Audi Magazine

De wagens

De nieuwe Audi RS 3: ongeëvenaarde sportiviteit voor dagelijks gebruik

De nieuwe Audi RS 3: ongeëvenaarde sportiviteit voor dagelijks gebruik

Van 0 tot 100 in 3,8 seconden, een topsnelheid tot 290 km/u, RS Torque Splitter en specifieke RS-rijmodi: de nieuwe Audi RS 3 biedt u dynamische eigenschappen van topniveau en de beste cijfers in zijn segment. Met zijn 294 kW (400 pk) sterke vijfcilinder combineert hij bliksemsnelle acceleraties met een verslavende sound. Bovendien zou zijn design niet misstaan in competitiemodellen.

Lees het artikel
Audi grandsphere concept. First class voor de toekomst.

Audi grandsphere concept. First class voor de toekomst.

Met de Audi grandsphere concept toont Audi zijn visie op de limousine van de toekomst. Deze concept car laat zien hoe luxueus comfort er in toekomst zal uitzien: 100% elektrisch, autonoom, intuïtief en met een persoonlijke ruimte voor meeslepende ervaringen.

Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Audi grandsphere concept. Reis door de tijd in eerste klasse.

  De Audi grandsphere concept werd gepresenteerd op de IAA 2021. Een stuur en pedalen die verdwijnen om het volume van het interieur te vergroten. Meer ruimte, meer luxe, meer comfort voor deze tweede conceptstudie van de Audi sphere familie. Het doel? Een ongeëvenaarde premium ervaring bieden aan wie zich in vervoering laat brengen door deze formidabele elektrische Audi van morgen.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_HEADER.jpg
  Audi skysphere concept. De elektrische luxe roadster van morgen

  De toekomst van de automobielsector, die vindt u tijdens de Monterey Car week op het legendarische Pebble Beach in Californië. Elk jaar worden hier met veel grandeur de concept cars van morgen tentoongesteld. En ja, ook Audi staat klaar met ideeën voor de toekomst.

  Lees het artikel
 • HEADER_Aerodynamik-winkanal-05621B04.jpg
  Audi RS e-tron GT. Als een speer door de lucht.

  Bij elektrische wagens zoals de Audi RS e-tron GT wordt het belang van aerodynamica steeds groter. Een vermindering van de luchtweerstand heeft immers een directe invloed op de actieradius van de wagen. Het design werd daarom tot in de perfectie geoptimaliseerd in de windtunnel van Audi.

  Lees het artikel
 • HEADER - Q4_2021_2768.jpg
  Audi kiest Sonos als nieuwe audiopartner

  De mooiste klank in een Audi? Uw hartslag die versnelt. Tenzij u liever geniet van het nieuwe Sonos audiosysteem. Bestuurders van de Audi Q4 e-tron en Audi Q4 Sportback e-tron kunnen hier in première van genieten, andere modellen volgen binnenkort.

  Lees het artikel
 • HEADER-A212029_large.jpg
  Ontdek alles over het exterieurdesign van de nieuwe Audi Q4 e-tron.

  De toekomst van elektrische mobiliteit oogt alweer een stuk opwindender met de lancering van de nieuwe Audi Q4 e-tron en Q4 e-tron Sportback. Met hun sportieve design en talloze innovatieve designaccenten maken beide modellen meteen indruk.

  Lees het artikel
 • HEADER_q5_2020_2192.jpg
  De Audi Q5 Sportback overtuigt elke bestuurder

  Sommigen kiezen een wagen omwille van zijn design. Anderen voor zijn sportieve prestaties, of zelfs voor de geavanceerde technologieën. Bij de Audi Q5 Sportback hoeft u niet te kiezen: hij beschikt over alle troeven om elk type bestuurder te overtuigen.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_A210951_medium_header.jpg
  De nieuwe Audi Q4 e-tron: beleef de elektrische revolutie van binnenuit

  Nog voor zijn officiële marktintroductie op 14 april 2021, onthult de Audi Q4 e-tron al de troeven van zijn interieur. De compacte elektrische SUV wordt de nieuwe referentie op het gebied van comfort en controle en maakt indruk met zijn ruimteconcept, zijn innovatieve stuur en zijn gebruik van augmented reality. Welkom aan boord.

  Lees het artikel
 • q5_2020_2148_header.jpg
  Tech talk: zo veilig bent u in uw Audi

  Fietser in uw dode hoek? Uw Audi signaleert het u. IJzel op de weg? U weet het voor u het ziet. Met tal van technische innovaties verbetert Audi dag na dag uw veiligheid en die van andere weggebruikers. Ontdek hoe.

  Lees het artikel
 • A209041_medium_header.jpg
  Inpluggen … en de wereld veranderen: het hybride gamma van Audi

  Wilt u uw dagelijkse uitstoot verminderen met behoud van alle comfort en rijplezier? Ontdek het plug-inhybride gamma van Audi. Een compacte wagen, een luxeberline of een SUV: aan u de keuze. Een ding is in elk geval zeker: deze wagens bieden u een duurzaam en kwaliteitsvol alternatief, volgens uw behoeften.

  Lees het artikel
 • 1920x1080__MH13871.jpg
  Oog voor detail: het design van de Audi e-tron GT

  De Audi e-tron GT quattro en RS e-tron GT zijn de belichaming van een nieuwe vorm van mobiliteit bij Audi. En dat komt tot uiting in alle aspecten van het design. Van de vormgeving van het dashboard tot de wielkasten. Ontdek hoe design, duurzaamheid en hightech versmelten in deze gran turismo.

  Lees het artikel
 • _MH14673_header.jpg
  De 5 records van de Audi e‑tron GT

  In de sportwereld draait alles rond topprestaties. Zo ook voor de Audi e-tron GT quattro en RS e-tron GT. Hun gespierde looks kon u al ontdekken. Maar wist u ook welke cijferrecords deze helden breken?

  Lees het artikel
 • marc-lichte_header.jpg
  Interview: designer Marc Lichte over de Audi e-tron GT quattro

  Twee jaar na de voorstelling van het concept is hij er eindelijk: de Audi e-tron GT quattro. De eerste 100% elektrische Gran Turismo van het merk. Hoog tijd voor een gesprek met de bezieler van de wagen: hoofd van Audi Design Marc Lichte. Een gesprek over esthetiek, efficiëntie en … fysica.

  Lees het artikel
 • Header_rs6-gto-concept.jpg
  Kijken en nog eens kijken: Audi RS 6 GTO concept steelt de show

  Herinnert u zich nog hoe de Audi 90 quattro IMSA GTO de Amerikanen in hun hemd zette in 1989? Ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van quattro, brengt Audi hulde aan deze legende met de Audi RS 6 GTO concept. Leuk om te weten: de basis voor deze conceptcar is een afstudeerproject van stagiairs aan de Audi Akademie.

  Lees het artikel
 • audi-e-tron-routeplanner-header.jpg
  Tech Talk: de Audi e-tron routeplanner

  Een slimme assistent in uw elektrische wagen. Dat is de Audi e-tron routeplanner. Want hij berekent voor u de snelste route van A naar B en houdt daarbij rekening met laadstops, beschikbare laadpalen én uw persoonlijke rijstijl. En er is nog meer mogelijk … Ontdek alle details.

  Lees het artikel
 • e-tron-gt-concept_Header_alt.jpg
  Audi e-tron GT concept: een uniek geluid en productieproces

  Het volledig elektrische gamma van Audi wint binnenkort nog aan kracht met de komst van de Audi e-tron GT. De vierdeurs coupé zal in 2021 op de weg te zien zijn. Ondertussen nodigt Audi u uit om een ​​kijkje achter de schermen te nemen bij de assemblage en de creatie van zijn unieke geluidssignatuur. Een echte sprong voorwaarts.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Audi viert 40 jaar quattro met exclusieve Audi TT RS

  Wanneer een van je belangrijkste technologieën zijn jubileum viert, is het tijd om groots uit te pakken. Ter ere van de veertigste verjaardag van de quattro vierwielaandrijving, produceert Audi daarom een ​​exclusieve Audi TT RS, net zo sportief en efficiënt als zijn beroemde all wheel drive. Ontdek er alles over.

  Lees het artikel
 • audi-fod-1920x1080_Header.jpg
  Functions on demand: rust uw Audi uit volgens uw behoeften

  Wat als u weken of maanden na de aankoop nieuwe uitrusting aan uw wagen zou kunnen toevoegen? Dat is wat Audi u biedt met het nieuwe functions on demand. Zo maximaliseert u uw rijplezier gedurende de hele levensduur van uw Audi.

  Lees het artikel
 • audi-kpmg-a3_Header.jpg
  “De Audi A3 Sportback past perfect bij onze medewerkers”

  Het internationale accountants- en adviesbureau KPMG wilt alleen het beste voor zijn mensen, en weet dat het daarvoor op Audi kan rekenen. 35 medewerkers namen onlangs hun gloednieuwe Audi A3 Sportback in ontvangst. Zij genieten voortaan elke dag van het uitzonderlijke design en ultramoderne connectiviteit van deze compacte wagen.

  Lees het artikel
 • Addestino_Header_1920x1080.jpg
  15 nieuwe Audi A3 Sportback voor Addestino

  Consultingbedrijf Addestino kiest al tien jaar uitsluitend voor Audi voor zijn vloot. Onlangs mocht het bedrijf nog eens vijftien nieuwe Audi A3 Sportback gaan oppikken bij Audi verdeler Mertens in Lokeren. Tijd voor een gesprek over uitstraling, ambities en het belang van een goede service.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Opgehelderd: waarom zijn SUV's zo populair?

  De markt van SUV's groeit nog elk jaar – in 2019 was ze goed voor 42% van de nieuw ingeschreven wagens in de EU. Maar wat maakt dit type wagens zo populair? Welke soorten zijn er? En wat met hun uitstoot en veiligheid? Audi biedt een helder antwoord op uw vragen.

  Lees het artikel
 • e-design_HEADER_1920x1080.jpg
  E-design: hoe elektrificatie en ontwerp hand in hand gaan

  Met het ontwerpen van de e-tron modellen kwam het designteam van Audi voor heel wat ongeziene uitdagingen te staan. Wat de banden met aerodynamiek te maken hebben, en welke rol er voor de didgeridoo is weggelegd, ontdekt u in dit artikel.

  Lees het artikel
 • Autoworld_quattro_Header_1920x1080.jpg
  ‘40 jaar Audi quattro’ is de expo die u dit jaar moet gezien hebben

  In Autoworld te Brussel loopt nog tot 7 oktober de expo ‘40 jaar Audi quattro’. Zin om de iconische eerste quattro en een twintigtal van zijn illustere nakomelingen te (her)ontdekken? Bezorg ons snel dan een foto van uw Audi quattro en maak kans op één van de 20 duotickets die we weggeven.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  De nieuwe Audi S3 Sportback en S3 Berline doen hun erfenis eer aan

  20 jaar na de eerste generatie van compacte sportwagens, stelt Audi de nieuwe generatie van de Audi S3 Sportback en S3 Berline voor. Twee modellen die hun ‘S’ dubbel en dik verdienen dankzij hun uitzonderlijke prestaties, toptechnologieën en luxueuze interieurs.

  Lees het artikel
 • ITV Nikki RS6_Header_1920x1080.jpg
  In beeld: de Audi RS 6 Avant zoals u hem nog niet eerder zag

  Wat is het resultaat als je een Audi superfan en fotograaf met een Audi RS 6 Avant op pad stuurt? Een reeks beelden op om bij weg te dromen, natuurlijk. Nikki Vanherck trok naar de zee met de Audi RS 6 en legde deze sportieve break vast in al z’n facetten … en het allermooiste licht. Kijkt u even mee?

  Lees het artikel
 • SQ7_TFSI_Header_1920x1080.jpg
  Bent u er klaar voor? De nieuwe Audi SQ7 en Audi SQ8 V8 TFSI

  Tegen dit najaar komen ze eraan: de Audi SQ7 en Audi SQ8 met V8 TFSI-motor. Twee bijzonder krachtige SUV’s die daarbovenop een sublieme en soepele rijervaring bieden – u hebt alle controle. Bent u er klaar voor?

