The Place To -e-:
bezoek het e-xperience center van de elektrische revolutie

Audi Magazine

Audi opende op 1 mei de deuren van The Place To -e- voor het grote publiek. Dit Audi e-xperience center in Antwerpen biedt iedereen de kans om de mobiliteit van morgen te ontdekken. Ter plaatse kan men tot 28 juli deelnemen aan een waaier aan activiteiten en evenementen.

The Place To -e-
The Place To -e-

Audi gaat verder op de ingeslagen weg van de elektrische mobiliteit. En om het grotere publiek beter te informeren, opende het merk een pop-up in Antwerpen. “De vraag naar leefbare en duurzame mobiliteitsoplossingen zal in en rond de grote steden alleen maar toenemen. Met The Place To -e- willen we het grote publiek in Antwerpen informeren en enthousiasmeren over nieuwe mobiliteit, door hen een breed scala aan ervaringen en activiteiten aan te bieden. We kozen voor Antwerpen omdat de stad zich vandaag volledig inzet voor een nieuwe ecologische mobiliteit”, legt Stefan Kerckhoven, directeur van Audi Import, uit.

De ideale gelegenheid om de Audi e-tron te testen

Het speerpunt van de elektrische revolutie van Audi is zonder twijfel de ster van dit evenement. Aangezien er geen betere manier is om elektrisch rijden te ontdekken dan door het zelf te ervaren, kunt u de eerste 100% elektrische SUV van Audi komen uittesten – en kennismaken met zijn revolutionaire energierecuperatiesysteem.

Activiteiten

Een resem activiteiten rond het thema ‘elektrische mobiliteit’

Beleving, daar draait alles rond in The Place To -e-. De activiteiten en evenementen zijn alomtegenwoordig, en spelen telkens in op een centraal thema.

Het e-xpo-gedeelte illustreert de visie van Audi op de stadsmobiliteit in Antwerpen op het vlak van infrastructuur en alternatieve vervoersmiddelen.

Daarnaast zijn er heel wat e-vents, zoals de tentoonstelling van exclusieve Audi modellen (Audi PB18, Audi Vision Gran Turismo, etc.), e-talks over Design, Mode, Technology en Travel en verscheidene conferenties.

De e-scape room nodigt u uit om de mysterieuze verdwijning van een e-tron ingenieur te ontrafelen.

In de e-arena kunt u uw kans wagen in de esport: neem deel aan een spelletje Rocket League op PS4 of in het echt met telegeleide wagentjes.

En omdat The Place To -e- alle zintuigen wil bespelen, is er een exclusieve dinerervaring aan de Rolling Table (e-at).

Ontspannen na een goedgevulde dag doet u in de rooftop bar ONTOP (e-njoy).

Elke bezoeker krijgt ook de gelegenheid om als souvenir een mooie foto te maken in de selfi-e space. Neem daarvoor plaats in de sofa van Smile Safari, het allereerste Instagram-museum in België.

The place to -e-

In de Belgische voetsporen van de Audi e-tron

Als hulde aan de Belgische productie van de Audi e-tron, krijgen de bezoekers van The Place To -e- exclusieve beelden te zien van de CO2-neutrale fabriek in Brussel. Zo’n 3000 medewerkers werken er samen aan de assemblage van de 100% elektrische SUV.

Het is een fabriek die volledig opnieuw ontworpen en ontwikkeld is en waar mens en robot harmonieus samenwerken. Twee fotografen van het gerenommeerde agentschap Magnum legden er de sfeer vast op beeld.

Kom het zelf beleven

Bezoekers krijgen in The Place To -e- een uitstekend voorsmaakje van wat de toekomst van duurzame, elektrische mobiliteit brengt.

Audi ontvangt u graag tot 28 juli, elke donderdag en vrijdag van 12-20u en alle zaterdagen en zondagen van 10-18u. De rooftop bar is open van woensdag tot zaterdag van 15u tot 1u ’s nachts en op zondag van 12-18u.

Klaar voor een reis naar de toekomst?

The Place To -e-