Audi fleet in de kijker > Audi voor professionals > Audi België
Fleet nieuws
Audi België Audi voor professionals
Audi fleet in de kijker

Audi fleet in de kijker

De Audi fleet-modellen verleiden jaar na jaar heel wat bedrijven. Ontdek alle wagens die aan bekendheid winnen op deze pagina met Fleet-nieuws.

KMPG

“De Audi A3 Sportback past perfect bij onze medewerkers”

Het internationale accountants- en adviesbureau KPMG wilt alleen het beste voor zijn mensen, en weet dat het daarvoor op Audi kan rekenen. 35 medewerkers namen onlangs hun gloednieuwe Audi A3 Sportback in ontvangst. Zij genieten voortaan elke dag van het uitzonderlijke design en ultramoderne connectiviteit van deze compacte wagen.

Lees het artikel
 • Addestino_Header_1920x1080.jpg
  15 nieuwe Audi A3 Sportback voor Addestino

  Consultingbedrijf Addestino kiest al tien jaar uitsluitend voor Audi voor zijn vloot. Onlangs mocht het bedrijf nog eens vijftien nieuwe Audi A3 Sportback gaan oppikken bij Audi verdeler Mertens in Lokeren. Tijd voor een gesprek over uitstraling, ambities en het belang van een goede service.

  Lees het artikel
 • Callens_header_1920x1080_01.jpg
  "We zijn een dynamisch bedrijf dat jonge mensen alle kansen wil geven."

  Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1936 staat het Antwerpse Callens in de top 10 van Belgische auditkantoren. En toch voelt ook dit gerenommeerde bedrijf dat de war on talent volop woedt. Mede daarom koos Managing Partner Philip Callens ervoor om zijn bedrijfsvloot in een nieuw kleedje te steken.

  Lees het artikel
 • mag_interviewfleet_header_1920x1080_01.jpg
  “Ons fleet-aanbod is opnieuw sterker geworden”

  Met de herfst volop in aantocht kijkt Sébastien Laebens, Fleet Manager bij Audi Belgium, alvast terug op een boeiend 2019. Tegelijk maakt hij zich klaar voor een nieuwe spurt, met tal van interessante nieuwigheden.

  Lees het artikel
 • IMG_4510-header-1920x1080.jpg
  “Bewuste premium keuze”:
  197 nieuwe Audi A1 Sportback en A3 Sportback voor Accent Jobs

  Het van oorsprong West-Vlaamse Accent Jobs neemt dit jaar 197 nieuwe Audi A1 Sportback en A3 Sportback in ontvangst om zijn salesteam in een nieuw premiumkleedje te steken.

  Lees het artikel
 • DIE00073_real_dolmen_Header_1920x1080.jpg
  100 nieuwe Audi A1 Sportbacks voor de starters bij Realdolmen

  In één klap 100 auto's van hetzelfde model bestellen, dat lijkt een vreemde zet. Of juist niet, gelet op de jarenlange vertrouwensrelatie tussen Realdolmen en de groep D'Ieteren, en meer bepaald tussen Realdolmen en het merk met de vier ringen.

  Lees het artikel
 • Lease_car_Header_1920x1080.jpg
  Audi e-tron en Audi A6 Avant stelen show tijdens 'Lease Car of the Year awards’

  Alphabet, expert in mobiliteitsoplossingen voor bedrijven, heeft zijn Lease Car of the Year-awards uitgereikt. Twee modellen van Audi staken er in hun categorie met kop en schouders bovenuit.

  Lees het artikel
 • DIE00073_world_luxury_car_Header_1920x1080.jpg
  De Audi A7 Sportback: Luxewagen van het Jaar 2019

  De uitreiking van de World Car Awards vond recent plaats tijdens de New York International Auto Show. In de categorie ‘luxewagens’ wist de Audi A7 Sportback de eerste prijs weg te kapen. Hij volgt daarmee in de voetsporen van de Audi A8.

  Lees het artikel
 • testdrives_header_02.jpg
  Zij testten de Audi e-tron: dit zijn hun eerste indrukken

  Een testpanel van vijf bestuurders mocht als eerste de nieuwe Audi e-tron ontdekken. Ze maakten elk een testrit met de eerste 100% elektrische Audi SUV en kregen uitgebreid de tijd om alle kenmerken in de vingers te krijgen. Wij waren erbij om hun bevindingen op beeld vast te leggen.

  Lees het artikel
 • april_article2_hybride_header_01 (1).jpg
  Efficiënt en krachtig: de nieuwe plug-in hybridemodellen

  Een sterke elektromotor, hoge batterijcapaciteit en nieuwe aandrijvingsstrategie. Met zijn nieuwe plug-in hybriden zet Audi een volgende stap naar meer duurzame mobiliteit.

  Lees het artikel