Audi Electric Days
Audi Electric Days

Audi Electric Days

Audi België
Audi Electric Days

Audi Electric Days
Van 16 tot en met 26 september

Ontdek tijdens de Audi Electric Days meer dan 20 geëlektrificeerde modellen bij uw Audi verdeler. Waaronder de gloednieuwe plug-in hybride Audi Q5 Sportback TFSI e, de 100% elektrische Audi Q4 e-tron en de Audi e-tron GT.

Laat uw Audi verdeler tussen 16 en 26 september een offerte opmaken voor uw favoriete plug-in hybride of 100% elektrisch model en geniet bij uw bestelling van een extra aantrekkelijk voordeel: een gratis thuislaadstation¹ of een Audi Electric Kick Scooter².

 • 1920x1080_TFSIe.jpg
  Audi TFSI e: krachtige, efficiente plug-in hybrides

  De kracht van een verbrandingsmotor gecombineerd met de efficiëntie van een elektrische motor: de plug-in hybride modellen van Audi combineren vermogen en dynamiek met een sterk verminderd verbruik en emissies. Dan zwijgen we nog over de financiële stimulansen en andere fiscale voordelen.

  Ontdek de Audi TFSI e modellen
 • 1920x1080_e-tron.jpg
  Audi e-tron: 100 % elektrisch rijden zonder compromissen

  De lancering van de Audi e-tron in november 2018 luidde de elektrische revolutie bij Audi in. Met een lange autonomie, een buitengewoon vermogen en spitstechnologie, kreeg de mobiliteit van morgen een stevige basis bij Audi. in 2021, omvat het Audi gamma al meer dan acht volledig elektrische wagens. Vanaf 2025 zullen er meer dan 20 volledig elektrische Audi modellen zijn.

  Ontdek de Audi e-tron modellen
 • 1920x1080_EDI_Gris.jpg
  Intelligente EDI laadoplossing voor uw elektrische Audi.

  Audi werkt samen met EDI (Electric by D'Ieteren) om u een niet-geconnecteerd laadstation aan te bieden dat past bij uw Audi en uw levensstijl. Voor thuis, enkelfasig en met een vermogen tot 7,4 kW, voor montage aan een muur of op een paal. Uw ideale bondgenoot voor uw dagelijkse elektrische mobiliteit.

  Meer informatie over EDI
 • 1920x1080_AudiElectricKickScooter.jpg
  Audi Electric Kick Scooter. De elektrische step powered by Segway.

  Parkeer uw wagen aan de rand van de stad en navigeer behendig door het stadsverkeer op uw lichtgewicht scooter. Jawel: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway weegt hooguit 12 kilogram. U vouwt hem bovendien in één beweging op – ideaal om mee te nemen in de auto, op de bus en op de trein. En het ledkleurendisplay toont u in een oogopslag de rijsnelheid, de geselecteerde rijmodus, de batterijstatus en nog veel meer.

  Ontdek de Audi Electric Kick Scooter
 • 1920x1080_AlternatieveBrandstof.jpg
  Welke alternatieve brandstof past bij u?

  Bent u klaar om met een 100% elektrische wagen te rijden? Of twijfelt u er nog aan of die wel geschikt is voor uw verplaatsingen? Audi heeft talloze alternatieven, van hybride plug-in technologie tot CNG. ?Natuurlijk zijn er ook nog de allernieuwste benzine- en dieselmotoren. Welke brandstof sluit het best aan op uw behoeften?

  Maak de juiste keuze met Audi
 • 1920x1080_FiscaleVoordelen.jpg
  Van welke fiscale voordelen kan u genieten?

  Bent u particulier of professioneel ? Woont u in Vlaanderen of in Wallonië? Kiezen voor een alternatieve brandstof kan fiscaal erg interessant zijn. Kijk of u in aanmerking komt.

  Ontdek hier de voordelen
¹. Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de cumulatieve voorwaarde dat: 1) een offerte wordt aangemaakt tussen 16 en 26 september 2021 én 2) dat de hierop betrekking hebbende bestelbon wordt ondertekend vóór 26 oktober 2021. Het aanbod voor een gratis niet-geconnecteerd laadstation zonder laadkabel (t.w.v. €649 excl. btw) en de gratis audit van de elektrische installatie (t.w.v. €140 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). Slechts één gratis laadstation en één gratis audit per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis audits per particulier en professionele klant. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 01/09/2021. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.
². Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de cumulatieve voorwaarde dat: 1) een offerte wordt aangemaakt tussen 16 en 26 september 2021 én 2) dat de hierop betrekking hebbende bestelbon wordt ondertekend vóór 26 oktober 2021. De gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway heeft een waarde van €749 inclusief btw. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per particulier of professionele klant.
¹+². Aanbod onder voorwaarden en niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler.