Communicatie en muziek > Audi connect > Audi België

Communicatie en muziek

 • 1400x438_ADIV_P_121088.jpg
1400x438_ADIV_P_121088.jpg

Geniet van wifi en streaming audio

Log in met maximaal acht apparaten op de eigen wifi-hotspot van de auto en maak optimaal gebruik van de 4G-verbinding van Audi connect. Ideaal voor streaming audio vanaf de smartphone op hoge kwaliteit, e-mails verwerken op uw laptop en Twitter bekijken op de tablet.

 • 563x317_AA8_L_D_11454_AP.jpg
  WiFi

  Eén van de grote voordelen van een Audi connect-abonnement is dat u wifi in de auto heeft, waaraan maximaal acht apparaten zijn te koppelen. Gebruik 4G-internet met een smartphone, tablet, laptop of een ander mobiel apparaat. Ideaal voor e-mail, surfen op internet, gaming, social media en videobellen.

 • 563x317_AOZ_A3_131039.jpg
  Audi music stream

  Verbind uw smartphone via wifi met MMI navigatie plus en stream internetradio naar uw auto. Op deze manier is ook uw eigen muziek te beluisteren die op de smartphone is opgeslagen.

 • 563x317_AOZ_DIV_P_151017.jpg
  myAudi roadmusic
  (online mediastreaming)

  Streaming audio dankzij Audi connect. Verbind uw smartphone via wifi met MMI navigatie plus en geniet van streaming audio via AUPEO!®, Napster, webradiostations en de muziekbibliotheek op uw smartphone. Ook via Bluetooth is muziek in de auto te streamen.

 • 563x317_AA8_P_121014.jpg
  E-mail

  Laat alle privémail en zakelijke e-mails op het MMI-display verschijnen. Naar wens leest Audi connect de berichten voor tijdens het rijden; dat is wel zo handig en veilig. Daarbij hoort u niet alleen de inhoud van het bericht, maar ook de afzender, het onderwerp, het ontvangsttijdstip, de handtekening en eventuele disclaimer. Het systeem markeert de mails vervolgens op uw smartphone als ‘gelezen’.

 • 563x317_ADIV_P_121027.jpg
  Twitter

  Twitter weets ontvangen en verzenden via Audi connect en Audi MMI. Actuele ontwikkelingen zijn te volgen met behulp van de geïntegreerde voorleesfunctie. Wie zelf iets te melden heeft, twittert eenvoudig met kant-en-klare en/of via myAudi gepersonaliseerde teksten.

 • 563x317_ADIV_P_121051.jpg
  Berichten (sms)

  In de auto eenvoudig een sms schrijven. Met de Audi connect-toepassing 'Berichten' kan dat zonder uw telefoon vast te houden. Bovendien leest uw auto binnenkomende sms-berichten voor.

 • 563x317_AA4_D_151192.jpg
  Audi smartphone interface

  Sluit uw smartphone via usb aan op de auto en gebruik verschillende apps die op uw telefoon staan. Handig voor navigeren, bellen en muziek luisteren. Dit werkt via Apple CarPlay (afgebeeld) of Android Auto. U bedient dit via het MMI-scherm, de MMI-controller en spraaksturing.

 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi MMI connect-app

  Download de Audi MMI connect-app op uw smartphone en gebruik:
  - Point-of-Interest-search
  - myAudi/Google Maps™ routeplanning
  - online mediastreaming met AUPEO!®, Napster en Audi music stream
  - afstandsbediening centrale vergrendeling
  - voertuigstatusrapport
  - parkeerlocatie

  Download de Audi MMI connect app
 • 563x317_ADIV_P_121050.jpg
  Gebruik van smartphone-spraakbediening

  Koppel uw smartphone via Bluetooth aan de auto en bedien de apps met gesproken instructies, bijvoorbeeld via Siri van een Apple iPhone. Dit werkt via de luidsprekers en microfoon van de auto. Hiervoor dient uw auto te zijn voorzien van MMI navigatie plus, Bluetooth en een multifunctioneel stuurwiel.

* Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.