Elektrisch laden: altijd voordeliger met Audi

Elektrisch laden:
altijd voordeliger met Audi

Audi Magazine

Meer laadstations. Scherpere tarieven. En sneller laden. Audi blijft elektrisch laden vergemakkelijken met de e-tron Charging Service, die het bedrijf een jaar geleden lanceerde. En dat is nog maar het begin …

Elektrisch laden: altijd voordeliger met Audi
Tweemaal zoveel laadstations

Met zijn elektrische revolutie belooft Audi korte metten te maken met compromissen en vooroordelen. Cruciale elementen om die belofte waar te maken? Autonomie en het gemak van elektrisch opladen. Wat je zelf doet, doe je beter, dus lanceerde Audi een eigen laadservice: de e-tron Charging Service. En die biedt heel wat voordelen. Zo hebt u maar één contract en één kaart nodig om toegang te krijgen tot een volledig netwerk van laadstations terwijl u profiteert van vaste tarieven, zelfs in het buitenland.

Tweemaal zoveel laadstations

Om het gebruiksgemak te verhogen, werkt Audi al vanaf het begin met het IONITY-netwerk. De e-tron Charging Service geeft alle eigenaren van een elektrische Audi toegang tot de stations van dit netwerk, dat voortdurend uitbreidt. Tegenwoordig zijn er 135.000 stations in 24 landen, waarvan sommige ook snelladen bieden. Dat is twee keer zoveel als twaalf maanden geleden.

Voordeeltarief

Bent u een e-tron-klant? Dan geniet u zeer voordelige tarieven wanneer u elektriciteit afneemt. Zelfs wanneer u niet thuis laadt. Concreet: vandaag betalen gebruikers alleen de effectief opgeladen hoeveelheid energie. Dit nieuwe tarief, genaamd Transit, is vastgesteld op 31 cent per kWh en geldt voor alle stations in het IONITY-netwerk. Een bedrag dat ongeveer overeenkomt met dat voor thuisladen. Nog belangrijker: de energie komt uit hernieuwbare bronnen.

Ook voordelig in het buitenland

Ook voordelig in het buitenland

Ook wie graag reist, profiteert van het e-tron-oplaadsysteem. Want het is niet nodig om prijzen te vergelijken: klanten van Audi betalen de gangbare prijs in het buitenland, afhankelijk van de gekozen laadsnelheid en zonder extra roamingkosten. Kwestie van met een glimlach de grens over te steken.

Het e-tron laadsysteem maakt compromisloos elektrisch rijden mogelijk. Surf naar www.e-tron.charging-service.audi voor meer informatie over het netwerk en de prijzen.

Ontdek de e-tron Charging Service