Audi e-tron S Sportback | Audi België
Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S Sportback

Sportief, elegant.
De Audi e-tron S Sportback.

Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 27,6-27,5 (NEDC); 28,1-26,4 (WLTP)
Gecombineerde CO₂-emissie¹ in g/km: 0
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De 100% elektrische Audi e-tron S Sportback² maakt indruk met drie krachtige elektromotoren, een sportief design en een maximale actieradius van 370 km³ (WLTP) met één lading. Zijn vermogen van 370 kW stelt de SUV coupé in staat in slechts 4,5 seconden op te trekken van 0 tot 100 km/h en garandeert maximaal rijgenot tijdens iedere rit.

Beleef de elektrische aandrijving

Vanaf de eerste meter levert de Audi e-tron S Sportback² indrukwekkende sportieve prestaties voor een ongeëvenaard rijplezier. Dat wordt gewaarborgd door het achterwielgerichte karakter van de aandrijving door twee van de drie elektromotoren in combinatie met een uiterst gevoelig gaspedaal. De derde elektromotor wordt indien nodig bliksemsnel geactiveerd om nog meer koppel te leveren. Zowel bij het optrekken van 0 tot 100 km/u in 4,5 seconden (gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 27,6-27,5 (NEDC); 28,1-26,4 (WLTP); gecombineerde CO₂-emissie¹ in g/km: 0) als bij cruisen met 210 km/h kunt u rekenen op een vermogen van 370 kW, een uitstekende wegligging en een indrukwekkende grip.

Prestaties in cijfers

Systeemvermogen

370

kW*

(503 pk)

Acceleratie

4,5

s*

0 tot 100 km/u

Topsnelheid

210

km/u*

Begrensd

*Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 27,6-27,5 (NEDC); 28,1-26,4 (WLTP); gecombineerde CO₂-emissie¹ in g/km: 0.
Dynamisch bovenaanzicht Audi e-tron S Sportback

Herontdek e-performance

Tijdens iedere rit die u maakt met de Audi e-tron S Sportback² wordt het rijplezier versterkt door elektrische koppelvectoring. Geniet van het sportieve rijgedrag, de verbeterde dynamische eigenschappen en een ongeëvenaarde controle op praktisch iedere ondergrond en in alle weersomstandigheden. Sensoren monitoren de rijomstandigheden continu en verdelen de aandrijfkracht tussen de achterwielen op basis van uw persoonlijke rijstijl. Bovendien ondersteunt het systeem wielselectieve koppelregeling: het voorwiel aan de binnenzijde van de bocht wordt bijna onmerkbaar afgeremd om slip te voorkomen en de wegligging te verbeteren.

360 graden zicht Audi e-tron S Sportback

Laat de Audi e-tron S² op u inwerken in een 360 ° -video.

Onmiskenbaar sportief: Het design

Het krachtige sportieve design van de Audi e-tron S Sportback² is een nieuwe uitdrukking van onze progressieve designtaal. De schuin aflopende achterkant en opvallende contouren die de wielen benadrukken, creëren een bijzonder indrukwekkende look. Het achthoekige singleframe in lichtgrijs brengt design binnen in het tijdperk van de e-mobiliteit.

360 graden panoramisch zicht van het interieur

Kleuren en wielen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om een nieuwe Audi e-tron S Sportback² te ontwerpen, geheel volgens uw eigen voorstellingen.
2D2D_CA0-Pyramid_AU51x_etronSB_001_01.jpg
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Antiguablauw, metaalkleur Antiguablauw, metaalkleur
Plasmablauw, metaalkleur Plasmablauw, metaalkleur
Floretzilver, metaalkleur Floretzilver, metaalkleur
Mythoszwart, metaalkleur Mythoszwart, metaalkleur
20” lichtmetalen velgen, 5-spaken-V-design (S-design) 20” lichtmetalen velgen, 5-spaken-V-design (S-design)
21” lichtmetalen velgen, 5-spaken-sterdesign (S-design), grafietgrijs, diamantgeslepen 21” lichtmetalen velgen, 5-spaken-sterdesign (S-design), grafietgrijs, diamantgeslepen
21” lichtmetalen velgen Audi Sport, 5-Y-spaken-rotordesign, zwart, diamantgeslepen 21” lichtmetalen velgen Audi Sport, 5-Y-spaken-rotordesign, zwart, diamantgeslepen

Rijdt snel. Laadt snel.

De Audi e-tron S Sportback² belichaamt fascinerende snelheid, met een actieradius van 370 km³ (WLTP) met één lading. Maar deze zuiver elektrische SUV coupé is bovendien snel wanneer hij stilstaat – aan high-power-laadstations (HPC-stations) kan hij in ongeveer 30 minuten worden opgeladen van 5% tot 80%. U kunt uw wagen ook gewoon thuis opladen, met het e-tron-laadsysteem compact. En dankzij de e-tron Charging Service en 155.000 laadstations verspreid over Europa kunt u zolang blijven rijden als u wilt.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 28,2 (NEDC); 28,4-26,8 (WLTP); gecombineerde CO₂-emissie¹ in g/km: 0
3
De maximale actieradius vereist de efficiency-modus, met airco en verwarming uitgeschakeld. Een andere vereiste is een gebruik in stadsverkeer bij temperaturen van meer dan 5 °C en 19” standaardvelgen.