Audi fleet in de kijker | Audi België
Fleet nieuws
Audi België Audi voor professionals
Audi fleet in de kijker

Audi fleet in de kijker

De Audi fleet-modellen verleiden jaar na jaar heel wat bedrijven. Ontdek alle wagens die aan bekendheid winnen op deze pagina met Fleet-nieuws.

Interessante perspectieven voor fleetklanten bij Audi

Interessante perspectieven voor fleetklanten bij Audi

Vanop de Zoute Grand Prix 2023 introduceert kersvers Fleet Manager Audi Belgium Elias Van Den Broeck enkele nieuwe 100% elektrische modellen die binnenkort het Audi gamma vervoegen. Hij bespreekt ook de sterke punten van een fleettopper van Audi die pas een flinke upgrade kreeg.

Lees het artikel
De toekomst van premium mobiliteit volgens Audi

De toekomst van premium mobiliteit volgens Audi

Audi ontwerpt vandaag de wereld van morgen met revolutionaire conceptwagens, innovatieve nieuwe modellen en het streven naar CO₂-neutraliteit tegen 2050. Audi is er immers van overtuigd dat duurzame vooruitgang de wereld positief verandert, in het belang van elke mens.

Lees meer
 • HEADER.jpg
  Audi elektrificeert de Belgische markt

  De vergroening van ons nationale wagenpark zit op kruissnelheid. In 2022 was meer dan één op de drie nieuwe wagens geëlektrificeerd. Het merk met de vier ringen doet zelfs nog beter: vorig jaar waren ruim 50% van alle verkochte Audi modellen in België voorzien van een stekker. Een ideale manier om in te spelen op de veranderende autofiscaliteit in 2023.

  Lees meer
 • HEADER_Q3TFSIe.jpg
  Over fiscaliteit, TCO en elektrificatie.

  Met de huidige elektrische transitie wordt de TCO van wagens belangrijker dan ooit bij de samenstelling van uw vloot. Een overzicht van de aankomende fiscale veranderingen, met een vergelijking van de TCO van 3 verschillende Audi modellen.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Elektrisch opladen: split billing en de nieuwste belastingvoordelen

  Is uw bedrijf bezig met de overstap naar elektrische mobiliteit of staat u op het punt dit te doen? Naast de keuze van de wagens is opladen een essentieel onderdeel van uw nieuwe wagenparkbeleid, en dit op uw werkplek en bij uw medewerkers thuis. Hoe zit het met de facturatie van de kosten en installatie van de laadpunten? Ontdek zeer interessante voordelen.

  Lees het artikel
 • HEADER_1920x1080-min.jpg
  Tobania trekt alle blikken naar zich toe met de Audi A1 Sportback

  Jezelf als dynamische onderneming in de kijker plaatsen, overal waar je voorbijkomt met de wagen? Een koud kunstje voor de specialisten van het Belgische Tobania, een snelgroeiend Business & Technology Consulting bedrijf. Een vloot van 50 knalgele, premium uitgeruste Audi A1 Sportback modellen is hierbij het geheime wapen bij uitstek.

  Lees het artikel
 • audi-kpmg-a3_Header.jpg
  “De Audi A3 Sportback past perfect bij onze medewerkers”

  Het internationale accountants- en adviesbureau KPMG wilt alleen het beste voor zijn mensen, en weet dat het daarvoor op Audi kan rekenen. 35 medewerkers namen onlangs hun gloednieuwe Audi A3 Sportback in ontvangst. Zij genieten voortaan elke dag van het uitzonderlijke design en ultramoderne connectiviteit van deze compacte wagen.

  Lees het artikel
 • HEADER1.jpg
  Zo pakt u de vergroening van uw wagenpark aan

  Vanaf 2026 zullen enkel 100% elektrische voertuigen nog 100% fiscaal aftrekbaar zijn. Bovendien verliezen ook plug-in hybrides vanaf 1 juli 2023 al een deel van hun belastingvoordeel. Hoe pakt u de elektrische transitie van uw wagenpark best aan? Audi geeft u toelichting bij de belangrijkste punten.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Audi e-tron GT en Audi Q4 e-tron: van concept tot winnaars

  Aanvankelijk waren het "slechts" concepten, maar vanuit een duidelijke visie gaf Audi ze de tijd om te groeien. Een visie die vandaag wordt bekroond voor de Audi e-tron GT en Audi Q4 e-tron, die nu speerpunten zijn van het 100% elektrische Audi gamma.

