Zo ziet het leven van DTM-piloot Nico Mueller er vandaag uit

Audi Magazine

Nico Mueller, sinds enkele jaren piloot voor Audi, is een hoog levenstempo gewoon. Toch schakelde hij de afgelopen weken noodgedwongen een paar versnellingen lager. Zonder daarom tot stilstand te komen. Ontdek zijn nieuwe routine, met toewijding en uithoudingsvermogen als sleutelwoorden.

Nico Mueller
Drivers diary

Sinds de tijdelijke opschorting van de autosport, brengt Nico Mueller het grootste deel van zijn tijd door in zijn woonplaats Bern. De Zwitserse piloot profiteert ervan om meer tijd door te brengen met zijn vriendin en met zijn familie. Zo doet hij bijvoorbeeld de boodschappen voor zijn grootouders.

Uiteraard blijft ondanks alles het vuur voor de sport branden. Nico is van kinds af al een echte fietsfanaat en trotseert tegenwoordig de bergen om in vorm te blijven. En daar blijft het niet bij: dankzij zijn fitnesstoestellen thuis blijft hij in topconditie, klaar voor zijn terugkeer naar het circuit.

Intussen ontdekt Nico dat ook virtueel racen fun kan zijn, dankzij zijn deelname aan de Race At Home Challenge, waarin hij al drie races won. Zijn concurrenten kunnen maar beter opletten …

Dat alles deelt Nico Mueller graag met u. Leer hem beter kennen via zijn wekelijkse videodagboeken.

Bekijk het videodagboek van Nico Mueller

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels