RS modellen > Audi Sport > Audi België
TT RS

Audi stelt zijn sportieve lijn voor

Het RS gamma: Audi op z'n sportiefst

#OwnEverySecond

Sport was altijd al deel van het Audi DNA. Het merk ontwikkelt al decennia modellen, geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven. Van de compacte Audi RS 3 Sportback tot de ultra-sportieve Audi R8, om maar te zwijgen van de komst van de nieuwe Audi RS 5 Sportback ... U zweert bij een doorgedreven dynamische rijstijl? Het RS gamma bedient u op uw wenken.

R8 spyder

Audi R8 Spyder: 360° rijplezier

Glij achter het stuur. Open het dak. Licht en luchtig als een zomerbries, toont de Audi R8 Spyder u de wereld in toptempo.

Ontdek hem hier
R8 Coupé

Audi R8 Coupé: één brok spieren

Hebt u ooit al in een racewagen gezeten? Met zijn ultrakrachtige V10-motor, is de Audi R8 Coupé dé belichaming van het sportieve DNA van het merk.

Ontdek hem hier
TT RS Roadster

Audi TT RS Roadster: fascinerend en authentiek

Al wat een sportwagen spannend maakt vindt u in deze Audi terug. Tweezitter, laag zwaartepunt, dynamische besturing en quattro aandrijving... Samengevat: rijplezier in zijn zuiverste vorm.

Ontdek meer
TT RS Coupé

Audi TT RS Coupé: toppunt van sportiviteit

Hij is uitzonderlijk krachtig en heeft een adembenemend design. De Audi TT RS Coupé biedt een ongeëvenaarde wegligging en rijdynamiek. Hét topmodel in de TT-reeks van Audi Sport.

Ontdek er meer over
RS3 Berline

Audi RS 3 Berline: start in pole position

Met een motor van 400 pk en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 4,1 seconden is de Audi RS 3 Sedan simpelweg de krachtigste in zijn klasse.

Ontdek hem zelf
RS3 Sportback

Audi RS 3 Sportback: klinkt als muziek in de oren

Laat van u horen met de nieuwe 5-cilindermotor van de Audi RS 3 Sportback. Het unieke motorgeluid levert u dé soundtrack voor een rijervaring met onuitgegeven intensiteit.

Ervaar het hier