Het Audi RS gamma
TT RS

Audi stelt zijn sportieve lijn voor

Het RS gamma: Audi op z'n sportiefst

#PerformanceIsAnAttitude

Sport was altijd al deel van het Audi DNA. Het merk ontwikkelt al decennia modellen, geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven. Van de compacte Audi RS 3 Sportback tot de ultra-sportieve Audi R8, om maar te zwijgen van de komst van de nieuwe Audi RS 5 Sportback ... U zweert bij een doorgedreven dynamische rijstijl? Het RS gamma bedient u op uw wenken.

Onze flagship models

 • Audi_R8_Spyder.jpg
  Audi R8 Spyder
  360° rijplezier

  Glij achter het stuur. Open het dak. Licht en luchtig als een zomerbries, toont de Audi R8 Spyder u de wereld in toptempo. En ontdek ook onze Audi R8 Coupé. Bij geen enkel ander model komen de Audi-genen zo uitgesproken naar boven.

  Ontdek hem hier
 • Audi_RS_TT_Coupe.jpg
  Audi TT RS Coupé
  Toppunt van sportiviteit

  Hij is uitzonderlijk krachtig en heeft een iconsich design. De Audi TT RS Coupé biedt een ongeëvenaarde wegligging en rijdynamiek. Hét topmodel in de TT-reeks van Audi Sport. Ontdek ook onze Audi TT RS Roadster. Uw ultieme sportroadster voor puur rijplezier en dagelijks gebruik. Zowel met open kap als gesloten.

  Ontdek hem hier

Onze populaire RS modellen

 • Audi_RS_A3_Sportback.jpg
  Audi RS 3 Sportback: klinkt als muziek in de oren

  Laat van u horen met de nieuwe 5-cilindermotor van de Audi RS 3 Sportback. Het unieke motorgeluid levert u dé soundtrack voor een rijervaring met onuitgegeven intensiteit. Kent u onze Audi RS 3 Berline? Eén tikje op het gaspedaal zegt het allemaal: rasecht racen. Beleef de sensaties van de topversie van deze compacte klassieker.

 • Audi_RS_A4_Avant.jpg
  Audi RS 4 Avant: hier is sportiviteit standaard

  Krachtig zoals een sportwagen. Functioneel zoals een Avant. De ideale wagen voor moderne gezinnen.

  Ontdek hem hier
 • Audi_RS_A5_Sportback.jpg
  Audi RS 5 Sportback: sportief in elke vezel

  De Audi RS 5 Sportback is meer dan zomaar een sportieve wagen: hij is het toppunt van functionaliteit, comfort en dynamisme. Maak de topatleet in u wakker. En voel zijn topprestaties, van kop tot teen.

  Ervaar het hier
 • Audi_RS_A5_Coupe.jpg
  Audi RS 5 Coupé: prestaties in de hoogste versnelling

  Beleef dynamisme als nooit tevoren. Een opvallend front dat een en al kracht uitstraalt met de kenmerkende lijnen van een coupé. Breed. Dominant. En een indrukwekkende achterkant.

  Ontdek hem hier
 • Audi_RS_A6_Avant.jpg
  Audi RS 6 Avant: leef zonder grenzen

  U zal meteen vallen voor zijn sterke uitstraling. De Audi RS 6 Avant heeft het allemaal. Design perfect gekoppeld met kracht.

  Ontdek hem zelf
 • Audi_RS_A7_Sportback.jpg
  De Audi RS 7 Sportback: ongetemde schoonheid

  Wild en ongetemd of gebalanceerd en esthetisch? De Audi RS 7 Sportback biedt beide. Geniet van het geweldige gevoel dat u geen compromissen hoeft te sluiten.

  Ontdek meer

Onze RS SUV modellen

 • Audi_RS_Q3.jpg
  Audi RS Q3: leef legendarisch

  Niet de puls van de tijd volgen, maar onze eigen impulsen. De Audi RS Q3 met zijn atletisch design is de geknipte partner. Klaar om te vertrekken?

  Ontdek hem hier
 • Audi_RS_Q3_Sportback.jpg
  De Audi RS Q3 Sportback: SUV én coupé

  Waarom uw vrijheid laten beknotten? De Audi RS Q3 Sportback biedt naast zijn adembenemende prestaties een hoge gebruiksvriendelijkheid met plaats voor veel mogelijkheden. Gewoon flexibel blijven.

  Ontdek hem hier
 • Audi_RS_Q8.jpg
  De Audi RS Q8: buitenaards vermogen

  Spring eruit en onderscheid u van de rest. Laat u daarbij helpen met de Audi RS Q8. Een krachtpatser met ongeëvenaard veel zelfvertrouwen.

  Ervaar hem hier