Audi e-tron S | Audi België

Elektrisch en snel.
De Audi e-tron S.

Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 28,2 (NEDC); 28,4-26,8 (WLTP)
Gecombineerde CO₂-emissie¹ in g/km: 0
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Iedere rit in de herontworpen, zuiver elektrische Audi e-tron S² is fascinerend dankzij de dynamiek die alleen een krachtige elektrische aandrijving kan bieden. Dankzij zijn uiterst gevoelige gaspedaal sprint de Audi e-tron S haast geruisloos van 0 tot 100 km/u in 4,5 seconden. Zijn actieradius van 364 km³ (WLTP) met één enkele lading is indrukwekkend, net als zijn opvallende wendbaarheid en tractie.

Fascinerend vermogen

De Audi e-tron S² is uitgerust met drie elektromotoren, waarvan twee achteraan. De derde, meer naar voren gemonteerde motor wordt indien nodig bliksemsnel geactiveerd om nog meer koppel te leveren – of om voorspellende systemen te ondersteunen in ijzige omstandigheden of in snelle bochten. Zo beschikt de wagen over een maximumsysteemvermogen van 370 kW (gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 28,2 (NEDC); 28,4-26,8 (WLTP); gecombineerde CO₂-emissie¹ in g/km: 0).

Prestaties in cijfers

Systeemvermogen

370

kW*

(503 pk)

Acceleratie

4,5

s*

0 tot 100 km/u

Topsnelheid

210

km/u*

Begrensd

* Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 28,2 (NEDC); 28,4-26,8 (WLTP); gecombineerde CO₂-emissie¹ in g/km: 0.
Vooraanzicht Audi e-tron S

E-volutionaire aandrijving

Tijdens iedere rit die u maakt met de Audi e-tron S² wordt het rijplezier versterkt door elektrische koppelvectoring. Geniet van het sportieve rijgedrag, de verbeterde dynamische eigenschappen en een ongeëvenaarde controle op praktisch iedere ondergrond en in alle weersomstandigheden. Sensoren monitoren de rijomstandigheden continu en verdelen de aandrijfkracht tussen de achterwielen op basis van uw persoonlijke rijstijl. Bovendien ondersteunt het systeem wielselectieve koppelregeling: het voorwiel aan de binnenzijde van de bocht wordt bijna onmerkbaar afgeremd om slip te voorkomen en de wegligging te verbeteren.

360 graden zicht Audi e-tron S

Laat de Audi e-tron S² op u inwerken in een 360 ° -video.

Visuele prestaties

Het dynamische potentieel van de Audi e-tron S² is op het eerste gezicht herkenbaar. Dankzij de opvallende voorbumper, de 23 mm verbrede wielkasten en het diffusorinzetstuk in de bumper, dat bijna de volledige breedte van de achterpartij overspant. Zilverkleurige elementen plaatsen bijzondere accenten – van de voorbumperspoiler tot het singleframe en het diffusorinzetstuk.

360 graden panoramisch zicht van het interieur

Door en door sportief: het interieur

Ook het interieur van de Audi e-tron S² is geheel in stijl. Dankzij de elektrisch verstelbare, met leder/Alcantara beklede sportzetels met S-stempel en ruitvormig patroon. Hetzelfde stempel bevindt zich op de drempelbeschermlijsten en het stuur. Dankzij het royale interieur biedt het voertuig massa's ruimte voor een comfortabele rijervaring.

Kleuren en wielen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om een nieuwe Audi e-tron S² te ontwerpen, geheel volgens uw eigen voorstellingen.
6Y6Y_CA0-Pyramid_AU51x_etron_001_00.jpg
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Antiguablauw, metaalkleur Antiguablauw, metaalkleur
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Cataloniërood, metaalkleur Cataloniërood, metaalkleur
Gletsjerwit, metaalkleur Gletsjerwit, metaalkleur
20” lichtmetalen velgen, 5-spaken-V-design (S-design) 20” lichtmetalen velgen, 5-spaken-V-design (S-design)
21” lichtmetalen velgen, 5-spaken-sterdesign (S-design), grafietgrijs, diamantgeslepen 21” lichtmetalen velgen, 5-spaken-sterdesign (S-design), grafietgrijs, diamantgeslepen
21” lichtmetalen velgen Audi Sport, 5-Y-spaken-rotordesign, zwart, diamantgeslepen 21” lichtmetalen velgen Audi Sport, 5-Y-spaken-rotordesign, zwart, diamantgeslepen

Snel laden. En ontspannen

U kunt niet alleen snel rijden met uw Audi e-tron S², u kunt hem ook snel opladen. Gewoon bij u thuis met het e-tron-laadsysteem compact, of onderweg in maar liefst 155.000 laadstations verspreid over Europa, dankzij de e-tron Charging Service. Aan high-power-laadstations (HPC-stations) kan de e-tron S van 5% tot 80% worden opgeladen in ongeveer een half uur. In combinatie met het geavanceerde recuperatiesysteem bereikt deze zuiver elektrische SUV een actieradius van 364 km³ (WLTP) met één lading.

1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 28,2 (NEDC); 28,4-26,8 (WLTP); gecombineerde CO₂-emissie¹ in g/km: 0
3
De maximale actieradius vereist de efficiency-modus, met airco en verwarming uitgeschakeld. Een andere vereiste is een gebruik in stadsverkeer bij temperaturen van meer dan 5 °C en 19” standaardvelgen.