Audi, de evidente keuze voor uw wagenpark | Audi België
Fleet manager
Audi België Audi voor professionals
Audi, de evidente keuze voor uw wagenpark

Audi Fleet heeft oor naar uw behoeften

Audi Fleet, dat is een full-service team dat voor u klaarstaat, met de best mogelijke formule voor uw belangrijkste behoeften (registratiebelasting, wegenbelasting, afschrijvingen, onderhouds- en reparatiekosten, brandstof, ...).

Werkt u met ons samen, dan heeft u de keuze uit een breed scala van modellen, waaronder exclusieve Business Edition versies, met een uitrusting die helemaal aan de noden van uw chauffeurs beantwoordt.

 • 1920x1080-audi-a6-sedan-front-2021-AA6_L_181025_1.jpg
  Populaire modellen

  Compact, ruim, imposant, krachtig of zelfs elektrisch ... Sommige modellen uit het Audi Fleet gamma zijn uitzonderlijk populair bij professionals. Mocht u inspiratie zoeken ...

  Ontdek de modellen
 • employees_1920x1080.jpg
  Een plezier voor uw medewerkers

  Kiest u Audi voor uw bedrijf, dan geeft u uw werknemers de kans om in een auto te rijden die heel wat voordelen biedt: een zeer laag CO2-gehalte, innovatieve pechverhelping, een ruim aanbod aan opties ... Allemaal terwijl u geniet van service op maat dankzij ons netwerk van professionele distributeurs.

 • taxregulations_1920x1080.jpg
  Belastingen en regelgeving

  Ontdek hoe u uw belastingen berekent en hoe ze in onze formules passen. Zodat u snel kunt genieten van het rijcomfort van uw Audi.

  Meer informatie
Uw Audi fleetspecialist staat voor u klaar

Uw Audi fleetspecialist staat voor u klaar

Wenst u een analyse van uw vloot? Bent u klaar voor de veranderende fiscaliteit? Heeft u vragen over onze modellen en fleetdiensten?

Elias Van Den Broeck, Fleet Manager bij Audi Belgium, helpt u graag verder met advies op maat.

Contacteer Elias Van Den Broeck