Zoute Grand Prix 2018: puur prestige

Zoute Grand Prix 2018: puur prestige

Legendarische wagens, bekende koppen en prachtig herfstweer. Méér heb je niet nodig om honderden autoliefhebbers naar Knokke-Heist te lokken voor de jaarlijkse hoogmis van de klassieke sportwagens en andere baanbrekende automodellen. De negende editie van de Zoute Grand Prix in Knokke-Heist werd dan ook een overweldigend succes.

Lees artikel
 • TOTAL 24 Hours of Spa_1920x1080.jpg
  Achter de schermen van de TOTAL 24 Hours of Spa

  De TOTAL 24 Hours of Spa is een uithoudingsrace die zijn gelijke niet kent. Het is een van de meest prestigieuze races ter wereld, en Audi een van de trouwste deelnemers. En het zou geen uithoudingsrace zijn als ze niet het uiterste vergt van zowel piloten als auto's. De overwinning gaat dus naar wie het slim aanpakt. Om daar meer over te weten te komen ging Sofie Luyckx, PR Manager van Audi, een kijkje nemen achter de schermen van het Belgian Audi Club Team WRT. Bekijk de wedstrijd door de ogen van een insider. Van de keuze van de kledij en de helm tot de hectiek tijdens de pitstops. En ontdek hoe de piloten tussen hun races ontspannen…

  Lees artikel
 • Formula_E_1920x1080.jpg
  Formula E Parijs - Het Audi team vecht terug

  Wat was het fantastisch op 28 april... de dag waarop de 8e editie van het Formule E-kampioenschap de meest revolutionaire, elektrische eenzitters bij elkaar bracht. Deelnemers Lucas di Grassi en Daniel Abt inspireerden de menigte van achter het stuur van hun Audi e-tron FE04. David Kervyn, public relation medewerker bij Audi, zakte af naar Parijs en deelt zijn vele indrukken met u.

  Lees artikel
 • A185479_1920x1080.jpg
  Van het circuit naar de stad: het laboratorium van de Formula E

  Al vier seizoenen rijgt de Formula E in de schaduw van zijn grote broer, de Formule 1, de ene spannende race na de andere aan elkaar. En al sinds het begin van het verhaal verschijnt ook Audi steevast aan de start. Niet alleen omwille van de autosport, maar ook voor die unieke meerwaarde: de nieuw uitgewerkte technologieën uittesten om ze later te kunnen integreren in in serie geproduceerde auto’s.

  Lees artikel
 • Dries_883x496.jpg
  In het spoor van een racepiloot

  Amper 20 en hij mag de 24 uur van Le Mans en de 12 uur van Bathurst al op zijn naam schrijven. Een interview met Audi Sport fabriekspiloot Dries Vanthoor.

  Lees artikel
 • a182001-883x496.jpg
  Formula E in Parijs

  Het vierde Formula E-seizoen strijkt op 28 april voor de derde keer neer in Parijs voor de Qatar Airways Paris E-Prix.

  Lees artikel
 • 1920x1080_03_MediaInlineGallery_ARS4_171006.jpg
  De Audi RS 4: oud versus nieuw

  Onze Audi modellen evolueren snel. Hoe snel? Dat mocht onze reporter aan den lijve ondervinden. Hij testte de nieuwe Audi RS 4 en reed naar de Altmühl-vallei, samen met de eigenaar van het allereerste model.

  Lees artikel
 • belgian-audi-club-883x496.jpg
  Audi Sport schrijft geschiedenis

  Audi en autosport hebben een lange en succesvolle geschiedenis samen. En ook 2018 belooft een sportief en spannend jaar te worden. Wat staat dit jaar op het programma van Audi Sport? Ontdek het hier.

  Lees artikel
 • 883x496_audi-goose.jpg
  GOOSE vs Audi R8 Coupé

  Ronkende motoren en een stevige beat. Goose verwelkomt een vijfde bandlid, de Audi R8 Coupé V10 plus. Bekijk de clip en making-of van ‘Circles’.

  Lees artikel
 • blancpain-header_883x496.jpg
  Solide prestatie voor Audi op Blancpain Sprint Cup Zolder

  Belgian Audi Club Team WRT sterk in openingsmanche Blancpain GT Series Sprint Cup in Zolder. De resultaten in woord en beeld.

  Lees artikel
 • formula_2_883x496.jpg
  Elektrische stadsrace

  Audi ruilt het WEC-kampioenschap voor Formule E, het ideale labo om elektrisch vermogen te testen en energieverbruik te optimaliseren

  Lees artikel
 • ski-the-world.jpg
  Ski the World

  De nieuwe Audi quattro film die de wereld veroverte

  Lees artikel
 • formula_e_883x496.jpg
  Formule E: emotie in plaats van emissie

  De Formula E is de toekomst van de autosport. Sinds 2014 schiet de populariteit pijlsnel de hoogte in. Onvermijdelijk, want de prestaties van elektrische motoren spreken voor zich.

  Lees artikel