Populaire Audi modellen bij professionals
Populaire modellen

Populaire fleet modellen

De populairste modellen
in de Audi Fleet

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Wij volgen het advies van gezondheidsexperten om mogelijk contact met het virus te minimaliseren. Ons team blijft bereikbaar vanop afstand om al uw vragen beantwoorden.

Geen tijd om het hele Audi-assortiment te bekijken? Deze modellen zijn alvast getest en goedgekeurd – en blijven populair onder professionals. Leer ze kennen.

Uw perfecte businesspartner

 • popular-model-audi-a1.jpg
  Audi A1 Sportback met pack Business

  Het hele interieur van de Audi A1 Sportback is gericht op de bestuurder met een adembenemend design dat op ieders wensen kan worden afgestemd.

  Ontdek hem
 • popular-model-audi-a3-sportback.jpg
  Audi A3 Sportback met pack Business

  In een snel veranderende, geconnecteerde wereld is de Audi A3 Sportback met een CO2-uitstoot van 92 g/km de ideale partner voor al uw uitdagingen.

  Ontdek hem
 • popular-model-audi-Q3.jpg
  Audi Q3 Business Edition

  Dit veelzijdige SUV-multitalent laat u onder alle omstandigheden genieten van de weg. Dankzij z’n praktische ingesteldheid en knappe design schittert hij op elk domein, zowel privé als professioneel. Bovendien biedt hij u een maximum aan ruimte en rijsensaties.

  Ontdek hem
 • popular-model-audi-A4_Avant.jpg
  Audi A4 Avant Business Edition

  Eersteklas rijcomfort dankzij zijn genereuze en verfijnde interieur, gecombineerd met een waaier aan innovatieve technologieën.

  Ontdek hem
 • popular-model-audi-A5-sportback.jpg
  Audi A5 Sportback Business Edition

  De Audi A5 Sportback Business Edition steekt er met kop en schouders bovenuit. Deze ideale bedrijfswagen ademt luxe en ruimte.

  Ontdek hem
 • popular-model-audi-A6_Avant.jpg
  Audi A6 Avant Business Edition

  Hoe veeleisend uw dagelijkse leven ook is, het fascinerende ontwerp van deze Audi A6 Avant volgt uw ritme. Dankzij de vele innovatieve technologieën krijgt u meer gedaan in minder tijd.

  Ontdek hem

Plug-in hybride modellen

 • popular-model-audi-A6_TFSi.jpg
  Audi A6 Berline TFSI e

  De Audi A6 Berline TFSI e is zijn tijd ver vooruit. Hij onderscheidt zich van de massa met zijn efficiënte plug-in hybride aandrijving.

  Ontdek hem
 • Popular_models_-_Bloc_7_-_2e_image.jpg
  Audi A3 Sportback TFSI e

  De Audi A3 Sportback TFSI e is een compacte plug-in hybride met een strak profiel. Zelfs stilstaand straalt hij dynamiek, wendbaarheid en kracht uit. Voeg daar een interieur aan toe waarin design, functionaliteit, handling en digitale klasse elkaar ontmoeten... en u zal helemaal in de ban zijn.

  Ontdek hem
 • popular-model-audi-A7_TFSi.jpg
  Audi A7 Sportback TFSI e

  De Audi A7 Sportback TFSI e combineert de sportieve sierlijkheid van een coupé met het comfort van een luxueuze berline en het rijgemak van een plug-in hybride.

  Ontdek hem
Audi e-tron

Audi e-tron

Breng uw bedrijf in een elektrische stroomversnelling. Geniet van de autonomie die deze Audi e-tron u verschaft. Want u laadt hem net zo makkelijk thuis op als onderweg.

Ontdek hem
 • Popular_models_-_bloc_9_-_2e_image.jpg
  Audi e-tron GT quattro

  Met zijn geavanceerde design is de Audi e-tron GT quattro de belichaming van het summum in elektrische mobiliteit. Dankzij zijn revolutionaire technologie, verbluffende looks en adembenemende prestaties zonder uitstoot beleeft u elke actieve rit als nooit tevoren.

  Ontdek hem
 • Popular_models_-_Bloc_9_-_3e_image.jpg
  Audi Q4 e-tron

  Nooit eerder boekte een SUV zo’n tastbare vooruitgang. De Audi Q4 e-tron brengt elektrische mobiliteit vandaag al in optimale vorm. Dat betekent: een vooruitstrevend design, heel wat technologische innovaties en ruimtelijk comfort in een compact interieur. Bijzonder praktisch
  voor werk én gezin.

  Ontdek hem
De alternatieve modellen in de Audi

De alternatieve modellen in de Audi

Plug-in hybride of CNG? Audi zet sterk in op alternatieve brandstoffen. Leer onze Audi modellen kennen die voor een buitengewone rijervaring zorgen.

Ontdek onze alternatieve brandstoffen