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Meer rijplezier dankzij quattro-aandrijving

  Veertig jaar geleden integreerde Audi voor het eerst vierwielaandrijving in een seriewagen. Tegenwoordig staat het quattro-label garant voor veiligheid en prestaties in bijna het volledige gamma van Audi.

  Lees het artikel
 • q3-sportback-design-header.jpg
  “Om perfectie te bereiken, is passie nodig”

  Het ontwerp van de nieuwe Audi Q3 Sportback is van de hand van de Zuid-Koreaanse Seulah Park. Haar inspiratie voor het vloeiende, elegante silhouet van de wagen haalde ze niet alleen uit de rallywagens van Parijs-Dakar, maar evengoed uit de muziek van Bach en de mode in Milaan. Ontdek haar verhaal.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Zo bouwt Audi karakter: de geboorte van een RS-model

  Heel wat modellen van Audi hebben een extra sportieve dubbelganger, meteen herkenbaar aan twee letters: RS. Audi neemt u mee op een reis achter de schermen met deze topsporters – symbolen van prestaties, prestige, uitzonderlijk design en exclusiviteit.

  Lees het artikel
 • A6_Avant_TFSI_e_header.jpg
  Luxe in hybrideversie: de Audi A6 Avant TFSI e quattro

  Ruim, krachtig en met de meest geavanceerde technologie. De Audi A6 Avant is er nu ook als hybride, aangedreven door een intelligent systeem dat een grote autonomie, een laag verbruik en dynamische prestaties garandeert.

  Lees het artikel
 • Quality_Header.jpg
  Kwaliteit heeft een naam: Audi

  De geschiedenis herhaalt zich voor Audi. Ook in 2020 komt het merk opnieuw als absolute winnaar uit de poll ‘Best Brands in All Classes’ van het Duitse magazine Auto Bild. Lezers roemen vooral de kwaliteit en het design van de wagens.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_A1916229.jpg
  Nood aan wat RS-capisme?

  Laat Audi's sportieve en krachtige RS-gamma u meevoeren op een denkbeeldige reis. Download de Audi RS-wallpapers en doorbreek uw dagregime met een fikse dosis fun.

  Lees het artikel
 • Audi_A3_Sportback_design_Header.jpg
  De nieuwe Audi A3 Sportback: focus op design

  Op naar een vierde succesgeneratie? De nieuwe Audi A3 Sportback is alvast een veelbelovende route ingeslagen. Om zijn bestemming te bereiken, vertrouwt hij op een uniek en innovatief ontwerp, waardoor vernieuwing mogelijk blijft.

  Lees het artikel
 • throwback-audi-sport.jpg
  Audi viert 40 jaar Audi quattro

  Exact 40 jaar geleden rolde bij Audi de allereerste quattro van de band. Het ideale moment dus om in 2020 dit historische model te herontdekken. We blikken samen met u terug op de geschiedenis van deze legende.

  Lees het artikel
 • audi_blomqvist_ekstrom_Header.jpg
  Twee generaties quattro ontmoeten elkaar

  Om het legendarische verleden van quattro opnieuw tot leven te wekken, zijn Stig Blomqvist en Mattias Ekström de perfecte kandidaten. De twee oud-wereldkampioenen blikken terug op hun verleden als Audi quattro-piloten en maken zich klaar voor de toekomst in de nieuwe Audi e-tron S met quattro-aandrijving.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_block_A3SB.jpg
  Plastic flessen recycleren als zetelbekleding

  Audi wil de productie over de hele lijn duurzaam maken. Om de zetels van de nieuwe Audi A3 te bekleden, gebruikt het merk herbruikbaar textiel… van gerecycleerde flessen. Ontdek alle stappen in het recyclageproces.

  Lees het artikel
 • Audi-magazine-new-a3-sportback-1920x1080_19.jpg
  De nieuwe Audi A3 Sportback: meer dynamiek, meer rijplezier

  Hij debuteert binnenkort op de Geneva Motor Show. En daarna is hij er ook voor u. De gloednieuwe Audi A3 Sportback pakt uit met een totaal nieuwe look en een verbeterde rijdynamiek. De testwagen waarmee wij recent mochten kennismaken was uitgerust met quattro-aandrijving, progressieve stuurinrichting en adaptieve schokdemping – elementen die zorgen voor nog meer sportiviteit, rijplezier en comfort.

  Lees het artikel
 • Quattro-header1920x1080_B.jpg
  Erfgoed in de kijker: 40 jaar Audi quattro

  Het legendarische eerste Audi quattro-model viert dit jaar zijn veertigste verjaardag. En dus kunt u uw agenda voor 2020 al meteen vullen met tal van evenementen in het thema. Maar kent u ook de geschiedenis van quattro?

  Lees het artikel
 • MD0A1150.jpg
  Evolutie bij Audi succesvol tijdens het Autosalon 2020

  De mobiliteit van morgen kende een enorm succes tijdens de Brussels Motor Show. Bezoekers kwamen in grote aantallen naar de stand om de Europese première van de Audi e-tron Sportback, een nieuw 100% elektrisch model na de Audi e-tron, te ontdekken.

  Lees het artikel
 • autoslaon2020_header_1920x1080_01.jpg
  Evolutie staat centraal bij Audi op het Autosalon 2020

  Van 10 tot 19 januari 2020 opent het 98e Brusselse Autosalon zijn deuren. Audi is uiteraard opnieuw aanwezig op dit prestigieuze evenement, met een gevarieerde stand vol uitzonderlijke verrassingen. Dit jaar staan de geëlektrificeerde en sportieve modellen in de schijnwerpers.

  Lees het artikel
 • Callens_header_1920x1080_01.jpg
  “Dynamisch wagenpark kan verschil maken in war on talent”

  Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1936 staat het Antwerpse Callens in de top 10 van Belgische auditkantoren. En toch voelt ook dit gerenommeerde bedrijf dat de war on talent volop woedt. Mede daarom koos Managing Partner Philip Callens ervoor om zijn bedrijfsvloot in een nieuw kleedje te steken.

  Lees het artikel
 • audisalon_header_1920x1080_01b.jpg
  Een autosalon vol primeurs voor Audi in Frankfurt

  Geen beter moment dan een autosalon om een nieuw model op de wereld los te laten. Met twee wereldprimeurs en tal van andere nieuwigheden stelde Audi op het Autosalon van Frankfurt allerminst teleur. Het woord 'ontdekken' deed er z'n betekenis alle eer aan.

  Lees het artikel
 • mag_audinight_header_1920x1080_01.jpg
  Indrukwekkende reeks nieuwe modellen in de kijker op Audi Night

  2019 was een jaar vol innovaties bij Audi: naast de spraakmakende lancering van de Audi e-tron staat ook een nieuwe generatie klaar binnen de A- en Q-families. Hoog tijd om een aantal modellen van dichtbij te komen bewonderen in een feestelijk kader. Fans van het merk met de vier ringen noteren best nu al de Audi Night op 17 oktober met stip in hun agenda!

  Lees het artikel
 • mag_interviewfleet_header_1920x1080_01.jpg
  “Ons fleet-aanbod is opnieuw sterker geworden”

  Met de herfst volop in aantocht kijkt Sébastien Laebens, Fleet Manager bij Audi Belgium, alvast terug op een boeiend 2019. Tegelijk maakt hij zich klaar voor een nieuwe spurt, met tal van interessante nieuwigheden.

  Lees het artikel
 • DIE00073_world_luxury_car_Header_1920x1080.jpg
  De Audi A7 Sportback: Luxewagen van het Jaar 2019

  De uitreiking van de World Car Awards vond recent plaats tijdens de New York International Auto Show. In de categorie ‘luxewagens’ wist de Audi A7 Sportback de eerste prijs weg te kapen. Hij volgt daarmee in de voetsporen van de Audi A8.

  Lees het artikel
 • DIE00073_Q3-carofyear_1920x1080-a.jpg
  De Audi Q3 verkozen tot beste compact SUV in Duitsland

  De Audi Q3 was nog maar pas gelanceerd of hij kon al onmiddellijk op heel wat bijval rekenen. Dit was al te merken aan de vele bewonderende blikken op het jongste autosalon. En het wordt nu bevestigd door de bekroning als « beste compact SUV » door de lezers van het grootste Duitse automagazine.

  Lees het artikel
 • 22.jpg
  Het 97e Autosalon: een epische editie

  Het Autosalon in Brussels Expo zit er weer op. 442.111 bezoekers vereerden het met een bezoek, waaronder ook heel wat Audi liefhebbers. Want het merk met de vier ringen stelde dit jaar maar liefst 27 modellen voor op een stand van bijna 2000 m2. Vooral de Audi e-tron én de Audi R8 mochten op heel wat bewonderende blikken rekenen.

  Lees artikel
 • 20-TT-Zolder-header.jpg
  De Audi TT blaast 20 kaarsjes uit en viert dat in stijl

  Voor de twintigste verjaardag van zijn legendarische sportwagen pakte Audi groots uit. Het merk met de vier ringen nodigde alle eigenaars van een Audi TT, van alle leeftijden, uit om op 17 november de onweerstaanbare aantrekkingskracht van dit stijlicoon te komen vieren op het circuit van Zolder.

  Lees artikel
 • TT-20-Fans-header.jpg
  20 jaar Audi TT: het woord aan de fans

  Zij die ermee rijden, kunnen er het best over praten. Om de 20e verjaardag van de Audi TT te vieren geven we het woord aan zij die de legende doen verder leven. Zij die koste wat het kost een Audi TT willen hebben.

  Lees artikel
 • TT-20-years-edition-header-steer.jpg
  Audi TT 20 Years: een erg speciale beperkte serie

  Je wordt niet elke dag 20. Om deze mooie leeftijd te vieren kreeg de legendarische Audi TT een nieuwe look en stellen we een nieuw model en een beperkte serie voor. Een verjaardagsmodel als eerbetoon aan de eerste versie van dit ondertussen legendarische sportmodel.

  Lees artikel
 • A1813246_large_1920x1080.jpg
  Update: vandaag in de fabriek van Vorst …

  De afgelopen maanden hebben we al veel gecommuniceerd over de fabriek in Vorst. Hoog tijd voor een update over de productie van de auto en zijn batterij, die inmiddels op kruissnelheid is gekomen. Een blik achter de schermen op de montage van de eerste 100 procent elektrische Audi SUV, en de geavanceerdere technologieën die Audi helpen om om elektrische mobiliteit nog duurzamer te maken.

  Lees artikel
 • factory_1920x1080.jpg
  Audi en Umicore gaan de batterijen
  van de Audi e-tron recycleren.

  Sinds de start van de productie van de Audi e-tron in juni 2018 hebben Audi en Umicore, de technologie- en recyclagespecialist, gewerkt aan een recyclagesysteem voor de batterij van de eerste 100 procent elektrische Audi. Hun inspanningen staan vandaag in een concreet actieplan.

  Lees artikel
 • Audi-TT-Birthplace_1920x1080_2.jpg
  Audi viert 20 jaar TT
  waar het allemaal begon.

  Geen mooier verhaal dan dat van de Audi TT. Audi’s eerste sportcoupé bestaat 20 jaar. En om dat op gepaste wijze te vieren, trok de TT Owners Club – een clubje fervente Audi TT-fans – naar de plek waar deze legende het daglicht zag.

  Lees artikel
 • A186773_1920x1080.jpg
  De nieuwe Audi A1 Sportback:
  design in een digitale fase

  Wat gebeurt er wanneer je 4.300 laptops combineert met vakmanschap? Om dat te weten te komen, ging onze reporter op stap in het Audi Design Center, in het gezelschap van de nieuwe Audi A1 Sportback.

  Lees artikel
 • Audi-TT_Isle-of-Man_Leaderboard_Strecke_Tourist_Trophy-1920x1080.jpg
  Audi TT: de legende bestaat 20 jaar.