  Lees het artikel
 • HEADER_Q4_2021_2472.jpg
  Wordt 2023 het jaar waarin ook u overstapt naar geëlektrificeerd rijden?

  De cijfers in België spreken boekdelen: vorig jaar waren meer dan 50% van de verkochte Audi modellen voorzien van een stekker. Steeds meer bestuurders stappen over naar geëlektrificeerde mobiliteit, en terecht. De drempel om met dit type wagens te rijden, wordt immers steeds kleiner.

  Lees het artikel
 • Addestino_Header_1920x1080.jpg
  15 nieuwe Audi A3 Sportback voor Addestino

  Consultingbedrijf Addestino kiest al tien jaar uitsluitend voor Audi voor zijn vloot. Onlangs mocht het bedrijf nog eens vijftien nieuwe Audi A3 Sportback gaan oppikken bij Audi verdeler Mertens in Lokeren. Tijd voor een gesprek over uitstraling, ambities en het belang van een goede service.

  Lees het artikel
 • DIE00073_real_dolmen_Header_1920x1080.jpg
  100 nieuwe Audi A1 Sportbacks voor de starters bij Realdolmen

  In één klap 100 auto's van hetzelfde model bestellen, dat lijkt een vreemde zet. Of juist niet, gelet op de jarenlange vertrouwensrelatie tussen Realdolmen en de groep D'Ieteren, en meer bepaald tussen Realdolmen en het merk met de vier ringen.

  Lees het artikel
 • Callens_header_1920x1080_01.jpg
  "We zijn een dynamisch bedrijf dat jonge mensen alle kansen wil geven."

  Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1936 staat het Antwerpse Callens in de top 10 van Belgische auditkantoren. En toch voelt ook dit gerenommeerde bedrijf dat de war on talent volop woedt. Mede daarom koos Managing Partner Philip Callens ervoor om zijn bedrijfsvloot in een nieuw kleedje te steken.

  Lees het artikel
 • Lease_car_Header_1920x1080.jpg
  Audi e-tron en Audi A6 Avant stelen show tijdens 'Lease Car of the Year awards’

  Alphabet, expert in mobiliteitsoplossingen voor bedrijven, heeft zijn Lease Car of the Year-awards uitgereikt. Twee modellen van Audi staken er in hun categorie met kop en schouders bovenuit.

  Lees het artikel
 • testdrives_header_02.jpg
  Zij testten de Audi e-tron: dit zijn hun eerste indrukken

  Een testpanel van vijf bestuurders mocht als eerste de nieuwe Audi e-tron ontdekken. Ze maakten elk een testrit met de eerste 100% elektrische Audi SUV en kregen uitgebreid de tijd om alle kenmerken in de vingers te krijgen. Wij waren erbij om hun bevindingen op beeld vast te leggen.

  Lees het artikel
 • april_article2_hybride_header_01 (1).jpg
  Efficiënt en krachtig: de nieuwe plug-in hybridemodellen

  Een sterke elektromotor, hoge batterijcapaciteit en nieuwe aandrijvingsstrategie. Met zijn nieuwe plug-in hybriden zet Audi een volgende stap naar meer duurzame mobiliteit.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_q4_2021_2536.jpg
  De elektrische wagens van Audi

  Wat begon met een ambitie, is vandaag de realiteit. In 2019 deed de eerste 100% elektrische SUV van Audi zijn intrede op de markt, het begin van de elektrische revolutie van het merk. Twee jaar later, in 2021, omvat het Audi gamma al meer dan acht volledig elektrische wagens. Vanaf 2025 zullen er meer dan 20 volledig elektrische Audi modellen zijn.

  Ontdek onze modellen
 • 1920x1080_Header.jpg
  De plug-in hybride wagens van Audi

  De elektrische revolutie zou niet kunnen plaatsvinden zonder hybride wagens. Met geoptimaliseerde CO₂-emissiewaarden bieden ze bovendien interessante fiscale voordelen.

  Ontdek onze modellen