De toekomst van premium mobiliteit

De toekomst van premium mobiliteit volgens Audi

Audi Magazine

Audi ontwerpt vandaag al de wereld van morgen. Met progressieve technologieën, gepassioneerde creativiteit en nieuwe ideeën die een invloed hebben op de maatschappij. Dat vertaalt zich in revolutionaire conceptwagens, innovatieve nieuwe modellen en het streven naar volledige CO₂-neutraliteit tegen 2050. Audi is er immers van overtuigd dat duurzame vooruitgang de wereld positief verandert, in het belang van elke mens.

De toekomst van premium mobiliteit volgens Audi
00:00 | 00:00
Autonome en volledig elektrische concept cars

Autonome en volledig elektrische concept cars

Nergens is de innovatiekracht van Audi zo tastbaar als in de conceptwagens van het merk. Met de ‘sphere’ modellen illustreert Audi zijn visie op vooruitstrevende luxe. De naam 'sphere' wijst erop dat het interieur een grotere betekenis zal krijgen in de mobiliteit van de toekomst, als een omgeving waarin de inzittenden optimaal kunnen genieten onderweg. Daarnaast is de knappe Audi A6 e-tron op weg naar serieproductie, en is de nieuwe Audi Q8 e-tron vandaag al een toonbeeld van vernieuwing.

Meer weten over onze concept cars
Mission:Zero

Mission:Zero

Steeds duurzamer worden maakt ook deel uit van de vernieuwende kracht van Audi. Met het project Mission:Zero wil het bedrijf tegen 2050 volledig CO₂-neutraal zijn. Daarom streeft Audi naar een CO₂-neutrale productie op alle sites - zoals dat vandaag al het geval is bij Audi Brussels - en wordt deze ambitie doorgetrokken in de hele logistieke keten. Zo bereiken onze wagens de klant met een kleinere ecologische voetafdruk.

Meer weten over Mission:Zero
00:00 | 00:00
  • 1920x1080_Q8e_2022_4394_without_Cast.jpg
    Maak kennis met de vooruitstrevende Audi Q8 e-tron.
    Ontdek hem
  • 1920x1080_Q8e_2022_4441_without_Cast.jpg
    Maak kennis met de gesofisticeerde Audi Q8 Sportback e-tron.
    Ontdek hem
Vragen over de toekomst en visie van Audi?

Vragen over de toekomst en visie van Audi?

Neem contact op met Audi Fleet

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels