Modellen > Audi e-tron > Audi België
e-tro n modellen

Elektriciteit volgens Audi: een gamma dat groeit

Alles begon met de Audi e-tron. Maar sindsdien heeft Audi heel wat inspanningen ondernomen om nog andere modellen op de markt te brengen.

 • etron-models-1.1_1920x1080.jpg
  Audi e-tron: leider in de elektrische revolutie

  Met de Audi e-tron zetten Audi de bakens uit van zijn elektrische ambities: een grote autonomie, een krachtige motor, rijcomfort, innovatieve technologie en een uniek design. Vergeet uw vooroordelen en stap vandaag al in de mobiliteit van morgen.

  Ontdek hem nu
 • 1920x1080-7-A_E-TRON_191021.jpg
  Audi e-tron Sportback: elektrisch en krachtig

  Als sportieve coupé-versie van de Audi e-tron, maakt de SUV Audi e-tron Sportback de elektrische rijervaring nog opwindender, met nog sterkere prestaties. Beschikbaar vanaf december 2019.

  Ontdek hem nu
 • e-tron-s-2021.jpg
  Elektrisch en snel: De Audi e-tron S.

  Iedere rit in de herontworpen, zuiver elektrische Audi e-tron S is fascinerend dankzij de dynamiek die alleen een krachtige elektrische aandrijving kan bieden. Dankzij zijn uiterst gevoelige gaspedaal sprint de Audi e-tron S haast geruisloos van 0 tot 100 km/u in 4,5 seconden. Zijn actieradius van 364 km (WLTP) met één enkele lading is indrukwekkend, net als zijn opvallende wendbaarheid en tractie.

  Ontdek hem
 • e-tron-s-sportback.jpg
  Sportief, elegant: De Audi e-tron S Sportback.

  De 100% elektrische Audi e-tron S Sportback maakt indruk met drie krachtige elektromotoren, een sportief design en een maximale actieradius van 370 km (WLTP) met één lading. Zijn vermogen van 370 kW stelt de SUV coupé in staat in slechts 4,5 seconden op te trekken van 0 tot 100 km/h en garandeert maximaal rijgenot tijdens iedere rit.

  Ontdek hem
 • etron-models-2.1_1920x1080.jpg
  Audi e-tron GT concept: elektrische Gran Turismo

  Deze conceptwagen is een zuiver elektrische vierdeurscoupé met een carosserie in carbonvezels, aluminium en staal. De Audi e-tron GT concept introduceert Gran Turismo in de elektrische revolutie. Commercialisering vanaf 2021.

  Ontdek hem
 • 1920x1080_USP exterior_2.jpg
  Audi Q4 e-tron concept: de compacte SUV van de toekomst

  In 2019 was deze wagen al de ster van het autosalon in Genève, maar nu is de Audi Q4 e-tron concept zo goed als klaar om ook de weg te veroveren. Vanaf 2021 voegt dit model een compacte variant toe aan de elektrische revolutie van Audi, met dezelfde voordelen wat betreft prestaties, veiligheid en technologische mogelijkheden. Maak kennis met deze nieuwe SUV: 100% elektrisch, 100% e-tron.

  Ontdek hem
 • 1920x1080_USP - design ext.jpg
  Compacte, elektrische coupé: De Audi Q4 Sportback e-tron concept.

  Nog sportiever. Nog dynamischer. En efficiënt en hoogtechnologisch als vanouds. De intrede van Audi Q4 Sportback e-tron concept in het 100% elektrische gamma van Audi gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Zijn atletische schoonheid, ruime interieur en krachtige motoren zijn allemaal kenmerken die hem meteen tot een vaste waarde in het Audi-universum katapulteren. Afspraak op de baan in 2021.

  Ontdek hem