Ontdek onze Multimobiliteit diensten | Audi België
Multimobiliteit

Multimobiliteit

Audi Financial Services vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 3 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

Multi-Moby

Maakt u regelmatig gebruik van meerdere vervoermiddelen? Wat als al deze ritten rechtstreeks door uw bedrijf werden vergoed zonder het indienen van onkostennota’s? Dit wordt binnenkort mogelijk dankzij Multi-Moby.

Flex-Moby

Flex-Moby is mobiliteit op maat van de echte behoeften van uw werknemers, dankzij een waaier aan alternatieve voertuigen voor tijdelijk gebruik. Voor het dagelijkse verkeer gebruikt hij of zij bijvoorbeeld een minder groot of misschien zelfs elektrisch voertuig. Als een bestelwagen nodig is voor een verhuizing, of een break voor de vakantie, dan kan dat dankzij Flex-Moby. Makkelijk en geïntegreerd in uw leasingcontract. Dat is goedkoper dan een gewone huur en beide partijen betalen minder belasting op jaarbasis.
Meer over Flex-Moby

e-Moby

Een mobiele laadkabel die op een gewoon stopcontact wordt aangesloten. Je ontvangt de verbruiksgegevens automatisch via een centraal systeem: de kosten worden aan het bedrijf gefactureerd en de medewerker krijgt zijn verbruik automatisch terugbetaald.

Bike-Moby

Bike-Moby is een nieuwe financiële leasingformule voor fietsen. Hoe die werkt? U huurt een fiets voor uw werknemer voor een periode van 3 jaar. Op het einde van de rit neemt u de fiets over. Uw voordeel? U betaalt maar 7% van de kostprijs. Bij het ontwikkelen van Bike-Moby hebben we werkelijk aan alles gedacht: van een dekking tegen diefstal tot een boost voor uw bedrijfsimago.
Meer over Bike-Moby
AUFS_Logo_and_Sup_FLIW_RGB_BE.png

Let op, geld lenen kost ook geld.

Klassieke financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen.
AutoCredit = Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag. Met minimum 15% voorschot.

Adverteerder: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, FSMA 109705A. IBAN rekeningen: BE97 4829 0680 3149 of BE13 2100 0004 7239. Audi Financial Services is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.

Private Lease., Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting en Financiële Leasing: afgesloten bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal van Volkswagen D'Ieteren Finance). Maatschappelijke Zetel: Leuvensesteenweg, 679 – 3071 Kortenberg – Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058) en onder-agent van Allia Insurance Brokers NV (FSMA 11420A).