Audi, de evidente keuze voor uw wagenpark | Audi België
Fleet manager
Audi België Audi voor professionals
Audi, de evidente keuze voor uw wagenpark

Audi Fleet heeft oor naar uw behoeften

Audi Fleet, dat is een full-service team dat voor u klaarstaat, met de best mogelijke formule voor uw belangrijkste behoeften (registratiebelasting, wegenbelasting, afschrijvingen, onderhouds- en reparatiekosten, brandstof, ...).

Werkt u met ons samen, dan heeft u de keuze uit een breed scala van modellen, waaronder exclusieve Business Edition versies, met een uitrusting die helemaal aan de noden van uw chauffeurs beantwoordt.

 • 1920x1080-audi-a6-sedan-front-2021-AA6_L_181025_1.jpg
  Populaire modellen

  Compact, ruim, imposant, krachtig of zelfs elektrisch ... Sommige modellen uit het Audi Fleet gamma zijn uitzonderlijk populair bij professionals. Mocht u inspiratie zoeken ...

  Ontdek de modellen
 • employees_1920x1080.jpg
  Een plezier voor uw medewerkers

  Kiest u Audi voor uw bedrijf, dan geeft u uw werknemers de kans om in een auto te rijden die heel wat voordelen biedt: een zeer laag CO2-gehalte, innovatieve pechverhelping, een ruim aanbod aan opties ... Allemaal terwijl u geniet van service op maat dankzij ons netwerk van professionele distributeurs.

 • taxregulations_1920x1080.jpg
  Belastingen en regelgeving

  Ontdek hoe u uw belastingen berekent en hoe ze in onze formules passen. Zodat u snel kunt genieten van het rijcomfort van uw Audi.

  Meer informatie
Audi fleet team

Audi fleet team

Het Audi fleet team beantwoordt graag uw vragen. Neem gerust contact met hen op en ontdek welke voordelen Audi uw vloot biedt.

Philip COPMANS - Fleet Manager Audi Belgium

Tel: + 32 (0)2 260 20 52
philip.copmans@dieteren.be

Neem contact op met het Audi fleet team