Audi Magazine

Lifestyle

De Noordkaap veroveren met een Audi 100: missie geslaagd voor Belgian Icebreaker!

De Noordkaap veroveren met een Audi 100: missie geslaagd voor Belgian Icebreaker!

Voor wie de drang naar avontuur in het bloed heeft, is niets onmogelijk. Benoît en Nicolas aarzelden dan ook geen seconde om zich in te schrijven voor de uitdagende Baltic Sea Circle Winter. Naast hun motivatie en moed konden ze rekenen op een topwagen om hen naar hun bestemming te brengen: een Audi 100. Een opmerkelijke prestatie voor een goed doel.

Lees het artikel
De mooiste paaseieren vindt u in deze drie steden

De mooiste paaseieren vindt u in deze drie steden

De paasklokken mogen dan wel uit Rome komen, u hoeft niet noodzakelijk naar deze stad om de sfeer van dit traditionele lentefeest op te snuiven. Zin om er even tussenuit te knijpen? Audi selecteerde drie bestemmingen waar u Pasen kunt vieren zoals het hoort, maar die als stad nog veel meer te bieden hebben.

Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Op weg naar de skipistes: de ingrediënten voor een geslaagde rit

  Veel Belgen genieten graag van de winter tijdens een verblijf in de skigebieden. Voor de meesten blijft de wagen het ideale vervoermiddel om makkelijk en snel naar hun wintersportbestemming te rijden. Het comfort en de sfeer onderweg zijn verzekerd dankzij het advies en de Originele Audi Accessoires®.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Passie voor retro: 10 niet te missen oldtimer-events in 2022

  De autowereld evolueert voortdurend, maar ook de modellen die ooit geschiedenis hebben geschreven blijven inspireren. Historische wagens doen immers dromen, en stralen elegantie, luxe en knowhow uit. Wilt u deze iconen bewonderen tijdens uitzonderlijke evenementen? Ontdek de selectie van Audi in Knokke, Spa-Francorchamps, Sankt Moritz of Monte-Carlo.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  De batterijen opladen in Luxemburg met de Audi Q4 e-tron

  Als mensen denken aan vakantie, denken maar weinigen aan Luxemburg. Het Groothertogdom heeft nochtans alles om u een onvergetelijke uitstap te bieden. Bovendien is dit een ideale bestemming voor een roadtrip met een elektrische wagen. Dat ondervonden de reisbloggers van TravelRebel, het toonaangevende platform in België op het gebied van duurzaam reizen, die op verkenning gingen met de Audi Q4 e-tron. Ontdek hun beste tips.

  Lees het artikel
 • HeaderV2.jpg
  Audi en de vier ringen: geboorte van een symbool

  Zelfs zonder vermelding van de naam herkennen mensen Audi. Het iconische logo met zijn sterke symboliek volstaat om de aanwezigheid van het merk te bevestigen. Weet u hoe het tot stand kwam? Dompel uzelf onder in het ontstaan van de vier ringen.

  Lees het artikel
 • Header.jpg
  De toekomst van mobiliteit: hoe rijden we morgen?

  Hoe kunnen we onze mobiliteit vlotter en efficiënter maken, en tegelijkertijd de CO2-uitstoot verminderen? Dat is een van de grote uitdagingen van onze samenleving. De mogelijkheden zijn legio en de ontwikkelingen veelbelovend. Audi volgt dit alles op de voet en werkt ook aan eigen concepten.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Waarom zal de handgeschakelde versnellingsbak verdwijnen?

  Manueel of automatisch? Waarschijnlijk zal deze vraag binnenkort overbodig worden, aangezien er een radicale verandering voor de versnellingsbak op til is. Hierbij ziet het ernaar uit dat we in de toekomst met z’n allen automatisch zullen rijden. Om welke redenen?

