• audisalon_header_1920x1080_01b.jpg
  Een autosalon vol primeurs voor Audi in Frankfurt

  Geen beter moment dan een autosalon om een nieuw model op de wereld los te laten. Met twee wereldprimeurs en tal van andere nieuwigheden stelde Audi op het Autosalon van Frankfurt allerminst teleur. Het woord 'ontdekken' deed er z'n betekenis alle eer aan.

  Lees het artikel
 • mag_audinight_header_1920x1080_01.jpg
  Indrukwekkende reeks nieuwe modellen in de kijker op Audi Night

  2019 was een jaar vol innovaties bij Audi: naast de spraakmakende lancering van de Audi e-tron staat ook een nieuwe generatie klaar binnen de A- en Q-families. Hoog tijd om een aantal modellen van dichtbij te komen bewonderen in een feestelijk kader. Fans van het merk met de vier ringen noteren best nu al de Audi Night op 17 oktober met stip in hun agenda!

  Lees het artikel
 • mag_interviewfleet_header_1920x1080_01.jpg
  “Ons fleet-aanbod is opnieuw sterker geworden”

  Met de herfst volop in aantocht kijkt Sébastien Laebens, Fleet Manager bij Audi Belgium, alvast terug op een boeiend 2019. Tegelijk maakt hij zich klaar voor een nieuwe spurt, met tal van interessante nieuwigheden.

  Lees het artikel
 • DIE00073_world_luxury_car_Header_1920x1080.jpg
  De Audi A7 Sportback: Luxewagen van het Jaar 2019

  De uitreiking van de World Car Awards vond recent plaats tijdens de New York International Auto Show. In de categorie ‘luxewagens’ wist de Audi A7 Sportback de eerste prijs weg te kapen. Hij volgt daarmee in de voetsporen van de Audi A8.

  Lees het artikel
 • DIE00073_Q3-carofyear_1920x1080-a.jpg
  De Audi Q3 verkozen tot beste compact SUV in Duitsland

  De Audi Q3 was nog maar pas gelanceerd of hij kon al onmiddellijk op heel wat bijval rekenen. Dit was al te merken aan de vele bewonderende blikken op het jongste autosalon. En het wordt nu bevestigd door de bekroning als « beste compact SUV » door de lezers van het grootste Duitse automagazine.

  Lees het artikel
 • 22.jpg
  Het 97e Autosalon: een epische editie

  Het Autosalon in Brussels Expo zit er weer op. 442.111 bezoekers vereerden het met een bezoek, waaronder ook heel wat Audi liefhebbers. Want het merk met de vier ringen stelde dit jaar maar liefst 27 modellen voor op een stand van bijna 2000 m2. Vooral de Audi e-tron én de Audi R8 mochten op heel wat bewonderende blikken rekenen.

  Lees artikel
 • 20-TT-Zolder-header.jpg
  De Audi TT blaast 20 kaarsjes uit en viert dat in stijl

  Voor de twintigste verjaardag van zijn legendarische sportwagen pakte Audi groots uit. Het merk met de vier ringen nodigde alle eigenaars van een Audi TT, van alle leeftijden, uit om op 17 november de onweerstaanbare aantrekkingskracht van dit stijlicoon te komen vieren op het circuit van Zolder.

  Lees artikel
 • TT-20-Fans-header.jpg
  20 jaar Audi TT: het woord aan de fans

  Zij die ermee rijden, kunnen er het best over praten. Om de 20e verjaardag van de Audi TT te vieren geven we het woord aan zij die de legende doen verder leven. Zij die koste wat het kost een Audi TT willen hebben.

  Lees artikel
 • TT-20-years-edition-header-steer.jpg
  Audi TT 20 Years: een erg speciale beperkte serie

  Je wordt niet elke dag 20. Om deze mooie leeftijd te vieren kreeg de legendarische Audi TT een nieuwe look en stellen we een nieuw model en een beperkte serie voor. Een verjaardagsmodel als eerbetoon aan de eerste versie van dit ondertussen legendarische sportmodel.

  Lees artikel
 • A1813246_large_1920x1080.jpg
  Update: vandaag in de fabriek van Vorst …

  De afgelopen maanden hebben we al veel gecommuniceerd over de fabriek in Vorst. Hoog tijd voor een update over de productie van de auto en zijn batterij, die inmiddels op kruissnelheid is gekomen. Een blik achter de schermen op de montage van de eerste 100 procent elektrische Audi SUV, en de geavanceerdere technologieën die Audi helpen om om elektrische mobiliteit nog duurzamer te maken.

  Lees artikel
 • factory_1920x1080.jpg
  Audi en Umicore gaan de batterijen
  van de Audi e-tron recycleren.

  Sinds de start van de productie van de Audi e-tron in juni 2018 hebben Audi en Umicore, de technologie- en recyclagespecialist, gewerkt aan een recyclagesysteem voor de batterij van de eerste 100 procent elektrische Audi. Hun inspanningen staan vandaag in een concreet actieplan.

  Lees artikel
 • Audi-TT-Birthplace_1920x1080_2.jpg
  Audi viert 20 jaar TT
  waar het allemaal begon.

