Audi TT Roadster > Audi TT > Audi België

Audi TT Roadster

De mooiste vorm van purisme Audi TT Roadster

De elegante vormen van een roadster en de gespierde uitstraling van een sportauto. De horizontale lijnen aan de voorzijde van de Audi TT Roadster stralen kracht en energie uit. De singleframe-grille is laag en breed. De Audi-ringen zijn op de motorkap geplaatst. Kortom, deze open tweezitter heeft een herkenbaar design. Ook binnenin is sprake van een karakteristieke ontwerpstijl, compleet met een tijdloze uitstraling. Het conventionele instrumentarium is vervangen door de innovatieve Audi virtual cockpit, die volledig op de bestuurder is gericht.

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi TT Roadster

 • Sportief en compact

  De Audi TT Roadster
 • Het draait om de kern. Het interieur van de Audi TT Roadster.
  480x270_ATT_D_141102.jpg

  Een sportief design. Dat is niet alleen te zien, maar ook tastbaar. Neem plaats op de sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Een strak getekend, minimalistisch interieurdesign omringt u. Recht voor u schittert de innovatieve Audi virtual cockpit, waarin alle informatie is gebundeld. Een baanbrekend concept.

 • Puur rijplezier. Intens. Inspirerend. Het exterieur van de Audi TT Roadster.
  480x270_ATT_141033.jpg

  De eerste indruk van de nieuwe Audi TT Roadster: een lage voorzijde, scherpe lijnen en designelementen die herinneren aan de eerste TT-generatie, zoals de spatbordranden. Deze auto is een plaatje op wielen. Hij straalt kracht uit en maakt dit waar zodra u de motor start. Open de stoffen kap en het rijplezier wordt nog intenser.

 • Maximale kracht De motoren van de Audi TT Roadster
  480x270_ATT_D_141099.jpg

  Met een vermogen van 169 kW (230 pk) en een koppel van 370 Nm is de 2.0 TFSI indrukwekkend sterk. Deze motor maakt een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,6 seconden mogelijk. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/h. Een start-stopsysteem is standaard. Met het optionele Audi drive select is de rijdynamiek tot in detail te beïnvloeden. Bovendien laat zich daarmee het motorgeluid extra sonoor instellen. Ook interessant om te kiezen: de S tronic® en quattro® permanente vierwielaandrijving.

 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg
  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.