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  5 tips voor extra veiligheid met een elektrische step

  De voorbije jaren is de elektrische step een vaste waarde in het stadsbeeld geworden. Ook bij Audi vindt u een model in het gamma: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway. Audi geeft u 5 belangrijke aanbevelingen voor een zorgeloze rit, in alle veiligheid.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Deze DKW F7 uit 1938 fonkelt weer als nieuw

  Oldtimers zijn net zo waardevol als hedendaagse modellen. Ze zijn het symbool van de evolutie van wagens. Voor autobouwers kunnen ze inspiratie bieden voor de mobiliteit van morgen, voor bestuurders zorgen ze voor een unieke ervaring. En bij Tijs Michiels vormen ze een link naar het familieverleden. Daarom wilde hij zo graag zijn DKW F7 Front Luxus uit 1938 restaureren, die hij erfde van zijn grootvader.

  Lees het artikel
 • HEADER1.jpeg
  Audi verheldert: een beter zicht op de weg

  Het verantwoord gebruik van uw lichten is essentieel bij slecht weer of duisternis. Ze zorgen immers voor een beter zicht, maar bij een verkeerd gebruik kunnen ze andere weggebruikers storen of verblinden. Gelukkig kunt u vertrouwen op de vernieuwende lichttechnologieën van Audi.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  myAudi en Google Maps: twee apps voor efficiënt elektrisch rijplezier

  Plug-in hybride en 100% elektrische Audi modellen zijn ontworpen om de CO2-uitstoot te verminderen. Om dit doel te bereiken, moeten de meeste bestuurders nog wennen aan deze nieuwe technologie. Gelukkig bestaan er veel tools die hen hierbij helpen. Deze twee apps laten u toe om uw laadproces en autonomie beter te beheren.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Minder plastic in het water dankzij Audi en CLEAR RIVERS

  Audi wil onze planeet helpen door zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Het bedrijf wil hierbij verder gaan dan zijn hoofdactiviteit, en ingrijpen waar mogelijk. Zo heeft het merk met de vier ringen een innovatieve opstelling geïnstalleerd om watervervuiling tegen te gaan. Een succesvol initiatief dat gelanceerd werd in Brussel, en zich stilaan verspreidt naar andere steden.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_A213457_large.jpg
  Er even tussenuit met Allerheiligen? Audi stelt u 5 bestemmingen voor

  Voor een echt vakantiegevoel hoeft u niet noodzakelijk ver te rijden. Een verandering van landschap volstaat eigenlijk al. Hebt u de kans om er even tussenuit te knijpen, maar ontbreekt het u aan inspiratie? Dan helpt Audi u graag. Naar zee, in de natuur, een culinaire verwennerij of leuke stadjes: waar hebt u zin in?

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  “Het is belangrijk om altijd het juiste evenwicht te vinden”

  Een jaar geleden vroegen we Cathy Massart, biodiversiteitsmanager bij Audi Brussels, hoe de biodiversiteit gestimuleerd kan worden op de fabriekssite. Vandaag vertelt ze ons over twee projecten die ondertussen het licht zagen. Een ideale gelegenheid om dit belangrijke thema binnen de duurzaamheidsmissie van Audi verder te bespreken.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Vlot op weg, nu iedereen weer gestart is

  September is traditioneel een drukke maand op de wegen. Kinderen gaan weer naar school, en na een lange periode van telewerken keren veel mensen terug naar kantoor. Gelukkig hebt u met uw smartphone en uw Audi de verkeerssituatie perfect onder controle ... en nog veel meer.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header(3).jpg
  U kiest altijd voor het beste. Ook om uw Audi voor te bereiden op de herfst?

  Minder licht, een laagstaande zon, gladde wegen: de herfst zorgt voor extra uitdagingen onderweg. Zorg daarom dat u goed voorbereid bent, dankzij onze tips en de hulp van Audi specialisten. Zo geniet u in alle veiligheid van uw Audi in dit nieuwe seizoen.

