Al onze elektrische auto's | Audi
Audi e-tron

Het Audi elektrische gamma

Het Audi e-tron gamma: 100 % elektrisch, 100 % Audi

Gecombineerd stroomverbruik: WLTP : 21,6 –26,3 kWh/100 km
Gecombineerd stroomverbruik*: NEDC : 20,6 –24,6 kWh/100 km
Gecombineerde CO₂-emissie*: 0 g/km

Wat begon met een ambitie, is vandaag de realiteit. In 2019 deed de eerste 100% elektrische SUV zijn intrede op de markt, het begin van de elektrische revolutie van het merk. In de volgende maanden volgen nog meer modellen. Vanaf 2025 zullen er meer dan 30 geëlektrificeerde Audi modellen zijn.

 • etron-1.1_1920x1080.jpg
  Compromisloos rijden

  De elektrische modellen van Audi zijn het bewijs dat je ook zonder klassieke brandstoffen verre afstanden kan afleggen. Ze hebben een grote autonomie (> 400 km WLTP) met een hoog koppel en ze zijn uitgerust met innovatieve technologie zoals virtuele spiegels en intelligent energiebeheer.

 • etron-1.2_1920x1080.jpg
  Herladen is kinderspel

  Met een zuiver elektrische Audi wordt herladen kinderspel. Het systeem is super simpel, de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. U kunt op uw Audi verdeler rekenen om het juiste laadsysteem voor thuis te kiezen. Onderweg heeft u toegang tot meer dan 10.000 laadpunten in België en 110.000 in Europa. Met de EDI pas (Electric D'Ieteren Solutions) is ook het Ionity, Allego, Bluecorner en EVBox netwerk beschikbaar in heel Europa. U loopt dus erg weinig risico op een lege batterij.

  Lees meer op onze laadpagina's
audi

Waarom kiezen voor elektrisch?

- Om u 100% ecologisch te verplaatsen.
- Om stiller te rijden.
- Om van fiscale voordelen te genieten.
- Om toegang te krijgen tot Lage Emissie Zones.
- Om nog meer vermogen te hebben.
- Om uw brandstofkosten te verminderen.
- Om uw onderhoudskosten te verminderen.

Weet u niet welke alternatieve brandstof het meest geschikt is voor u?
Vertrouw op Audi om de juiste keuze te maken. U vindt meer informatie over alle alternatieven op deze pagina.

Maak de juiste keuze met Audi
audi

Ontelbare fiscale voordelen

Elektrische wagens bieden ook heel wat fiscale voordelen. Bedrijven kunnen ze bijvoorbeeld tot eind 2019 voor 120% en vanaf 2020 voor 100% aftrekken van de belastingen. In Vlaanderen zijn elektrische wagens vrijgesteld van verkeersbelasting en van belasting op inverkeersstelling (BIV). In Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden minimale bedragen toegepast: € 61,50 BIV en € 83,56 verkeersbelasting (tarief 2019). Het Vlaamse Gewest kent particulieren bij aankoop van een elektrische wagen bovendien een premie van maximaal € 4.000 toe. Opgelet: deze premie verdwijnt in 2020.

Ontdek hier de voordelen
audi

Het tijdperk van elektrische mobiliteit heet e-tron

Met meer dan 400km autonomie (WLTP), een uniek niveau qua comfort, dynamiek en intelligente connectiviteit, is de Audi e-tron de eerste sportieve, 100% elektrische SUV van Audi. Gemaakt voor de mobilieit van morgen. Binnenkort ziet u ook de Audi e-tron GT concept en de Audi e-tron Sportback concept op onze wegen.

Ontdek de e-trons van vandaag en morgen
 • 5_block5.1_1920x1080.jpg
  Naar de Poolcirkel met een Audi e-tron

  6 landen, 6 000 km en een 100% elektrische wagen. Dat was de uitdaging die een journalist en een fotograaf aangingen achter het stuur van een Audi e-tron. Hun vooroordelen smolten als sneeuw voor de zon toen ze voorbij de Poolcirkel reden. Volg hun reis.

  Lees het hele reisverslag
 • 5_block5.2_1920x1080.jpg
  Advies voor een nieuwe manier van reizen

  Stilte, respect, comfort en eenvoud. Rijden in een volledig elektrische wagen opent deuren naar een nieuwe wereld. Met enkele tips en nieuwe gewoontes, zal u het reisgegeven herontdekken op een manier die u nooit voor mogelijk hield.

  Lees meer tips over reizen in een Audi e-tron
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.