Een Audi TT Roadster kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi TT Roadster

Audi TT Roadster

Een universeel talent.
De Audi TT Roadster.


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Geniet van tijdloze schoonheid met een opvallend design. Vertrouw op innovatieve technologieën en digitale functies. Beleef sportieve dynamiek en het plezier van de wind in uw haren. Dit is de Audi TT Roadster.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-tt-roadster-front-my2021-191002.jpg
1920x1080-audi-tt-roadster-front-my2021-191002.jpg
  • De Audi TT Roadster valt op door zijn herkenbare design.

  • Krachtig en sportief: de uitstraling van de Audi TT Roadster.

  • Kies voor optionele ledkoplampen of Matrix ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers.

  • Dankzij Audi exclusive² past u het interieur aan uw eigen wensen aan.

  • Overzichtelijk geplaatst en handig in gebruik: het MMI-bedieningspaneel op de middenconsole.

  • De standaard Audi virtual cockpit toont alle belangrijke informatie in één oogopslag.

  • Ultiem luistergenot met het optionele Bang & Olufsen Sound System.

  • Zijdorpels met S line-embleem behoren tot het optionele S line-exterieurpack.

  • Kies uit een ruim assortiment Audi en Audi Sport velgen.

Op en top overtuigend

Laat u overtuigen door het interieur, het design en de pure kracht van de Audi TT Roadster. Voor de motor hebt u de keuze tussen twee 2.0 TFSI-varianten met verschillend vermogen (gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 8,4–7,0 l/100km (). De 40 TFSI met 145 kW (197 pk) brengt via een 7-traps S tronic de kracht over op de weg. De 45 TFSI met 180 kW (245 PS) is verkrijgbaar met een manuele 6-traps versnellingsbak of met S tronic. De 45 TFSI is ook verkrijgbaar met quattro vierwielaandrijving. Het standaard Audi drive select rijdynamieksysteem levert een aanzienlijke bijdrage tot de sportieve rij-ervaring. Zowel met het dak gesloten, maar meer nog met het dak open, geniet u in de Audi TT Roadster met volle teugen van een sportieve tweezitter. Ronduit fascinerend.

Fahrdynamik
Meer over de Fascination Roadster

Zien en gezien worden

Ervaar de voordelen van progressieve verlichting in de Audi TT Roadster: de optionele Audi matrix-ledkoplampen zijn niet alleen opvallend stijlvol, maar ook buitengewoon geavanceerd. Ze maken het leven een pak makkelijker. Constant wisselen tussen de grootlichten en de gewone koplampen in het duister wordt overbodig. Nu speelt de Audi TT Roadster in op elke rijsituatie door automatisch afzonderlijke leds aan of uit te zetten.

Matrix LED headlights Audi TT Roadster

Overzichtelijk

De cockpit in de Audi TT Roadster is uw commandopost die u belangrijke informatie aanlevert over de slimme technologieën. De topversie van MMI is ‘MMI Navigation plus’ inclusief touchpad met handschriftherkenning boven op de centrale bedieningsknop. De standaard innovatieve Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentenbord voor alle denkbare weergaven. Met het standaard 'multifunctionele stuur plus' kunt u daar in een handomdraai aanpassingen in doorvoeren.

Audi virtual cockpit in the TT Roadster
Meer over het infotainment
Man with sunglasses in the Audi TT Roadster cockpit

Focus op uw veiligheid

Dankzij de slimme rij-assistentiesystemen op de Audi TT Roadster kunt u zich uitsluitend op het verkeer concentreren. Audi side assist⁴ helpt u bijvoorbeeld van rijstrook te wisselen: de technologie waarschuwt met een led voor naderende voertuigen in uw dode hoek. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent⁴ met 360°-weergave en achteruitrijcamera.

Met de snelheid van het licht

De zachte kap van de Audi TT Roadster, verkrijgbaar in grijs of zwart, opent volledig op amper 10 seconden.

Side view Audi TT Roadster
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.
3
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler. Voor informatie over de beschikbaarheid in bepaalde landen kunt u contact opnemen met uw Audi verdeler. Audi heeft geen invloed op de afgebeelde applicaties via de Audi smartphone interface. De respectievelijke serviceproviders zijn verantwoordelijk voor de inhoud en de functies die worden weergegeven binnen de applicaties.
4
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.