vr

De eerste Audi-concessies in België maken gebruik van de Audi Virtual Reality Experience

De Audi VR-ervaring is de eerste volledig operationele virtualrealitytoepassing voor klantengebruik bij concessiehouders. De eerste Audi-concessies in België nemen de headsetinstallatie voor virtual reality in gebruik.

Lees artikel
 • die00026-883x496.jpg
  Nieuwe Audi quattro Coaster app zorgt voor huiskamerplezier in Augmented Reality

  Zin in een bijzondere ervaring ? Race dan virtueel door uw huiskamer met een Audi quattro.

  Lees artikel
 • Kurzweil_883x496.jpg
  Optimisme voor de toekomst

  De Singularity University, een van de meest prominente denktanks voor digitale transformatie, werd opgericht door futurist en wereldvermaard computerwetenschapper Ray Kurzweil. Zijn advies voor de toekomst? Permanent optimisme!

  Lees artikel
 • co2_1920x1080.jpg
  Audi Brussels is CO2-neutraal!

  De 100 procent elektrische SUV van Audi, die eind 2018 wordt gelanceerd, rijdt niet alleen CO2-neutraal. Hij wordt ook duurzaam geproduceerd in een CO2-neutrale fabriek. En dat leverde Audi Brussels recent een extra certificaat op.

  Lees artikel
 • imagegnklgo_883x496.jpg
  Elektromobiliteit wordt de norm V3

  De toekomst is aan de elektrische wagen. De tendens is vandaag al ingezet en zal binnen drie jaar onomkeerbaar zijn. Meer uitleg door het onafhankelijke onderzoeksbureau Climact.

  Lees artikel
 • bijgesneden-883x496.jpg
  Vergeet de 5 zintuigen. Liviu Babitz is meer.

  Dankzij AI en sensoren worden onze wagens steeds slimmer. Maar wat betekent die ontwikkeling voor de mens? Waarom zouden wij het maar met vijf zintuigen blijven doen? Liviu Babitz, Israëlisch cyborg, vertelt over zijn zesde zintuig.

  Lees artikel
 • ceo_883x496.jpg
  Vergeet de CEO. Fidler is meer.

  Artificiële intelligentie legt de keuzes van de bestuurder in handen van de wagen. Maar wat als de verantwoordelijkheid van een CEO wordt overgenomen door technologie? Devin Fidler van Rethinkery Labs vertelt over Robomanager.

  Lees artikel