920x1080_USP_motor.jpg

Zevende telg van de familie

De bedoeling van Audi is duidelijk: tegen 2025 meer dan 20 elektrische voertuigen aanbieden en de elektrische wagen positioneren als spil van een duurzame energietransitie. En dit aan de hand van een steeds uitgebreider mobiliteitsgamma. Met de Audi Q4 Sportback e-tron concept brengt het merk met de vier ringen al zijn zevende telg van de e-tronfamilie op de markt. Dit model is compacter en toegankelijker, waardoor een compromisloze rijstijl almaar dichterbij komt.

Zevende telg van de familie
Het getoonde voertuig is een conceptwagen die niet beschikbaar is als productiemodel.
* Aanbod geldig bij aankoop van een Audi Q4 Sportback e-tron met pre-reservatie, aangekocht voor 30/5/2021 bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, alleen bij installaties in België. Het gratis laadstation en de audit van de elektrische installatie vertegenwoordigen een waarde van 1.300 euro exclusief btw onder de vorm van een waardebon die uitsluitend geldig is voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D'Ieteren NV (EDI). De voucher zal door D'Ieteren NV (EDI) van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon en reservatienummer van het voertuig die ondertekend is. Slechts één voucher is geldig per bestelling van een 100% elektrische Audi Q4 Sportback e-tron. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën ( https://financien.belgium.be/nl ). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning ten minste tien jaar oud is, (ii) uw woning uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning wordt gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) rechtstreeks aan u, de "eindverbruiker" (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening worden gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar in contanten of contant geld.
** Aanbod geldig bij aankoop van een Audi Q4 Sportback e-tron met pre-reservatie, aangekocht voor 30/5/2021 bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. De gratis Audi electric kick scooter powered by Segway vertegenwoordigt een waarde van 749 euro inclusief btw. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar in contanten of contant geld.