Audi TT RS Coupé > Audi België

Audi TT RS Coupé

Krachtiger dan ooit. Nieuwe Audi TT RS Coupé.

De ongeëvenaarde sound van een vijfcilinder, een indrukwekkend vermogen van 294 kW (400 pk) en betrouwbare tractie dankzij de permanente quattro-vierwielaandrijving. De nieuwe TT RS, de speerpunt van de TT-modelreeks, wordt onder het label van Audi Sport op de markt gebracht.

Ontdek het hele Audi Sport gamma bij één van onze 3 officiële Audi Sport verdelers
 • DELORGE AUTOMOTIVE HASSELT

 • Herkenrodesingel 8 C
  3500 Hasselt
  +32 11 27 84 40

 • AUDI DELBAR

 • Gentstraat 99-101
  8930 Rekkem
  +32 56 43 35 70

 • AUDI CENTER BRUSSELS

 • Bemptstraat, 38
  1620 Drogenbos
  +32 2 371 27 11

Krachtiger dan ooit

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi TT RS Coupé

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_ATTRS_161005.jpg
  Salonvoorwaarden 2018

  € 3.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi TT RS Coupé met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 10.000 incl. BTW.


  Verlengd tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler.

  Downloaden
TT RS Coupé
1920x1080_ATTRS_161005_coupe_1.jpg
"De nieuwe vijfcilindermotor uit aluminium ontwikkelt 400 pk, dat is 60 pk meer dan zijn voorganger", vertelt Dr. Ing. Stefan Knirsch, binnen de raad van bestuur van Audi verantwoordelijk voor technische ontwikkeling. "Samen met de quattro-vierwielaandrijving staat hij garant voor sportief rijplezier bij een maximale tractie. Voor het eerst maakt Audi op een serieproductiemodel gebruik van de Matrix OLED-achterlichten."
quattro-vierwielaandrijving

De kracht van de 2.5 TFSI-motor wordt via een bliksemsnel schakelende S tronic-zevenversnellingsbak naar de permanente vierwielaandrijving quattro gestuurd. Een lamellenkoppeling verdeelt de kracht volledig variabel tussen de beide assen. Een sterke grip en uitzonderlijk rijplezier zijn het resultaat. De selectieve koppelverdeling per wiel maakt de handling nog pittiger en veiliger. Via het Audi drive select-systeem kan de bestuurder de quattro-vierwielaandrijving, maar ook de stuurinrichting, de S tronic, de motorkarakteristiek en de uitlaatkleppen beïnvloeden. Hij heeft daarbij de keuze uit vier modi: comfort, auto, dynamic en individual.

Infotainment en Audi connect

Ook op het vlak van infotainment biedt Audi tal van highend technologieën. Tot de opties behoren de MMI Navigatie plus met MMI touch inclusief zoekfunctie via vrije tekstinvoer en natuurlijke spraakbediening en de onlinemodule Audi connect met WLAN-hotspot. Met de Audi phone box kunnen compatibele smartphones via inductie worden opgeladen en voor een optimale ontvangst aan de voertuigantenne gekoppeld worden. De nieuwe Audi smartphone interface geeft een selectie van apps vanaf de smartphone rechtstreeks via de Audi virtual cockpit weer. Een highlight voor muziekfanaten is het Bang & Olufsen Soundsystem.

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.