Audi Hockey League > Audi Sport > Audi België

Audi Hockey League

  • hockey_header.jpg
hockey_header.jpg

Belgisch hockeykampioenschap
wordt Audi Hockey League

Audi, Audi Finance en de Koninklijke Belgische Hockey Bond zijn een sterk partnerschap aangegaan. Vanaf dit jaar en voor minstens drie seizoenen zal het Belgisch hockeykampioenschap officieel Audi Hockey League heten. Het gaat daarbij niet zomaar om een sponsoringovereenkomst, wel om een echt partnerschap met de hockeywereld. Het nationale heren- en damesteam, het Belgisch kampioenschap, allen kunnen ze rekenen op de enthousiaste steun van Audi en Audi Finance bij het bereiken van hun doelstellingen.

Samenwerking voor een vijfde ring Audi is het merk met de vier ringen, maar de samenwerking met de Koninklijke Belgische Hockey Bond mikt op nog een extra ring. Het partnerschap loopt immers tot de Olympische Spelen van Rio in 2016, waar onze nationale teams Red Lions en Red Panthers volop gaan voor de hoogste podiumplaatsen. Het streven naar uitmuntendheid heeft Audi, net zoals de hockeyspelers, in de genen.
Hockeyspelers en gentlemen drivers Didier Willems, directeur Audi Import: "Fair play en respect zijn in het hockey twee fundamentele waarden, die we ook terugvinden bij de Audi-rijders, vaak gentlemen drivers genoemd. Hockey is een sport die staat voor sterke waarden, en ook Audi toont een sterke wil om steeds weer grenzen te verleggen." Hockey kent in België een sterke opmars, zowel wat het aantal spelers betreft als op het vlak van de resultaten. Audi en Audi Finance zijn trots om aan dat succesverhaal te kunnen meeschrijven.
Belang van het team Philippe Simonart, directeur Volkswagen D'Ieteren Finance, waarvan Audi Finance deel uitmaakt, is eveneens opgetogen om met Audi te kunnen deelnemen aan deze uitzonderlijke samenwerking met de Koninklijke Belgische Hockey Bond: "Audi Finance is een onderneming voor financiële dienstverlening die service hoog in het vaandel draagt. Net zoals in het hockey is succes daarbij het resultaat van teamwork. Alle medewerkers van Audi Finance hebben een nauwe band met hun klanten en onderscheiden zich door een grote luisterbereidheid. Wij zijn dan ook verheugd over dit partnerschap, dat het contact met onze – zowel particuliere als professionele – klanten nog zal verbeteren."
Geen sponsoring Door hun naam aan de Koninklijke Belgische Hockey Bond te verbinden, willen Audi en Audi Finance veel meer bereiken dan met een klassieke sponsoring. Het doel is in de eerste plaats de beleving van een gemeenschappelijke ervaring, zoals dat enkel kan bij een sport op topniveau. Een sport die ernaar streeft om zijn waarden en resultaten te vrijwaren. Audi en Audi Finance voorzien onder meer om de leden van het nationale team minstens één keer per jaar samen te brengen voor een teambuildingsactiviteit in een Audi-omgeving, een perfecte manier voor iedereen om de passie voor prestaties en de zin om grenzen te verleggen nog te versterken.