L’Audi e-tron prototype impressionne à Pikes Peak : la preuve par trois

Audi e-tron prototype maakt indruk op Pikes Peak: het bewijs x3

Met zijn beklimming van de flanken van Pikes Peak (4.203 m hoog) verblufte de elektrische Audi e-tron prototype vriend en vijand met zijn rijbereik, remsysteem en vermogen.

Lees artikel
 • DIE00026_magazine_883x496_article2_01.jpg
  Het duurzame geheim van Kopenhagen

  Kopenhagen is niet alleen een van de meest leefbare steden. Het wil ook de groenste, en eerste koolstofneutrale grootstad ter wereld zijn tegen 2025.

  Lees artikel
 • audi-e-tron32_883x496.jpg
  Uw elektrische Audi opladen: thuis en onderweg

  Meer autonomie en een groot netwerk van snelle laadstations: het zijn twee belangrijke voorwaarden voor wie de aankoop van een 100 % elektrische wagen overweegt. Goed nieuws! Audi zorgt voor vooruitstrevende oplossingen en de Belgische en Europese laadpunten zijn volop in ontwikkeling.

  Lees artikel
 • e-tron_interieur_883x496.jpg
  Rustpunt: prototype Audi e-tron eenzaam op het grote podium

  In het prototype van de Audi e-tron ervaren de bestuurder en passagiers hun omgeving in een nieuwe dimensie. Naast zijn vorstelijke ruimteaanbod en het elegante, minimalistische design pakt de eerste elektrische auto van Audi uit met soevereine stilte en dus het perfecte ‘podium’ voor het 3D Premium-soundsysteem van Bang & Olufsen.

  Lees artikel
 • e-ton_883x496.jpg
  Nieuws: Audi e-tron onthult prijskaartje!

  “Electric has gone Audi”. De nieuwe Audi e-tron is daar het bewijs van. Ontdek de prijs en het laatste nieuws over de eerste 100% elektrische SUV van Audi.

  Lees artikel
 • audi-e-tron-gbp-header-charging-infrastructure-ionity-883x496.jpg
  IONITY, de premium plug-in experience.

  De elektrische Audi e-tron zal de eerste wagen zijn die kan worden opgeladen aan superladers van 150 KW. In 30 minuten bereikt hij daarmee 80% van zijn rijcapaciteit van 400 km (WLTP). Even laden tijdens de rijpauze dus. Langs Europese wegen ziet u steeds meer nieuwe laadpunten verschijnen, waaronder die van IONITY. Interview met Marcus Groll, COO en managing director.

  Lees artikel
 • e-fact_2_883x496.jpg
  e-fact 2: Wat weet u over elektromotoren?

  Elke maand krijgt u e-facts met tips en informatie over elektrisch rijden. Zo weet u waarop u moet letten, als u straks zelf met een elektrische wagen de baan opgaat. In dit artikel leest u over de evolutie van elektromotoren.

  Lees artikel
 • audi_883x496.jpg
  Audi gaat de duurzame weg op

  Digitalisering, verstedelijking en duurzame ontwikkeling zijn vandaag de drie belangrijkste trends in de automobielindustrie, wereldwijd. Ze vormen dan ook de speerpunten van de strategie van Audi.

  Lees artikel
 • audi-etron-sportback-concept-top-stairs-charger-883x496.jpg
  Een blik onder de motorkap. Een kijk op de laadmogelijkheden.

  Wie technologische revolutie zegt, zegt ook revolutie in het ontwerpen van wagens en nieuwe manieren om bij te ‘tanken’. Een vooruitblik op wat de nabije toekomst ons brengt.

  Lees artikel
 • audi-brussels-montage-883x496.jpg
  Geheime ontwikkeling

  Autoliefhebbers en voorvechters van duurzame mobiliteit kijken overal ter wereld al reikhalzend uit naar de komst van de full electric Audi e-tron. Ook al is alles rond de ontwikkeling van de revolutionaire wagen nog top secret, we mochten uitzonderlijk een kijkje nemen in de fabriek.

  Lees artikel