  Lees het artikel
 • HEADER (2)_HD.jpg
  Laadpalen: geef voorrang aan hoffelijkheid

  Het groeiende succes van elektrische wagens laat zich zien op de wegen. En dus ook bij de laadpalen. Hoe gaat u het best om met het gebruik van en het wachten bij de laadinfrastructuur? Onze tips en aanbevelingen leest u hier.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header (2).jpg
  Op ontdekking door België tijdens de Open Monumentendag

  Audi neemt u mee op ontdekking langs het mooiste dat ons nationaal erfgoed te bieden heeft. Maak kennis met uitzonderlijke architectuur, iconische plekken en ontdekkingswandelingen, steeds vanuit een originele invalshoek, tijdens de Open Monumentendagen 2021. Oostende, Gent, Brussel, Namen, Luik … reis door België en geniet van onze culturele trots.

  Lees het artikel
 • HEADER_Q4_2021_2504.jpg
  Probeer andere levensstijlen met het Audi e-tron gamma

  Nood aan een pauze, of wilt u er even tussenuit? Eén dag kan wonderen doen om uw gedachten te verzetten. Met een elektrische actieradius tot meer dan 500 km kan u erop rekenen dat de Audi e-tron modellen u met één laadbeurt wegvoeren van de dagelijkse sleur, of u een andere levensstijl laten ontdekken. Hier zijn enkele ideeën om u te inspireren.

  Lees het artikel
 • howtowashyouraudi-HEADER.jpg
  Laat uw Audi schitteren op de weg

  Uw Audi is van nature mooi, maar hoe bewaart u zijn prachtige looks? Door hem zorgvuldig schoon te maken, behoudt hij jaar na jaar zijn glans. Maak gebruik van onze tips om uw Audi te doen stralen deze zomer.

  Lees het artikel
 • HEADER-q2_as_2020_1295.jpg
  Trek eropuit met uw Audi en uw fiets.

  U houdt ervan om nieuwe bestemmingen op te zoeken met uw Audi, maar ook met uw fiets? Neem uw tweewieler overal mee met de Audi fietsendragers. Op het dak of achter uw wagen: ontdek de oplossing die het best bij u past.

  Lees het artikel
 • accessoires-seizoen-header.jpg
  Deze accessoires maken uw autorit aangenamer

  Gaat u dit jaar met uw wagen op reis? Denk dan zeker aan de nodige accessoires voor uw Audi. Hiermee maakt u uw rit nóg aangenamer en comfortabeler. De dakkoffer, fietsendrager, kinderzitje of zelfs een kajakdrager. Waar u deze zomer ook heen rijdt, u bent goed voorbereid met de accessoires van Audi.

  Lees het artikel
 • HEADER_q4_2021_2468_1920x1080.jpg
  Ruimte in overvloed: de Audi Q4 e-tron brengt u overal deze zomer.

  Audi breidt zijn elektrische offensief alweer uit met de nieuwe Audi Q4 e-tron, de eerste 100% elektrische compacte SUV in het gamma. Maar bij Audi betekent compact niet klein. Dankzij de vindingrijkheid van de ontwerpers biedt deze SUV meer ruimte dan u zou denken. Ontdek hem in detail.

  Lees het artikel
 • HEADER_Q4_2021_2472.jpg
  De avant-gardistische tweede natuur van Audi

  Z’n tijd vooruit zijn? Dat is perfect normaal bij Audi. Zopas werd dit opnieuw bewezen met de lancering van de Audi Q4 e-tron. Of het nu gaat om de motor, het design, de prestaties of de technologie, het merk met de vier ringen is steeds opnieuw grensverleggend. Deze elf modellen bewijzen het.

  Lees het artikel
 • HEADERv2_eGT_2021_2305_V2.jpg
  Moet u weten: het laatste nieuws uit de autowereld

  De beslissing is gevallen: tegen 2025 moeten er niet minder dan 48.000 nieuwe publieke laadpunten bijkomen in België. En Spotify-gebruikers zetten binnenkort hun favoriete nummers op in de wagen door te zeggen “Hey Spotify, play …”.

