Elektrisch laden: altijd voordeliger met Audi

Elektrisch laden:
altijd voordeliger met Audi

Audi Magazine

Meer laadstations. Scherpere tarieven. En sneller laden. Audi blijft elektrisch laden vergemakkelijken met Audi charging. En dat is nog maar het begin…

Elektrisch laden: altijd voordeliger met Audi
Tweemaal zoveel laadstations

Met zijn elektrische revolutie belooft Audi korte metten te maken met compromissen en vooroordelen. Cruciale elementen om die belofte waar te maken? Autonomie en het gemak van elektrisch opladen. Wat je zelf doet, doe je beter, dus lanceerde Audi een eigen laadservice: Audi charging. En die biedt heel wat voordelen. Zo hebt u maar één contract en één kaart nodig om toegang te krijgen tot een volledig netwerk van laadstations terwijl u profiteert van vaste tarieven, zelfs in het buitenland.

Tweemaal zoveel laadstations

Om het gebruiksgemak te verhogen, werkt Audi al vanaf het begin met het IONITY-netwerk. Audi charging geeft alle eigenaren van een elektrische Audi toegang tot de stations van dit netwerk, dat voortdurend uitbreidt. Tegenwoordig zijn er 500.000 stations in 27 landen, waarvan sommige ook snelladen bieden.

Voordeeltarief

Bent u een e-tron-klant? Dan geniet u zeer voordelige tarieven wanneer u elektriciteit afneemt. Zelfs wanneer u niet thuis laadt. Met het Audi charging pro abonnement geniet u van een voordeeltarief bij IONITY-laadstations. U betaalt slechts 0,35 EUR / kWh*. Bovendien bieden we alle Audi-klanten met een nieuwe 100% elektrische auto het eerste jaar een gratis abonnement**.

Ook voordelig in het buitenland

Ook voordelig in het buitenland

Ook wie graag reist, profiteert van Audi charging. Want het is niet nodig om prijzen te vergelijken: klanten van Audi betalen de gangbare prijs in het buitenland, afhankelijk van de gekozen laadsnelheid en zonder extra roamingkosten. Kwestie van met een glimlach de grens over te steken.

Ontdek Audi charging
*
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app.
**
Voor klanten met een Audi charging Pro-abonnement en een volledig elektrische Audi is het abonnement het eerste jaar gratis. Na een jaar bent u het reguliere maandtarief verschuldigd. Deze aanbieding geldt alleen voor het eerste abonnement dat wordt afgesloten en is niet overdraagbaar. Voorwaarde is een auto van het huidige of vorige modeljaar. Bij het afsluiten van een abonnement wordt deze aanbieding van AUDI AG in de myAudi-app getoond aan de hoofdgebruiker. De aanbieding is geldig vanaf 1 januari 2023 en is niet compatibel met plug-in hybrides.