Audi TT Roadster > Audi TT > Audi België
 • stage_exterior_front.jpg
Der Audi TT Roadster

De nieuwe Audi TT Roadster

Een universeel talent.
De Audi TT Roadster.


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Geniet van tijdloze schoonheid met een opvallend design. Vertrouw op innovatieve technologieën en digitale functies. Beleef sportieve dynamiek en het plezier van de wind in uw haren. Dit is de Audi TT Roadster.

Download alle
00:00 | 00:00
 • De Audi TT Roadster valt op door zijn herkenbare design.

 • Overzichtelijk geplaatst en handig in gebruik: het MMI-bedieningspaneel op de middenconsole.

 • Zijdorpels met S line-embleem behoren tot het optionele S line-exterieurpack.

 • Krachtig en sportief: de uitstraling van de Audi TT Roadster.

 • Dankzij Audi exclusive past u het interieur aan uw eigen wensen aan.

 • De standaard Audi virtual cockpit toont alle belangrijke informatie in één oogopslag.

 • Ultiem luistergenot met het optionele Bang & Olufsen Sound System.

 • Kies voor optionele ledkoplampen of Audi matrix-ledkoplampen.

 • De combinatieachterlichten van de Audi TT Roadster sluiten naadloos aan bij de algemene look.

 • Kies uit een ruim assortiment Audi en Audi Sport velgen.

TT 20th anniversary

Audi TT 20 years: een heel speciale editie

1998-2018: al 20 jaar lang laat de Audi TT zijn kracht en prachtige lijnen zien aan heel de wereld. Om deze verjaardag te vieren, heeft het merk met de vier ringen een beperkte serie uitgebracht: de Audi TT 20 years.

Beschikbaar in Coupé-versie en Roadster-versie en een eerbetoon aan de eerste concept car met als hoogtepunt de lederen afwerking, die zo representatief is voor de eerste versie van de Audi TT. Met slechts 999 wagens zal deze speciale editie de fans van het eerste uur zeker kunnen bekoren.

Lees meer

Op en top overtuigend

Laat u overtuigen door het interieur, het design en de pure kracht van de Audi TT Roadster. Voor de motor hebt u de keuze tussen twee 2.0 TFSI-varianten met verschillend vermogen (). De 40 TFSI met 145 kW (197 pk) brengt via een 7-traps S tronic de kracht over op de weg. De 45 TFSI met 180 kW (245 PS) is verkrijgbaar met een manuele 6-traps versnellingsbak of met S tronic. De 45 TFSI is ook verkrijgbaar met quattro vierwielaandrijving. Het standaard Audi drive select rijdynamieksysteem levert een aanzienlijke bijdrage tot de sportieve rij-ervaring. Zowel met het dak gesloten, maar meer nog met het dak open, geniet u in de Audi TT Roadster met volle teugen van een sportieve tweezitter. Ronduit fascinerend.

Meer over de Fascination Roadster
Meer over Audi exclusive

Zien en gezien worden

Ervaar de voordelen van progressieve verlichting in de Audi TT Roadster: de optionele Audi matrix-ledkoplampen zijn niet alleen opvallend stijlvol, maar ook buitengewoon geavanceerd. Ze maken het leven een pak makkelijker. Constant wisselen tussen de grootlichten en de gewone koplampen in het duister wordt overbodig. Nu speelt de Audi TT Roadster in op elke rijsituatie door automatisch afzonderlijke leds aan of uit te zetten.

Overzichtelijk

De cockpit in de Audi TT Roadster is uw commandopost die u belangrijke informatie aanlevert over de slimme technologieën. De topversie van MMI is ‘MMI Navigation plus’ inclusief touchpad met handschriftherkenning boven op de centrale bedieningsknop. De standaard innovatieve Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentenbord voor alle denkbare weergaven. Met het standaard 'multifunctionele stuur plus' kunt u daar in een handomdraai aanpassingen in doorvoeren.

Meer over het bedieningscomfort en infotainment
Hier sitzt ein Mann mit Sonnenbrille im Audi TT Roadster und vertraut auf die Fahrerassistenzsysteme

Beter voorkomen
dan genezen

Dankzij de slimme rij-assistentiesystemen op de Audi TT Roadster kunt u zich uitsluitend op het verkeer concentreren. Audi side assist helpt u bijvoorbeeld van rijstrook te wisselen: de technologie waarschuwt met een led voor naderende voertuigen in uw dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/u om de Audi TT Roadster binnen de lijnen te houden door middel van subtiele stuurcorrecties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent met surroundweergave en achteruitrijcamera.

Met de snelheid van het licht

Terwijl u nog volop bezig bent om bladeren van de motorkap te vegen of de weersvoorspellingen te checken op uw telefoon, gaat de zachte kap van de Audi TT Roadster, verkrijgbaar in grijs of zwart, volledig open. Op amper 10 seconden.

Der Audi TT Roadster öffnet sein Stoffverdeck in gerade einmal zehn Sekunden
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.