  Lees het artikel
 • HEADERv2_Bel-Neth M 0028.jpg
  Audi vergroot de slagkracht van onze nationale hockeyteams

  Met de uitstekend presterende Red Lions en Red Panthers is Audi bijzonder verheugd dat de vier ringen op de T-shirts van beide teams prijken.

  Lees het artikel
 • HEADER_AR8_181016_1_previewImage.jpg
  Audi cabriolets: rijplezier met de haren in de wind.

  Zoals elk jaar heeft iedereen uitgekeken naar de terugkeer van de zomers dagen. En ook voor sommige wagens is dit goed nieuws. Zo staan de Audi ​​cabrio’s klaar om u tijdens elke rit volop te laten genieten van de zon. Zin om er even tussenuit te knijpen?

  Lees het artikel
 • AGW_P_161016_header.jpg
  Met deze 5 tips koopt u een kwaliteitsvolle tweedehandswagen

  Eén op drie wagens op de Belgische wegen is tweedehands. De tweedehands automarkt doet het dus vrij goed. Maar hoe bent u er zeker van dat u een wagen koopt die in goede staat verkeert? Met het professionele advies van Audi geraakt u al een heel eind verder.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Aftersales_Onderhoud_Header.jpg
  Eerst op onderhoud, dan op vakantie

  U houdt ervan om op vakantie zijn, toch? Maar op vakantie vertrekken, dat is nog iets anders. Alles inpakken. Wat voor weer wordt het? Niets vergeten? Om uw vertrek zo zorgeloos mogelijk te maken, zorgt u er maar beter voor dat ook uw wagen helemaal in orde is. Lees wat waar u best rekening mee houdt, wat u zelf kan onderhouden, en wat u beter overlaat aan de expert.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_eGT_header.jpg
  Audi bouwt de snelweg naar zijn elektrische toekomst verder uit.

  De aangekondigde vernieuwingen van Audi bewijzen één ding: het merk met de vier ringen blijft in de toekomst focussen op elektrificatie en duurzame productie. Geen nieuwe verbrandingsmotoren meer, maar wel de ontwikkeling van hybride-technologie, mét een nieuw model op komst... In de komende maanden wil Audi de vele voordelen van elektrisch rijden meer en meer in zijn aanbod opnemen.

  Lees het artikel
 • header-2.jpg
  Kies voor meer rijplezier met Audi drive select

  Hoe verzekert u zich van rijplezier in alle omstandigheden? Audi vond de oplossing met Audi drive select. Met deze innovatieve technologie kunt u de rijeigenschappen van uw Audi afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Hebt u graag meer dynamiek of comfort? Aan u de keuze ...

  Lees het artikel
 • E-TRON_2020_0978_Header.jpg
  Audi en de autowereld: dit moet u weten in maart

  Het autonieuws van maart staat helemaal in het teken van elektrisch rijden. Met een paar opvallende ontwikkelingen. Want wist u dat laadpunten verplicht zijn sinds 11 maart? En dat u met een elektrische wagen beter op andere banden overschakelt? We vertellen u precies hoe dat zit.

  Lees het artikel
 • audi-news-feb2021_header.jpg
  Audi en de autowereld: dit moet u weten in februari

  Er valt in februari opnieuw boeiend nieuws te rapen in de autosector. Deze maand vooral in het teken van duurzaamheid. Zo zien we dat de Audi e-tron almaar meer voet aan de grond krijgt in ons land. En ook in de rest van het Audi gamma wordt de technologie schoner. Hoe, dat leest u hier.

  Lees het artikel
 • A210242_medium_header.jpg
  Wat zijn de nieuwste duurzame initiatieven van Audi?

  Een duurzaam bedrijf zijn over de hele lijn: dat is de duidelijke ambitie van Audi voor de nabije toekomst. En om die te verwezenlijken, neemt het merk heel wat succesvolle initiatieven. Ontdek waarom Audi werd beloond voor zijn aluminiumrecyclageprogramma, hoeveel liter afvalwater de fabriek in Mexico wist te recuperen en wat de plannen zijn om de Donau op te kuisen.