  Geen mooier verhaal dan dat van de Audi TT. Audi’s eerste sportcoupé bestaat 20 jaar. En om dat op gepaste wijze te vieren, trok de TT Owners Club – een clubje fervente Audi TT-fans – naar de plek waar deze legende het daglicht zag.

  Lees artikel
 • A186773_1920x1080.jpg
  De nieuwe Audi A1 Sportback:
  design in een digitale fase

  Wat gebeurt er wanneer je 4.300 laptops combineert met vakmanschap? Om dat te weten te komen, ging onze reporter op stap in het Audi Design Center, in het gezelschap van de nieuwe Audi A1 Sportback.

  Lees artikel
 • Audi-TT_Isle-of-Man_Leaderboard_Strecke_Tourist_Trophy-1920x1080.jpg
  Audi TT: de legende bestaat 20 jaar.

  Geen flitspalen, radarcontroles of snelheidslimieten … Het eiland ‘Man’ in de Ierse Zee is een van de meest opwindende locaties ter wereld. Het is dé geboorteplaats van de Tourist Trophy, of de TT: een extreem gevaarlijke motorrace waar jaarlijks 40.000 toeristen op af komen. En waar 20 jaar geleden een legendarisch, bewogen automodel naar genoemd werd. Geen betere locatie dus voor de 20e verjaardag van de Audi TT.

  Lees artikel
 • Q8-Testfahrt-China_Q8_fährt_im_Regen-1920x1080.jpg
  De nieuwe Audi Q8: dwars door Chinese regen

  Er is maar één manier om te weten te komen hoe een auto het doet op de weg. Je moet hem testen in uitzonderlijke omstandigheden, en hem tot het uiterste drijven. En dat is precies wat we hebben gedaan met de nieuwe Audi Q8. In China.

  Lees artikel
 • 1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_171002.jpg
  De Audi A8 spreekt een nieuwe designtaal

  De Audi A8 spreekt een nieuwe designtaal. Deze limousine heeft een ingenieus bedieningsconcept. Hij werpt een nieuw licht op elegantie. En zijn grandiose interieur bezorgt u onderweg het ultieme comfort. Wie laten we daar beter over aan het woord dan de Audi designers zelf?

  Lees artikel
 • mexique_1980x1080.jpg
  Mexico, het mekka voor autobouwers!

  Er bestaat geen betere locatie om de Audi Q5 te testen dan het tot de verbeelding sprekende schiereiland Baja California. Welkom op roadtrip in … Mexico.

  Lees artikel
 • nieuwe-audi-rs-5-sportback_883x496.jpg
  Verleidelijk design en prestaties van de bovenste plank: de nieuwe Audi RS 5 Sportback

  Audi Sport brengt een vooruitstrevend, prestatiegericht model met vijf deuren op de markt: de Audi RS 5 Sportback beleefde zijn wereldpremière op de New York International Auto Show (van 28 maart tot en met 9 april 2018) in zijn Amerikaans-Canadese livrei. Hij brengt een tot de verbeelding sprekend design en een hoge mate van dagelijks gebruiksgemak samen in een model met superieure prestaties.

  Lees artikel
 • 883x496_AA6_A_181001.jpg
  Nieuwe Audi A6 Avant

  De nieuwe Audi A6 Avant combineert een dynamische uitstraling met veelzijdigheid. De achterkant kreeg een opvallend design mee en herbergt een flexibele bagageruimte met een volume van 565 tot 1.680 liter. Ruimte voor avant-gardedesign en functionaliteit!

  Lees artikel
 • 883x496_AA6_A_181002.jpg
  Zoveel meer dan een gezinswagen

  Is uw gezin toe aan een nieuwe wagen? Dan wegen veiligheid, ruimte en efficiëntie zwaar door in uw keuze. Dankzij de nieuwe Audi A6 Avant hoeft u ook rijplezier niet opzij te schuiven.

  Lees artikel
 • De_nieuwe _Audi _A7_Sportback_883x496.jpg
  Bouwen en programmeren, met het oog op morgen

  Met de nieuwe intelligente Audi A7 op zoek naar soortgenoten... Wij stapten in en gingen op bezoek bij drie Belgen die op hun manier anticiperen op de toekomst. Een gesprek met projectontwikkelaars en een schooldirecteur die breken met conventies.

  Lees artikel
 • die00026-7-883x496.jpg
  De Audi stand in beeld

  Het Autosalon van Brussel was een groot succes. De spectaculaire Audi- stand werd 'the place to be' voor iedereen die een blik wilde werpen op de toekomst van de auto. De beelden zeggen genoeg.

  Lees artikel
 • aa7-171025-883x496.jpg
  Nieuwe Audi A7 : een wagen voor de toekomst!

  Wat schuilt er achter de imposante schoonheid van de nieuwe Audi A7 Sportback? Wat zijn de nieuwigheden op het vlak van rijhulp, dynamiek, comfort, infotainment en zelfstandig rijden? We praten erover met mensen die de A7 door en door kennen. Maak kennis met de ingenieurs die hem creëerden.

  Lees artikel