  Geen flitspalen, radarcontroles of snelheidslimieten … Het eiland ‘Man’ in de Ierse Zee is een van de meest opwindende locaties ter wereld. Het is dé geboorteplaats van de Tourist Trophy, of de TT: een extreem gevaarlijke motorrace waar jaarlijks 40.000 toeristen op af komen. En waar 20 jaar geleden een legendarisch, bewogen automodel naar genoemd werd. Geen betere locatie dus voor de 20e verjaardag van de Audi TT.

  Lees artikel
 • Q8-Testfahrt-China_Q8_fährt_im_Regen-1920x1080.jpg
  De nieuwe Audi Q8: dwars door Chinese regen

  Er is maar één manier om te weten te komen hoe een auto het doet op de weg. Je moet hem testen in uitzonderlijke omstandigheden, en hem tot het uiterste drijven. En dat is precies wat we hebben gedaan met de nieuwe Audi Q8. In China.

  Lees artikel
 • 1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_171002.jpg
  De Audi A8 spreekt een nieuwe designtaal

  De Audi A8 spreekt een nieuwe designtaal. Deze limousine heeft een ingenieus bedieningsconcept. Hij werpt een nieuw licht op elegantie. En zijn grandiose interieur bezorgt u onderweg het ultieme comfort. Wie laten we daar beter over aan het woord dan de Audi designers zelf?

  Lees artikel
 • mexique_1980x1080.jpg
  Mexico, het mekka voor autobouwers!

  Er bestaat geen betere locatie om de Audi Q5 te testen dan het tot de verbeelding sprekende schiereiland Baja California. Welkom op roadtrip in … Mexico.

  Lees artikel
 • nieuwe-audi-rs-5-sportback_883x496.jpg
  Verleidelijk design en prestaties van de bovenste plank: de nieuwe Audi RS 5 Sportback

  Audi Sport brengt een vooruitstrevend, prestatiegericht model met vijf deuren op de markt: de Audi RS 5 Sportback beleefde zijn wereldpremière op de New York International Auto Show (van 28 maart tot en met 9 april 2018) in zijn Amerikaans-Canadese livrei. Hij brengt een tot de verbeelding sprekend design en een hoge mate van dagelijks gebruiksgemak samen in een model met superieure prestaties.

  Lees artikel
 • 883x496_AA6_A_181001.jpg
  Nieuwe Audi A6 Avant

  De nieuwe Audi A6 Avant combineert een dynamische uitstraling met veelzijdigheid. De achterkant kreeg een opvallend design mee en herbergt een flexibele bagageruimte met een volume van 565 tot 1.680 liter. Ruimte voor avant-gardedesign en functionaliteit!

  Lees artikel
 • 883x496_AA6_A_181002.jpg
  Zoveel meer dan een gezinswagen

  Is uw gezin toe aan een nieuwe wagen? Dan wegen veiligheid, ruimte en efficiëntie zwaar door in uw keuze. Dankzij de nieuwe Audi A6 Avant hoeft u ook rijplezier niet opzij te schuiven.

  Lees artikel
 • De_nieuwe _Audi _A7_Sportback_883x496.jpg
  Bouwen en programmeren, met het oog op morgen

  Met de nieuwe intelligente Audi A7 op zoek naar soortgenoten... Wij stapten in en gingen op bezoek bij drie Belgen die op hun manier anticiperen op de toekomst. Een gesprek met projectontwikkelaars en een schooldirecteur die breken met conventies.

  Lees artikel
 • die00026-7-883x496.jpg
  De Audi stand in beeld

  Het Autosalon van Brussel was een groot succes. De spectaculaire Audi- stand werd 'the place to be' voor iedereen die een blik wilde werpen op de toekomst van de auto. De beelden zeggen genoeg.

  Lees artikel
 • aa7-171025-883x496.jpg
  Nieuwe Audi A7 : een wagen voor de toekomst!

  Wat schuilt er achter de imposante schoonheid van de nieuwe Audi A7 Sportback? Wat zijn de nieuwigheden op het vlak van rijhulp, dynamiek, comfort, infotainment en zelfstandig rijden? We praten erover met mensen die de A7 door en door kennen. Maak kennis met de ingenieurs die hem creëerden.

  Lees artikel