  Lees het artikel
 • autonieuws-december-Header_1920x1080.jpg
  Audi en de autowereld: dit moet u weten in december

  Er valt in december opnieuw boeiend nieuws te rapen in de autosector. Deze maand moet u alvast weten dat de Audi A3 Sportback een wagen is met een Gouden Stuurwiel, dat het rijbewijs met punten nu écht in zicht komt en dat de Euronormen opnieuw verstrengen. Hoe dat allemaal zit? Lees vooral verder.

  Lees het artikel
 • interieur-ambiance-header.jpg
  Sfeervol in het donker: opties voor meer comfort in uw interieur

  Zachte verlichting in uw favoriete kleuren. Een sterrenhemel in uw panoramisch dak. Een korte massage in uw relaxatiezetel. Er zijn heel wat manieren om meer sfeer en comfort te brengen in het interieur van uw Audi. Zo worden die ritten tijdens de donkerste periode van het jaar plots heel wat lichter ...

  Lees het artikel
 • header-roadtrip.jpg
  Roadtrip naar Polen met de Audi e-tron Sportback

  Meer dan 1000 kilometer afleggen naar Polen in een elektrische wagen: velen zouden het niet doen. Maar Charlotte van Travel Rebel koos de naam van haar blog niet voor niets. Samen met twee vrienden effende ze voor u het pad in de Audi e-tron Sportback. Ontdek hoe ze het ervan af brachten!

  Lees het artikel
 • Header1.jpg
  5 verrassende uitstappen in eigen land

  Is de charme van een chalet in de Ardennen er voor u af? En bent u uitgekeken op de kust? Tijd voor nieuwe avonturen. Audi zocht de meest verrassende uitstapjes voor u uit. Gooi de traditie overboord op een hotelboot in Gent, ontspoor op de sporen in Maredsous en sprankel weer na een bezoek aan Spa.

  Lees het artikel
 • october_news_header_1920x1080.jpg
  Audi en de autowereld: dit moet u weten in oktober

  Er valt in oktober boeiend nieuws te rapen in de autosector. Deze maand moet u alvast weten dat u best geen mondmasker aan uw binnenspiegel hangt en dat u het op de Brusselse Ring iets rustiger aan moet doen. Nog belangrijker: gebruik uw gsm nooit, maar dan ook nooit tijdens het rijden. Lees verder en ontdek hoe dat zit.

  Lees het artikel
 • Weetjes_Header_Alt_1920x1080.jpg
  Voor dit bijzondere begin van het nieuwe schooljaar, komt Audi met een aantal innovaties!

  Terwijl de activiteiten geleidelijk aan worden hervat, bruist Audi van de nieuwe ideeën. Met een drone kunnen voertuigen gemakkelijker worden gelokaliseerd op de productievestiging, een software vereenvoudigt het werk van Audi-werknemers en de kopers tonen meer interesse voor premium tweedehandswagens in september!

  Lees het artikel
 • maintenance_header_new_1920x1080.jpg
  Hou uw interieur in onberispelijke staat

  Audi wordt vaak gekozen voor zijn unieke design, maar evengoed voor zijn hoogwaardige interieur. Hou uw interieur als nieuw door het regelmatig schoon te maken. Touchscreens, lederen zetels, cockpit ... Met het productassortiment van Audi draagt u er de nodige zorg voor.

  Lees het artikel
 • Header_1920x1080.jpg
  Altijd goed geïnformeerd onderweg: alle nieuwigheden van augustus

  Wie met de wagen rijdt, weet graag wat er reilt en zeilt in de autowereld. En dus zette Audi alle belangrijke nieuwigheden van de afgelopen weken voor u op een rijtje, of het nu gaat om laadpalen, goedkopere verzekeringen, het belang van banden of het vrijmaken van een reddingsstrook.

