Populaire Audi modellen bij professionals
Populaire modellen

Populaire fleet modellen

De populairste modellen
in de Audi Fleet

Professionele klanten hebben zeer specifieke verwachtingen van hun wagens, en deze worden moeiteloos ingelost bij Audi.

Zo is de Total Cost of Ownership (TCO) vandaag belangrijker dan ooit bij de keuze van de ideale bedrijfswagen. Op dat vlak scoren onderstaande Audi modellen uitstekend.

Daarnaast kunnen ze uitpakken met een design dat dynamiek uitstraalt, vooruitstrevende technologieën en een optimaal comfort. Hierdoor vormen ze allemaal mooie aanwinsten voor uw vloot.

Uw perfecte businesspartner

 • a1_1920x1080.jpg
  Audi A1 Sportback met pack Business

  Het hele interieur van de Audi A1 Sportback is gericht op de bestuurder met een adembenemend design dat op ieders wensen kan worden afgestemd.

  Ontdek hem
 • a3_1920x1080.jpg
  Audi A3 Sportback met pack Business

  In een snel veranderende, geconnecteerde wereld is de Audi A3 Sportback met een CO2-uitstoot van 92 g/km de ideale partner voor al uw uitdagingen.

  Ontdek hem
 • q3-2022_1920x1080.jpg
  Audi Q3 Business Edition

  Dit veelzijdige SUV-multitalent laat u onder alle omstandigheden genieten van de weg. Dankzij z’n praktische ingesteldheid en knappe design schittert hij op elk domein, zowel privé als professioneel. Bovendien biedt hij u een maximum aan ruimte en rijsensaties.

  Ontdek hem
 • a4_1920x1080.jpg
  Audi A4 Avant Business Edition

  Eersteklas rijcomfort dankzij zijn genereuze en verfijnde interieur, gecombineerd met een waaier aan innovatieve technologieën.

  Ontdek hem
 • AA6_1920x1080.jpg
  Audi A6 Berline Business Edition

  Het atletische design van de Audi A6 Berline Business Edition onderstreept uw professionele ambities. Zijn luxueuze interieur, krachtige rijdynamiek en vele personalisatiemogelijkheden maken elke rit nog aangenamer.

  Ontdek hem
 • q5_1920x1080.jpg
  Audi Q5 Sportback

  Indrukwekkend, dynamisch, zelfverzekerd: aan charisma heeft de Audi Q5 Sportback geen gebrek. Bovendien is hij standaard uitgerust met quattro-vierwielaandrijving, waarmee u geniet van een nauwkeurig weggedrag en sportieve rijsensaties.

  Ontdek hem

100% elektrische modellen

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Breng uw bedrijf in een elektrische stroomversnelling. Geniet van de autonomie die deze Audi e-tron u verschaft. Want u laadt hem net zo makkelijk thuis op als onderweg.

Ontdek hem
 • Popular_models_-_bloc_9_-_2e_image.jpg
  Audi e-tron GT quattro

  Met zijn geavanceerde design is de Audi e-tron GT quattro de belichaming van het summum in elektrische mobiliteit. Dankzij zijn revolutionaire technologie, verbluffende looks en adembenemende prestaties zonder uitstoot beleeft u elke actieve rit als nooit tevoren.

  Ontdek hem
 • Popular_models_-_Bloc_9_-_3e_image.jpg
  Audi Q4 e-tron

  Nooit eerder boekte een SUV zo’n tastbare vooruitgang. De Audi Q4 e-tron brengt elektrische mobiliteit vandaag al in optimale vorm. Dat betekent: een vooruitstrevend design, heel wat technologische innovaties en ruimtelijk comfort in een compact interieur. Bijzonder praktisch voor werk én gezin.

  Ontdek hem

Plug-in hybride modellen

 • a3-sportback-1920x1080.jpg
  Audi A3 Sportback TFSI e

  De Audi A3 Sportback TFSI e is een compacte plug-in hybride met een strak profiel. Zelfs stilstaand straalt hij dynamiek, wendbaarheid en kracht uit. Voeg daar een interieur aan toe waarin design, functionaliteit, handling en digitale klasse elkaar ontmoeten... en u zal helemaal in de ban zijn.

  Ontdek hem
 • a6_avant-1920x1080.jpg
  Audi A6 Avant TFSI e

  De Audi A6 Avant TFSI e combineert het beste van twee werelden: in volledig elektrische modus rijdt hij zeer stil en lokaal emissievrij. Met de TFSI-verbrandingsmotor geniet u ook van de karakteristieke Audi dynamiek. Bovendien is hij praktisch ingesteld, met méér dan voldoende ruimte voor vijf personen.

  Ontdek hem
 • q5_tfsi-e-1920x1080.jpg
  Audi Q5 TFSI e

  Met de Audi Q5 TFSI e geniet u van de ideale combinatie van een TFSI-verbrandingsmotor en een krachtige elektromotor. Bovendien combineert hij ruimte, sportieve prestaties en functionaliteit tot een hoogwaardige SUV voor dagelijks gebruik.

  Ontdek hem