Audi fleet in de kijker > Audi voor professionals > Audi België
Fleet nieuws

Audi fleet in de kijker

De Audi fleet-modellen verleiden jaar na jaar heel wat bedrijven. Ontdek alle wagens die aan bekendheid winnen op deze pagina met Fleet-nieuws.

 • IMG_4510-header-1920x1080.jpg
  “Bewuste premium keuze”:
  197 nieuwe Audi A1 Sportback en A3 Sportback voor Accent Jobs

  Het van oorsprong West-Vlaamse Accent Jobs neemt dit jaar 197 nieuwe Audi A1 Sportback en A3 Sportback in ontvangst om zijn salesteam in een nieuw premiumkleedje te steken.

  Lees het artikel
 • DIE00073_real_dolmen_Header_1920x1080.jpg
  100 nieuwe Audi A1 Sportbacks voor de starters bij Realdolmen

  In één klap 100 auto's van hetzelfde model bestellen, dat lijkt een vreemde zet. Of juist niet, gelet op de jarenlange vertrouwensrelatie tussen Realdolmen en de groep D'Ieteren, en meer bepaald tussen Realdolmen en het merk met de vier ringen.

  Lees het artikel
 • Lease_car_Header_1920x1080.jpg
  Audi e-tron en Audi A6 Avant stelen show tijdens 'Lease Car of the Year awards’

  Alphabet, expert in mobiliteitsoplossingen voor bedrijven, heeft zijn Lease Car of the Year-awards uitgereikt. Twee modellen van Audi staken er in hun categorie met kop en schouders bovenuit.

  Lees het artikel
 • DIE00073_world_luxury_car_Header_1920x1080.jpg
  De Audi A7 Sportback: Luxewagen van het Jaar 2019

  De uitreiking van de World Car Awards vond recent plaats tijdens de New York International Auto Show. In de categorie ‘luxewagens’ wist de Audi A7 Sportback de eerste prijs weg te kapen. Hij volgt daarmee in de voetsporen van de Audi A8.

  Lees het artikel
 • testdrives_header_02.jpg
  Zij testten de Audi e-tron: dit zijn hun eerste indrukken

  Een testpanel van vijf bestuurders mocht als eerste de nieuwe Audi e-tron ontdekken. Ze maakten elk een testrit met de eerste 100% elektrische Audi SUV en kregen uitgebreid de tijd om alle kenmerken in de vingers te krijgen. Wij waren erbij om hun bevindingen op beeld vast te leggen.

  Lees het artikel
 • april_article2_hybride_header_01 (1).jpg
  Efficiënt en krachtig: de nieuwe plug-in hybridemodellen

  Een sterke elektromotor, hoge batterijcapaciteit en nieuwe aandrijvingsstrategie. Met zijn nieuwe plug-in hybriden zet Audi een volgende stap naar meer duurzame mobiliteit.

  Lees het artikel