  Lees het artikel
 • Header_1920x1080.jpg
  Landelijke vakantie met de Audi e-tron Sportback: op ontdekking in Limburg

  Charlotte gaat vaak ver op reis. Maar dit jaar pakte ze het anders aan. Ze ging voor een staycation in eigen land, naar Limburg en zijn natuurlijke pareltjes. Omdat ze graag buiten de lijntjes kleurt, koos ze voor elektrisch vervoer, in de vorm van de Audi e-tron Sportback.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header_Paradise City.jpg
  Audi zorgt voor elektriciteit op Paradise City

  Wanneer duurzaamheid prioriteit is, loont het om de krachten te bundelen. Paradise City en Audi deden dat voor een speciale editie van het festival op 1 en 2 juli, waarbij het merk met de vier ringen 100% groene stroom leverde.

  Lees het artikel
 • Summer_Header.jpg
  Inspiratie voor een zomerse staycation

  De kans is groot dat onze avonturen deze zomer beperkt blijven tot de eigen landsgrenzen. Niet getreurd: ons landje verbergt heel wat parels (en dan hebben we het niet alleen over de Ardennen). Van verbluffende architectuur tot fietspaden tussen de boomtoppen: genoeg redenen om in uw Audi te stappen en op verkenning te gaan.

  Lees het artikel
 • Avengers header.jpg
  INTERVIEW: “Voor ‘Captain America: Civil War’ filmden we wekenlang in een tunnel”

  Romantisch. Geanimeerd. Vol actie. Zo kunnen we het huwelijk tussen Audi en Hollywood beschrijven. Al bijna 40 jaar flitsen de vier ringen van Audi over het witte doek. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Expert productplacement Kai Mensing vertelt ...

  Lees het artikel
 • corona-drivers_header.jpg
  Wat is de impact van het coronavirus op automobilisten?

  De coronamaatregelen hebben betrekking op al onze verplaatsingen, ook die met de wagen. Audi lijst de belangrijkste aandachtspunten voor u op.

  Lees het artikel
 • Header_On_Tour.jpg
  Op citytrip met de Audi e-tron: Berlijn en Lissabon

  Is de ervaring van elektrisch rijden in het buitenland anders dan in uw vertrouwde omgeving? We vroegen het aan locals uit twee Europese topsteden (en kregen meteen wat tips voor fijne adresjes).

  Lees het artikel
 • header_maisie_1920x1080.jpg
  Maisie Williams bezingt de duurzame toekomst van Audi

  Bent je klaar voor de mobiliteit van morgen? In de nieuwe globale Audi commercial zet Maisie Williams de duurzame ambities van het automerk in de schijnwerpers.

  Lees het artikel
 • header_airco.jpg
  Waarom een airco-onderhoud nuttig is als u last hebt van pollen

  Zowat 20% van de Belgen heeft last van hooikoorts. Zit u liever niet te niezen en te sniffen in uw wagen? Een airco-onderhoud kan baten. Want een goed werkende airco houdt pollen tegen.

  Lees het artikel
 • Audi_Anti-martertoestel.jpg
  Lente? Let op voor steenmarters in uw wagen

  Ze zien er schattig uit, maar ze kunnen heel wat schade aanrichten onder uw motorkap. Vooral van maart tot en met juli is het opletten voor steenmarters. Met deze tips voorkomt u behoorlijk wat ellende.

  Lees het artikel
 • PhotoGallery_Altenbroek-Voeren_v2.jpg
  Ontsnap naar rustigere oorden

  De gezelligste periode van het jaar is vaak meteen ook de drukste: er worden feestmenu’s opgesteld, cadeaus gekocht en familie en vrienden bezocht. Dat betekent behoorlijk wat heen-en-weer rijden – en dus minder momenten om even te onthaasten. In de quasi geruisloze cockpit van de Audi e-tron komt u alvast even tot rust. En al helemaal als u weet te ontsnappen aan de stad. Ter inspiratie: wij trokken naar twee prachtige stiltegebieden in Wallonië en Vlaanderen.

