Het Audi e-tron gamma: 100% elektrisch en zoveel meer
Het Audi e-tron gamma: 100 % elektrisch, 100 % Audi
Audi België
Audi e-tron gamma

Ja, ze zijn elektrisch.
En nog zoveel meer.

Audi ontwerpt vandaag de wereld van morgen. Sinds de lancering van de Audi e-tron in 2018 heeft Audi zijn aanbod van volledig elektrische wagens voortdurend uitgebreid. Van de veelzijdige SUV tot de prestatiegerichte Gran Turismo: innovatieve oplossingen volgen elkaar op om te voldoen aan de behoeften van alle bestuurders.

Want ja, de Audi e-tron modellen zijn 100% elektrisch. Maar ze hebben nog zoveel meer te bieden. Een uniek design, snelladen, indrukwekkende prestaties of het herdefiniëren van de binnenruimte: de mogelijkheden zijn eindeloos.

00:00 | 00:00
 • 1920x1080_q4-e-tron.jpg
  Audi Q4 e-tron: verbreed uw horizon

  De elektrische revolutie is ontworpen voor alle bestuurders. En dus ook in een compactere vorm: de Audi Q4 e-tron. State-of-the-art prestaties en vernufte technologieën zijn altijd aanwezig: tot 518 km (WLTP) autonomie en een optioneel augmented reality head-up display.

  Ontdek hem
 • 1920x1080_q4-sb-e-tron1.jpg
  Audi Q4 Sportback e-tron: herontdek ruimte

  De komst van de Audi Q4 Sportback e-tron in het 100% elektrische gamma van Audi zorgde voor extase. Nog sportiever, dynamischer en efficiënter, maar ook qua techniek en comfort. De aanpasbare Matrix ledkoplampen bieden u ongekende lichtsignaturen en het ruime interieur herdefinieert het interieur van een compacte SUV.

  Ontdek hem
 • 1920x1080_e-tron-gt1.jpg
  Audi e-tron GT quattro: futuristische fascinatie

  Klaar om een nieuwe dimensie te betreden? Met de Audi e-tron GT quattro versnelt Audi naar opwindende elektrische mobiliteit. Dankzij het snelladen tot 270 kW ga je in slechts 22,5 minuten van 5% naar 80%. Ideaal om snel weer op de baan te zijn. U zit steeds comfortabel in één van de vijf zetels, in een interieur van gedeeltelijk gerecycleerde materialen. Duurzaam tot in de puntjes.

  Ontdek hem
 • 1920x1080_rs-e-tron-gt1.jpg
  Audi RS e-tron GT: een lawine aan emoties

  Opwindende prestaties: dat is de beste manier om de Audi RS e-tron GT te omschrijven. Zijn aerodynamisch en vooruitstrevend sportief design is veel meer dan een aankondiging. De cijfers van de eerste 100% elektrische Audi RS spreken voor zich: 440 kW vermogen en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 3,3 seconden. Vooruitgang in volle vaart.

  Ontdek hem