  Lees het artikel
 • header_wintervakantie_1920x1080.jpg
  Zet zorgeloos koers naar uw wintersportland

  De winter is aangebroken. En dus ook de wintersportvakanties! Kijkt u er al naar uit? Laat u niet verrassen door winterse rijomstandigheden of buitenlandse regelgeving. Audi helpt u graag mee op weg met een praktisch overzicht per wintersportland (of landen waar u doorheen rijdt).

  Lees het artikel
 • header_sammaes_1920x1080_01.jpg
  “Continu je prestaties en technieken willen verbeteren, die spirit vind ik ook bij Audi terug”

  Skiër Sam Maes (21) over ambities, passie en zijn kersverse Audi ambassadeurschap De vier ringen van Audi schitteren al jarenlang op heel wat sportieve evenementen. En zeker op het vlak van wintersport toonde het merk zich al een trouwe sponsor – van Duitsland tot Canada rijden nationale skiteams met Audi. Bovendien trainden heel wat skiërs al in het Audi Wind Tunnel Center in Ingolstadt. Dat de nieuwste Audi ambassadeur een skiër is, mag dus niet verbazen. Maak kennis met Sam Maes, alpineskiër voor het Belgisch team.

  Lees het artikel
 • header-1920x1080.jpg
  10 dingen die u nog niet wist over de airco in uw wagen

  Als u ooit al in volle zon hebt geparkeerd, of in de zomervakantie op reis bent vertrokken met de auto, weet u hoe onmisbaar uw airco is. Maar hoe haalt u het beste uit dit nuttige accessoire? Deze tien dingen wist u vast nog niet ...

  Lees het artikel
 • header-magazine-1920x1080.jpg
  Een zomer vol sport met Audi

  Kracht, elegantie en topprestaties. Ze staan al sinds het prille begin synoniem met Audi. Dus sponsort het topmerk deze zomer opnieuw een aantal toonaangevende sportevenementen. Supporter vanop de eerste rij met Audi en beleef topsport nog intenser.

  Lees artikel
 • header_1920.png
  Vertrek relaxed op zomervakantie

  De zomer komt eraan en net als iedereen wil u er graag even tussenuit. Maar op vakantie vertrekken is soms behoorlijk stressvol. Om u zo relaxed mogelijk de baan op te sturen, stelde Audi de ultieme checklist voor u samen.

  Lees artikel
 • FB-Fanday-Collage.jpg
  De mooiste foto’s van de Audi community op Facebook

  Audi fans zijn altijd de beste ambassadeurs van ons merk. Op elke ‘Friday Fanday’ deelden heel wat liefhebbers uit de Audi community de mooiste foto’s van hun favoriete Audi. Ook in 2018 vierde de passie opnieuw hoogtij in vele discussies, gesprekken ... Wilt u het herbeleven? Bekijk dan zeker deze prachtige fotogalerij.

  Lees artikel
 • 4.jpg
  Audi A6 Avant en Audi Q8 te gast op Brussels Stephex Masters

  Voor het vierde jaar op rij is Audi één van de hoofdsponsors van de Brussels Stephex Masters. Dé gelegenheid voor u om deze twee nieuwe, unieke modellen te ontdekken: de Audi A6 Avant met zijn technologische innovaties en de Audi Q8 die de SUV-familie een nieuwe dimensie geeft.

  Lees artikel
 • dhl_883x496.jpg
  “Zetelverwarming? Heerlijk, zelfs in de zomer”

  Als Managing Director van DHL Express Belux zit Danny Van Himste gemiddeld drie uur per dag in de auto, onderweg naar klanten, meetings of filialen. En al die ritten doet hij zelf. “Ik rij graag en geef het stuur eigenlijk moeilijk uit handen”, glimlacht hij. Even wennen dus, als we hem thuis in de nieuwe Audi A8 ophalen voor een match van zijn favoriete voetbalploeg, RSC Anderlecht.

  Lees het artikel